Vilter pod 2ml - 2 stk med papir drip tip filter Aspire - Køb hos Prodamp.dk - 1

Vilter pod 2ml - 2 stk med papir drip tip filter Aspire

2 stk Vilter 2ml pod med papir filter drip tip.

69,00 kr. Inkl. moms 55,20 kr. (ekskl. moms)
Inkl. moms
block Ikke på lager

ad.jpg

Sikker betaling
Alle vores betalinger håndteres sikkert (SSL)
Hurtig levering
Vi leverer inden for 1-3 hverdage
28 dages returret
Vi vil kun have glade kunder

Her køber du ekstra pods til din Vilter e-cigaret.

Er uheldet ude og din pod er gået istykker, eller er det bare på tide at få den skiftet ud, så er det dem her du skal købe, der er 2 stk pods på 2 ml med indbygget 1 Ohm Mesh coil, dertil medfølger der også papir drip tip, så du får følelsen af at ryge på en helt almindelig cigaret, så hvis du syntes at alle de almindelige plastik eller metal drip tip er irriterende, og hellere vil have den normale følelse af en rigtig cigaret, så er det helt klart denne model her du skal vælge.

Påfyldning af væske skal ske fra bunden af poddet, der sidder en orange gummi prop, den skal vippes ud, og derefter kan der påfyldes væske, husk dog at hvis det er en helt ny pod du tager i brug, skal den have lov til at trække lidt tid efter den er fyldt op, ellers kan der komme brændt smag, og det smager ikke så godt.

Bruger du den på et batteri/mod der kan indstilles i styrken, anbefaler vi at starte på det laveste når den er helt ny, og efter lidt tid kan den skrues op, den virker bedst imellem 10-15 Watt.

Har du allerede disse Vilter pods, og mangler du kun papirfilteret der sidder i toppen, så kan de købes ved at trykke på linket herefter det er en pakke med 10 stk (Vilter papir drip tip)

Disse pods passer til Vilter S batteriet som du finder ved at klikke her.

Pakken indeholder:

  • 2x Pods med indbygget 1 Ohm mesh coil
  • 2x Papir filter drip tip
PD-VILTER_POD
6958947140560
Type
Mund Til Lunge
Pod
Tilbehør til dette produkt