Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Aspire K3 Clearomizer

Aspire K3 Clearomizer

Aspire K3 tank

 

K3 tanken fra Aspire er en lille 2ml. MTL tank til en helt fordelagtig pris, der virkelig yder langt over prisen. Med sin 1.8ohm BVC coil levere den en suværen smag og en helt igennem fornuftig mængde damp. Folk der tidligere har prøvet Nautilus og Nautilus Mini fra Aspire vil være helt igennem tilfredse med en K3 tank i deres ”damp-arsenal”.

Læs mere...

Sort
Sølv

Online pris!

DKK 99.00

Lagerstatus: På lager

K3 tanken er meget simpel at bruge og gøre klar til brug. Når du første gang skal have gang i din nye K3 tank, skal du starte med af afmontere basen fra tanken. I basen sidder din coil/brænder – coilen/brænderen skal du starte med at væde rigtig godt og grundigt igennem med din e-væske. Grunden til dette er, at hvis vattet i selve coilen/brænderen ikke er vædet igennem fra starten af, vil du fra første sug få en meget brændt smag, da vattet simpelthen bliver brændt af. Har din coil/brænder først fået den grimme brændte smag, er du nødt til at skifte den ud, da smagen ikke bare forsvinder igen.

Når coilen/brænderen er vædet godt igennem med din e-væske, er det nu tid til at fylde e-væske på tanken. Tag din flaske med e-væske og lad væsken løbe ned langs glasset og op til ”broen” i tanken – skulle du komme til at overfylde den, vil det værste der sker være, at der løber en lille smule væske ud på bordet.

Tanken er nu fyldt med din e-væske, du skal nu skrue basen med coilen/brænderen på tanken igen og skrue tanken på dit batteri/mod. Lad nu tanken stå i 5-10 minutter, på den måde vil væsken løbe til coilen/brænderen og du er helt sikker på, at vattet er vædet helt igennem. Når det er gjort, er du nu klar til at tage dit første sug på din nye K3 tank.

EC-ID: 00219-18-05087

20 Andre produkter i samme kategori