Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Eleaf Melo III mini

Eleaf Melo III mini

Eleaf Melo III Mini

 

Melo III Mini fra Eleaf er en lækker lille sub-ohm tank med en tank-kapacitet på 2ml. Med sit simple, men smarte topfyld er det altid nemt for dig, at få fyldt din e-væske på tanken, så du aldrig løber helt tør.

Læs mere...

Online pris!

DKK 175.00

Lagerstatus: På lager

Selvom Melo III Mini er en lille tank, betyder det ikke at den ikke kan præstere noget – den kan nemlig lave både fine og store dampskyer, men samtidig levere en rigtig lækker smag! Der medfølger 2 forskellige coils i æsken, 1 på 0.3 ohm og en på 0.5 ohm – begge to leverer en lækker smag, men 0.5 er mest velegnet de større skyer, hvorimod 0.3 coilen er bedst til smag og giver ikke helt de samme mængder damp som 0.5 coilen.

 

Når du skal have gang i din Melo III Mini for første gang, skal du starte med at skrue bunden/basen af din nye tank. Tag så en af de coils der medfølger i æsken og begynd at væd til med din e-væske – den nemmeste måde du gør det på er ved at dryppe din e-væske på de væske-indtagshuller der er hele vejen rundt på coilen. Dette skal du gøre indtil selve vattet i coilen er fuldstændig gennemvædet og denne procedure skal du gentage hver gang du skifter coil. Skulle du glemme det, vil du med det samme opleve en meget brændt smag og den forsvinder først, når du har skiftet coil igen.

Når du har samlet din Melo III Mini igen, skal du blot skrue toppen med drip-tippen/mundstykket af for at påfylde din e-væske. Fyld e-væske op til kanten og skru toppen på igen – når dette er gjort, skal du bare skrue tanken på dit mod/batteri.

 

Start ud med at indstille dit mod/batteri på lidt lavere watt-indstilling end forslået på selve coilen og skru ligeså stille op for dine watt-indstillinger hver gang du har taget 5-10 sug, indtil du rammer den smag og dampmængde du gerne vil have. Du bør ikke starte en coil/brænder ud på for høje watt, da du vil kunne brænde den af med det samme.

 

Æsken indeholder 1 stk. Melo III Mini tank, 1 stk. 0.3 ohm coil, 1 stk. 0.5 ohm coil, 4 stk. ekstra pakninger og en lille brugermanual.

18 Andre produkter i samme kategori