Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Beauty Ring

Beauty Ring

Med en Beauty Ring kan du skjule gevindet på din Aspire Nautilus, Kangertech Aerotank eller Kangertech Genitank, og derved forbedre den overordnede sanselige og æstetiske oplevelse som du har, når du benytter din elektroniske cigaret.

Læs mere...

Lille
Stor
Spinner 2

Online pris!

DKK 20.00

Lagerstatus: På lager

En Beauty Ring bruges til at skjule gevindet på din elektroniske cigaret, og det er derved, som navnet antyder, et spørgsmål om æstetik. Denne Beauty Ring fungerer til dig hvis du ønsker at skjule gevindet på din Aspire Nautilus, din Kangertech Aerotank eller din Kangertech GeniTank.

 

Det komplette og formfuldendte æstetiske udtryk er vigtigt for mange brugere af elektroniske cigaretter. En elektronisk cigaret er trods alt et nydelsesprodukt, som man benytter udenfor dagligdagens trivialiteter eller arbejdslivets monotome gang i løbet af ugen. Elektroniske cigaretter handler om den nødvendige pause fra hverdagens hektiske færd, og ligeså det nødvendige afbræk fra travlheden. I denne forstand er dampens smag selvfølgelig vigtig, men det æstetiske udtryk på den elektroniske cigaret er også med til at fuldende og forfine den helhedsoplevelse som man får med sit produkt.

 

Få et mere helstøbt produkt med en Beauty Ring

 

Mange brugere af elektroniske cigaretter vil mene, at en Beauty Ring får deres elektroniske cigaret til at ligne et mere helstøbt produkt. Dette er der mange der vil foretrække. I stedet for at man kan se de forskellige dele, og hvorledes de er sat på hinanden, vil man typisk ønske at der er en større følelse af forbundenhed, således af den elektroniske cigaret i sit visuelle udtryk forekommer som én ting, i stedet for et samlesæt af flere ting.

 

Hvorfor bruge yderligere energi på at pynte din e-cigaret? Som enhver æstetiker vil vide, så er selve oplevelsen ikke adskilt fra det visuelle udtryk – faktisk er hele oplevelsen, når man bruger sin elektroniske cigaret, netop en æstetisk oplevelse i sin helhed. Det æstetiske handler om sanserne og det er akkurat lige så vigtigt at tilfredsstille synssanserne som det er at tilfredsstille smagssanserne. I denne forstand er en Beauty Ring netop et essentielt værktøj til at gøre den overordnede oplevelse endnu bedre.

30 Andre produkter i samme kategori