Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Ucan (INNOKIN)

Ucan (INNOKIN)

Ucan er en væskebeholder fra INNOKIN der er designet til at kunne indeholde 10 ml e-væske, og som er lavet i rustfrit stål der vil bevare friskheden og smagen i væsken. Størrelsen er helt ideel til at kunne passe i lommen eller i tasken, således at du altid kan fylde din tank op når du er på farten.

Læs mere...

Online pris!

DKK 99.00

Lagerstatus: På lager

Ucan fra INNOKIN er en lille, solid, smart og kompakt væskebeholder i rustfrit stål fra Innokin, som tillader dig altid at have noget væske med på farten.

 

Mange har tidligere brugt de små plastikflasker til at opbevare deres væske i når de er på farten, hvad enten det er på en bytur med vennerne, ude at se en koncert eller blot travl med hverdagens samt arbejdslivets hektiske færd. Hvis man dog er træt af disse plastikflasker, så kan denne Ucan fra INNOKIN og dens lækre design uden tvivl være en værdig efterfølger. Går man op i æstetikken på sin elektroniske cigaret – hvilket der er mange gode grunde til – så vil dette produkt i langt højere grad matche stilen og looket på e-cigaretten end hvad plastikflasker vil gøre det. Ucan fra INNOKIN er således væskebeholderen til den stilbevidste bruger, som ønsker at det hele skal gå op i en højere enhed.

Beholderen kan indeholde ca. 10 ml e-væske.

 

Ucan fra INNOKIN har brugervenlighed og bekvemmelighed i centrum

 

Hvad angår brugervenlighed og bekvemmelighed kan man ikke komme nærmere et ideelt produkt. Uanset hvor du befinder dig, hvis du er udenfor hjemmet, så kan det næsten ikke blive lettere at fylde din tank op så snart du har brug for det: Ucan væskebeholderen fra INNOKIN har en perfekt størrelse, således at den passer ideelt i din lomme eller håndtaske. Når du på et tidspunkt har brug for at fylde din tank op, så handler det blot om at skrue låget af og trykke på knappen nede i bunden af produktet – dernæst vil der flyde en strøm af e-væske ud som du kan få ned i din tank.

 

Materialet i rustfrit stål er ideelt til at kunne holde på den smag der er i e-væsken, således at friskheden ikke vil aftage efterhånden, selvom man har den i beholderen. Det rustfrie stål ser derfor ikke blot overbevisende ud æstetisk – det har også et praktisk formål i forhold til den endelige dampoplevelse. Prøv Ucan fra INNOKIN og du ikke vende tilbage til dine gamle vaner.

30 Andre produkter i samme kategori