Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Komplet Lader

Komplet Lader

Med det komplette ladersæt får du mulighed for både at oplade dit batteri ved en stikkontakt eller gennem din computer. Disse to muligheder giver dig mest mulig fleksibilitet i forhold til hvilke opladningsmuligheder du står overfor.

Læs mere...

Online pris!

DKK 70.00

Lagerstatus: På lager

Med dette komplette ladersæt får du både en 230 V USB Adapter samt et USB ladekabel.

 

USB ladekablet giver dig muligheden for at oplade batteriet på din elektroniske cigaret sammen med din computer. Dette giver en stor grad af fleksibilitet i hverdagen: sidder man eksempelvis i toget, på en kaffebar eller den lokale cafe, så er det muligvis ikke altid sådan, at der er en offentligt tilgængelig stikkontakt at skue nogen steder. Men i så fald vil man blot med ladekablet kunne tilslutte den ene ende i sin USB port og den anden i batteriet, hvorefter opladningen straks vil begynde. Det ville knapt være en overdrivelse at sige, at alle computere har en USB port i dag, og de er af samme type uanset hvilket apparat du bruger, hvilket vil sige, at uanset om du bruger en Mac eller en PC, så har de samme type USB stik der vil fungere med dette ladekabel.

 

At oplade med ladekablet kræver dog, at din computer er tændt. Nogle gange kan selv computeren også være tør for strøm, eller man har måske ikke lige behov for at tænde den. I sådanne tilfælde ønsker man muligvis blot at tilslutte batteriet en stikkontakt, hvorefter den vil ligge og passe sig selv. Det er der mulighed for med 230 V USB Adapteren, som netop giver ladekablet en forbindelse til stikkontakten. Mange vil typisk bruge denne derhjemme, hvor batteriet kan oplade i den nærmest stikkontakt, mens man selv ser fjernsyn eller tager opvasken.

 

Opladningstiden af batteriet varierer en del, men kunne muligvis ligge mellem to og tre timer. Dette afhænger dog selvfølgelig af batteriets type, samt hvor lavt på strøm det er så snart at selve opladningen begynder.

 

Dette sæt giver altså alle de muligheder man kunne have brug for i forhold til at få opladet batteriet på sin elektroniske cigaret. Et godt produkt der er absolut nødvendigt, eftersom batteriet jo trods alt skal oplades i ny og næ.

30 Andre produkter i samme kategori