Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Toptank Evod - KangerTech

Toptank Evod - KangerTech

Kangertech TOPTANK EVOD

 

Toptank EVOD fra Kangertech er videreudviklingen af den første EVOD tank fra Kangertech. Som navnet foreslår, er Toptank EVOD med topfyld, så du på den måde er fri for at sidde og fedte med coilen når du skal påfylde din e-væske.

Læs mere...

Hvid
Rød

Online pris!

DKK 99.00

Lagerstatus: På lager

Toptank EVOD kan indeholde 1.7 ml. e-væske og kommer med en 1.5ohm VOCC coil fra Kangertech. Med de nye VOCC coils i Toptank EVOD får du en bedre smag, mere behageligt airflow og en bedre holdbarhed på dine coils.

Toptank EVOD passer på alle batterier med en EGO-510 forbindelse, dvs. alle ”ældre” batterier så som Spinner og Spinner V.II, men med en 510-adapter er det muligt at bruge Toptank EVOD på alle batterier og mods.

 

Første gang du skal have startet din nye Toptank EVOD op, skal du bare starte med at fylde din e-væske på. Skru toppen af og påfyld din e-væske helt til toppen, dog med en lille smule luft, så du kan påmontere toppen igen. Monter nu Toptank EVOD på dit slukkede batteri/mod og sug nu 5-8 små sug, uden at tænde for dit batteri/mod, på den måde får du gennemvædet vattet i coilen og du får ikke brændt din nye coil af, med det samme. Når du suger i den, uden at have tændt for batteriet/moddet, vil dit sug bare trække e-væske ind i vattet i coilen. Når du er sikker på coilen er gennemvædet, kan du tænde for dit batteri og nyde din nye Toptank EVOD.

18 Andre produkter i samme kategori