Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Aspire Nautilus Mini

Aspire Nautilus Mini

Aspire Nautilus Mini fra Prodamp.dk henviser sig til alle dampere. En mindre tank, som giver dig 4 muligheder for at justere airflowet og en skøn dampoplevelse.

Læs mere...

Online pris!

DKK 249.00

Lagerstatus: På lager

Aspire Nautilus Mini er en model som lever op til den originale Aspire Nautilus kvalitet, bare i en mindre udgave. Den har samme vellykkede justerbare airflow i tankens base som giver dig 4 forskellige indstillinger som du kan indstille airflowet efter og derved customize din dampoplevelse. Derudover er tanken fremstillet af rustfrit stål og har en tank som er af pyrex glas, hvilket giver et enormt slidsikkert design, hvor pyrex tanken oven i købet er udskiftelig. Coilsne er, præcis som i Aspire Nautilus, dual bottom coils. Disse dual bottom coils giver tanken en sublim performance og sikrer damperen mod dry hits, da bottom coilsne har en bedre udnyttelse af e-væsken end de traditionelle top coils.

Aspire Nautilus Mini er dog en smule mindre af størrelse end den originale Aspire Nautilus model, hvorfor den har en e-væske kapacitet på 2 ml, hvorimod Aspire Nautilus har en kapacitet på 5 ml.

Tanken fyldes desuden ved bund fyld, hvilket fungerer ved at du skruer basen af og derefter hælder e-væsken ned i siden. Undgå at få e-væske i den midterste ring, da dette vil resultere i at du vil få e-væske i munden ved sug. Værd at nævne er også at modellen er 510 drip tip kompatibel.

 

Præcis som den originale Aspire Nautilus, har denne mini udgave en fantastisk ydeevne, dog bare i en mindre størrelse. Det er en tank som er forholdsvis nem at operere og som giver en glimrende damp, hvorfor tanken henvender sig til en rigtig bred gruppe dampere. Både til nybegyndere, moderat erfarne dampere, samt de rigtigt garvede. Det er derudover helt klart en model der er særligt god til dig som foretrækker en lille tank, som dog på trods af sin størrelse giver en super god damp.

18 Andre produkter i samme kategori