Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Pipette

placeholder-img
Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

En pipette er en af de mest centrale værktøjer som man skal have ved hånden, hvis man ønsker selv at blande sine e-væsker. Der er mange fordele heri, hvilket blandt andet er store besparelser, samt en større frihed til at skabe en unik smagsoplevelse.

Læs mere...

Online pris!

DKK 5.00

Lagerstatus: På lager

1 stk

 

Materiale: Polythylen

Længde: 150 mm

Gradueret: 0,5 – 3 ml

 

For at kunne komme i gang med at lave din egen e-væske, er der ganske få ting man egentlig behøver, og her er en pipette helt bestemt en af de mest nødvendige ting.

 

En e-væske i en elektronisk cigaret er en kombination af en base og en propylenglycol, samt aromaer og nikotin med eventuelle additiver. Ved selv at blande sin e-væske kan man spare rigtigt mange penge, og mange brugere af elektroniske cigaretter begiver sig netop ud i denne kunst på grund af de åbenlyse fordele der er i besparelserne. Men du kan også få en langt større spændevidde og bevægelsesfrihed i den smag som du gerne vil have ud af din damp, idet at du ved selv at blande din e-væske også derved er i fuld kontrol over smagen, så snart man har den rette øvelse. Hvilken smag man foretrækker, kommer altid an på præferencer, og i denne forstand er der god grund til at lære hvordan man blander sin egen unikke favorit.

 

En pipette kan bruges til at måle de materialer, som du benytter. En pipette kan være særdeles nytti, når man arbejder med en meget stærk aroma. En pipette er ligeledes et fantastisk værktøj når man gerne vil overføre væsker til mindre flasker, således at man kan bære dem med sig andre steder. I det hele taget er der ikke den store kunst i at bruge en pipette, men alligevel stiller den sig som en af de vigtigste komponenter når man blander e-væske selv, sammen med eksempelvis en sprøjte eller en cylinder.

 

Brug pipetter, samt et målebæger, til at måle dine ingredienser så nøjagtigt som muligt, således at din nikotinstyrke forbliver konsistent. Det anbefales altid at man anvender handsker i latex imens man har med nikotin at gøre. Dette gælder ved enhver håndtering af nikotin, men er i særdeleshed vigtigt når man arbejder med højere koncentrationer.

 

 

30 Andre produkter i samme kategori