Gavekort

Gavekort til Prodamp.dk

BEMÆRK: Gavekortet kan IKKE ombyttes til kontanter.

1,00 kr. Inkl. moms 0,80 kr. (ekskl. moms)
Inkl. moms

Minimumsantallet for køb af varen er 10.

ad.jpg

Sikker betaling
Alle vores betalinger håndteres sikkert (SSL)
Hurtig levering
Vi leverer inden for 1-3 hverdage
28 dages returret
Vi vil kun have glade kunder

Køb et gavekort til Prodamp og glæd en, du holder af! Han eller hun kan tage et kig i vores store udvalg af e-cigaret tilbehør og startsæt! Mulighederne er mange!

 

Hvis du ikke helt ved, hvad der er det rigtige at købe i gave, eller måske kender en, der er ved at spare op til noget af alt vores fede udstyr, så kan du give ham eller hende et bidrag herfra. Det gør du ved at vælge en af vores fem beløb, så sender vi det til dig! Du kan vælge at købe et gavekort på 350kr, 500kr, 750kr, 1000kr og 1500kr. Det er naturligvis en mulighed at købe flere., så du får det beløb, du gerne vil, hvis ikke dette er en af valgmulighederne.

På vores hjemmeside kan modtageren af gavekortet gå ind for at kigge, og finde det han eller hun godt kunne tænke sig. Vi har et stort udvalg af Mods, nogle er temperaturstyrede, andre er ikke. Han eller hun kan også opgradere sin e-cigaret ved at kigge i vores store udvalg af coils i alle farver og størrelser. For et konkurrencedygtigt beløb kan han eller hun finde alt tilbehøret til en hel samlet e-cigaret ved at læse i menuen i toppen af siden.

Glæd en du holder af og giv denne muligheden for at samle den bedste, kvalitetsbevidste og fedeste e-cigaret, han eller hun kunne tænke sig.

 

God fornøjelse! 

PD-00758-011