Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Wrap til Istick 20W og 30W

Wrap til Istick 20W og 30W

Det visuelle er en stor del af den sansemæssige helhedsoplevelse som man nyder ved elektroniske cigaretter, og derfor af stor vigtighed. Nu kan du få en Wrap til iStick 20W og 30W, som uden tvivl vil kunne imponere både dig og din omgangskreds.

Læs mere...

Flammer
Jul
Slange
Dollar
Avis

Online pris!

DKK 29.00

Lagerstatus: På lager

Er du indehaver af en Eleaf iStick 20W eller 30W og synes du godt at den kunne trænge til noget mere spræl? Så er dette produkt helt klart noget du kunne overveje. Nu kan du få en Wrap til iStick 20W og 30W, som kommer i 5 forskellige og spændende designs, der uden tvivl vil kunne imponere din omgangskreds: Vælg imellem temaerne Flammer, Jul, Slange, Dollar eller Avis, alt efter hvad du foretrækker i henhold til din egen personlige smag.

 

Det er blevet mere og mere populært for brugere af elektroniske cigaretter også at kunne forfine det æstetiske udtryk, og dette er fuldt forståeligt. Hele oplevelsen med dampning er en sanselig oplevelse, og dette indebærer netop både smagssanserne og synssanserne. At kunne få den mest optimale oplevelse handler derfor ikke kun om coils, e-væske, tanke og andet, men også om den visuelle ramme der er lagt rundt om. Man kender det fra mange andre situationer: skal man i byen og finder to små barer der ligger ved siden af hinanden, så har man oftest tendens til at vælge den som har den mest hyggelige og spændende indretning. Hvordan tingene tager sig ud visuelt er altså ikke en underordnet ting, men kan netop være det der gør balancen helt rigtig og som således skaber den mest helstøbte oplevelse.

 

Wrap til iStick 20W og 30W giver beskyttelse

Og ikke nok med at din iStick vil have et imponerende og spændende design – denne Wrap til iStick 20W og 30W vil også have en beskyttende funktion i og med at den beskytter dit produkt for ridser. På denne måde er der også en praktisk dimension forbundet med det udover den rent visuelt æstetiske.

Alt i alt er Wrap til iStick 20W og 30W endnu et overbevisende produkt, der kan være med til at gøre dampoplevelsen endnu bedre. De mange forskellige designs er varierede, således at der findes noget for enhver smag.

30 Andre produkter i samme kategori