Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Adaptere

placeholder-img
Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Vælg her mellem fire typer af adaptere, alt efter hvad du skal bruge: 510 Ego, Istick/BoxMod, Ce4 Drip Tip eller iStick Bending. En adapter forbinder kort sagt en ting med en anden, og bruges hvis du f.eks. ønsker at kombinere et 510 gevind med et Ego produkt.

Læs mere...

Online pris!

DKK 20.00

Lagerstatus: På lager

Har du brug for en adapter? Så er du kommet til det rette sted. Her kan du vælge imellem 4 forskellige typer:

 

510 Ego: Som navnet antyder kan denne adapter kombinere en 510 med Ego. Hvis du for eksempel har en tank med et ego gevind som du skal bruge på et batteri eller et mod som har et 510 gevind, kan du bruge denne adapter. Der er nemlig et stort antal modeller som kommer udelukkende med et 510 gevind (hvilket er en mere traditionel type af gevind) og for at kunne få den til at passe med noget andet, kan det være nyttigt at bruge en adapter.

 

Mange forskellige typer af adaptere fås her!

 

Istick/BoxMod: Som navnet antyder, vil denne adapter kunne give en kompatibel forbindelse mellem Istick og BoxMod. Et fantastisk produkt i god kvalitet og et smart design, der fungerer upåklageligt.

 

Ce4 DripTip: Hvad denne adapter giver mulighed for at montere en 510 drip tip på en af de traditionelle Ego CE4 clearomizere. Så er du indehaver af en Ego CE4, men foretrækker du en 510 drip tip, kan dette produkt skabe en forening af disse to. Den passer også til Ego CE5 eller iClear 16 hvis du er indehaver af en af disse.

 

Istick Bending: Er beregnet til iStick e-cigaret. Denne iStick Bending Adapter er designet til at kunne spare plads og gøre dit apparat lettere at transportere rundt. Den er ganske let at bruge – du skruer blot adapterens bund fast til dit iStick med det værktøj som følger med produktet og kan dernæst skrue tanken på adapteren. Denne iStick bending Adapter vil således være mellem 510 forbindelsen og atomizeren. Du kan dernæst dreje tanken 180 grader. Dette vil tillade at atomizeren kan være på siden af din iStick, hvilket medfører at du lettere kan have den i din taske eller i din lomme. En ganske veltænkt løsning der gør din iStick endnu mere brugervenlig.

30 Andre produkter i samme kategori