Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Eleaf Læder etui (20w & 30W)

Eleaf Læder etui (20w & 30W)

Dette lækre etui i ægte læder passer til iStick 20W og 30W, og vil beskytte produktet for uheldige skader, der kan forekommer når man er på farten, samtidig med at den også vil give et smukt æstetisk og stilrent udtryk.

Læs mere...

Online pris!

DKK 49.00

Lagerstatus: På lager

Er du den heldige ejer af et iStick 20W eller 30W produkt, kan du her få et smart Eleaf Læder etui (20W & 30W) til det.

Etuiet vil beskytte dit produkt mod ridser, stød og andre skrammer, som kan hænde når du er på farten. De fleste danskere har ikke blot deres elektroniske cigaretter liggende derhjemme, men tager dem typisk med ud, hvad enten de skal på arbejde, ud i byen eller ud af besøge venner, bekendte eller familie. For at sikre at dit produkt holder bedst muligt, kan det være en god ide at anskaffe sig et etui. At udskifte et etui med skrammer er trods alt langt billigere end at skulle udskifte hele produktet selv. Et Eleaf Læder etui (20W & 30W)vil derfor kunne give dig mere ro på og mere sikkerhed når du færdes.

 

Eleaf Læder etui (20W & 30W) med en lækker strop

Etuiet kommer med en strop (keyhanger/halskæde) som kan du kan binde fast forskellige steder – om halsen, eller et sted i din taske. Dette er også en bekvemt løsning, da man sikrer sig ikke at tabe produktet, eller at det bliver stjålet. Hvis du ikke føler at du skal bruge den, kan du dog let og elegant hægte den af igen – det er således blot et stykke ekstra udstyr, som du kan vælge at bruge til dit Eleaf Læder etui (20W & 30W).

Materialet er ægte læder, hvilket de fleste kender som et holdbart materiale, der ligeledes er blødt og lækkert at holde om. Desuden er læder pænt at se på rent æstetisk, dit Eleaf Læder etui (20W & 30W) vil give et flot visuelt udtryk til din iStick.

Alle knapperne på din iStick vil stadig være frie, selv når etuiet er på, så du behøver ikke at skulle belemres ved at tage det af og på, når du skal bruge din iStick. 

30 Andre produkter i samme kategori