Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Aspire K2 Clearomizer

Aspire K2 Clearomizer

Aspire K2 Tank

 

K2 tanken fra Aspire er en smart lille tank på 1.8 ml. til en rigtig fornuftig pris. Med sit simple design er der ikke så mange dikkedarer ifht. Brug og forberedelse af brænder.

Læs mere...

Sort
Sølv

Online pris!

DKK 99.00

Lagerstatus: På lager

K2 tanken gør brug af en 1.6 ohms coil, der både giver rigtig lækker smag og en helt fornuftig mængde damp uden det bliver for bombastisk. Alt i alt er K2 tanken en fantastisk lille MTL tank.

Du fylder nemt tanken fra bunden ved at skrue basen/bunden fra. På selve basen/bunden sidder din coil påskruet. Inden du fylder tanken første gang skal du skrue din coil fra basen, så du sidder med den i hånden – derefter skal du blot dryppe 8-10 dråber e-væske ned i midten, på den måde sikrer du dig, at vattet bliver vædet godt og grundigt igennem med din e-væske.

Når din coil er vædet godt og grundigt igennem mangler du bare at fylde tanken med din e-væske. Mens basen/bunden af tanken er skruet fra skal du fylde din e-væske ned langs glasset og op til ”broen” i tanken, kommer du til at overfylde den vil der i værste fald blot kommer lidt dråber af din e-væske på bordet. Når tanken er fyldt med e-væske skrues basen/bunden på og du er lige straks klar til at dampe.

Lad den opfyldte tank stå på dit batteri i 5-10 minutter for at være sikker på, der er løbet nok væske til din coil, ellers kan du få en grim brændt smag fra starten.

18 Andre produkter i samme kategori