Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Istick 50w silicone cover

Istick 50w silicone cover

Med et silicone cover til Istick 50w får du både en smart, flot og praktisk løsning til at holde dit e-cigaretsæt sikkert over for hverdagens små uheld.

Læs mere...

Sort
Klar
Blå
Pink

Online pris!

DKK 29.00

Lagerstatus: På lager

Når du endelig har fundet det rette sæt med oplader og e-cigaret, så skulle det da være pokkers, hvis du kom til at beskadige eller ødelægge det ved at udsætte det for hverdagens små bump, fald og slag. Det kan dette smarte silicone cover afhjælpe. Coveret fås i fire flotte farver, så du finder helt sikkert en farve, der passer til netop din personlighed og præferencer. Udforsk din rolige side med det blå cover, hold stilen moderigtig og skarp med det sorte cover, gør hverdagen gladere med et pink cover eller mærk overblikket vokse med det enkle og klare cover. Køb gerne flere forskellige farver, så du altid har et silicone cover ved hånden, der matcher dagens outfit eller humør. De forskellige farver er desuden ideelle, hvis flere beboere i samme husholdning har et e-cigaretsæt, og I skal kunne kende forskel af hinandens – sort til far, klar til mor.

 

Pas på tingene med et silicone cover

Et silicone cover til Istick 50w er mere end ti gange så billigt som en splinterny Istick, så det kan hurtigt betale sig, at passe godt på den og investere i et cover til at beskytte den. Dette understreger derfor endnu engang, at det er bedre at have et cover for meget end et for lidt til at ligge derhjemme, så du hurtigt kan skifte det gamle ud med et nyt, hvis det gamle skulle få skrammer. Det gavner på længere sigt også miljøet. Jo mere elektronik, vi kasserer, des hårdere har miljøet det. Hvis vi som forbrugere kan sørge for at passe bedre på vores elektroniske hjælpemidler, gør vi både os selv, miljøet og de kommende generationer en stor tjeneste. Selvom det ikke virker af så forfærdeligt meget, så passer det gamle mundheld ”mange bække små gør en stor å” stadig. Så anskaf dig et flot silicone cover med det samme.

30 Andre produkter i samme kategori