Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Istick 20w og 30w silicone cover

Istick 20w og 30w silicone cover

Et silicone cover til Istick 20w og 30w beskytter mod dagligdagens slid og slag, så din e-cigaret holder længere og samtidigt ser smartere ud. 

Læs mere...

Klar
Blå

Online pris!

DKK 29.00

Lagerstatus: På lager

Dette smarte silicone cover til Istick passer både til 20w og 30w-modellen og er ideel til dig, der gerne vil passe godt på din e-cigaret. I modsætning til almindelige cigaretter oplever mange, der ryger e-cigaretter, at de opbygger en form for tilknytning til deres e-cigaret, da det er den samme, de damper på hver dag og ikke en erstattelig tobakscigaret. Derfor giver det også god mening at sørge for, at e-cigaretten er bedre beskyttet end en almindelig pakke smøger i inderlommen er det. Med silicone coveret har du muligheden for at skifte det ud, når det bliver slidt, sådan at coveret tager slitagen, mens e-cigaretten slipper uden en skramme. Ud over dette praktiske aspekt betyder det også, at du frit kan vælge mellem de fire smarte farver. De flotte silicone covere laves i: Sort, pink, blå eller klar. Så passer din e-cigaret altid til dit din personlige stil, det humør og din personlighed.

 

Silicone coveret er let at anvende

Coveret er let at montere omkring din e-cigaret og har bløde knapper på siden, så du let kan skrue op og ned for dosisen uden at skulle tage coveret af og på hver gang. Ved at have muligheden for at skifte cover, når det behøves, øger du også de hygiejniske forhold omkring din e-cigaret. Coveret kan let tages af og vaskes i lunt sæbevand – sørg dog for, at coveret er 100 % tørt, før du igen monterer det omkring e-cigaretten, da e-cigaretten ikke har godt af at blive våd. Hvis du ikke har lyst til at bøvle med at vaske coveret, kan du eventuelt købe et ekstra cover, du skifter det gamle ud med, når det bliver for slidt eller beskidt. På den måde får e-cigaretten også en lille mini make-over, hvis du vælger at købe cover nr. 2 i en anden farve end det første. 

30 Andre produkter i samme kategori