Drip Tip No.3

Drip Tip No.3

Med en Drip Tip sikrer du dig et mere holdbart mundstykke som samtidig giver mulighed for den særlige dryppeteknik, som kan forbedre dampoplevelsen betydeligt.

35,00 kr. Inkl. moms 28,00 kr. (ekskl. moms)
Inkl. moms

ad.jpg

Sikker betaling
Alle vores betalinger håndteres sikkert (SSL)
Hurtig levering
Vi leverer inden for 1-3 hverdage
28 dages returret
Vi vil kun have glade kunder

At bruge en drip tip kræver en særlig teknik, som mange e-cigaretsejere tillærer sig fordi den gør noget særligt for flowet af damp som løber igennem e-cigaretten. Ved at dryppe e-væske kontinuerligt ned igennem den åbne tip, som samtidig fungerer som et mundstykke, sikrer du dig nemlig en jævn og effektfuld gennemstrømning af damp. Dette giver en bedre oplevelse under rygningen, både smagsmæssigt og volumenmæssigt. Skal man optimere dette er det vigtigt at vælge den drip tip som passer perfekt til ens e-cigaret og ens specielle behov. En Drip Tip no. 3 med en størrelse på 18,5 gange 29,5 millimeter er et rigtigt godt bud for mange. Det klare glas og store udvalg af farver leverer et råt og lækkert look, og den store beholder med det smalle mundstykke gør den optimal til både at dryppe og suge på. Et andet vigtigt aspekt ved drip tips er nemlig, at de udgør et mere holdbart alternativ til de engangsmundstykker som rigtigt mange e-rygere normalt bruger.

 

Sæt personligt præg på din e-cigaret med den farve på din Drip Tip no. 3 som du synes allerbedst om

Producenterne af drip tips er dog klar over, at høj praktisk kvalitet langt fra er nok for de fleste e-rygere. For disse er det nemlig også essentielt, at designet er noget de kan stå fuldstændig inde for. Netop derfor er det så ideelt, at Drip Tip no. 3 kommer i et bredt udvalg af spændende farver. Man kan vælge en udgave af drip tippen som ud over det klare glas kommer i grøn, gul eller rød. På den måde er der rig mulighed for at vælge det design som tiltaler en mest og som passer bedst til det udtryk man ønsker at give med sin e-cigaret. Drip Tip no. 3 kombinerer på den måde det bedst ved både optimal dampproduktion og det rent æstetiske look. 

PD-00721-02
Type
Drip Tip
Kunder, der købte denne vare, købte også