Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Vision Spinner II

placeholder-img
Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Vision Spinner II - 1650mAh

Læs mere...

Online pris!

DKK 295.00

Lagerstatus: På lager

Udover det store batteri på 1650mAh, får du også variabelt volt fra 3.3 volt optil 4.8 volt. Med variabelt volt får du muligheden for at indstille outputtet fra dit batteri til din tank/brænder – dvs. at du kan regulere damp-niveauet efter dit behov, blot ved at dreje på skiven i bunden af batteriet. Det er bedst at starte helt i bund med 3.3 volt for derefter at regulere op indtil du har ramt lige præcis den mængde damp der passer til dig personligt.

 

Du kan nemt se hvor meget batteri du har tilbage, ved hjælp af den smarte ”power-indikator” der er indbygget i knappen. Den vil simpelthen skifte farve alt efter hvor meget eller hvor lidt batteri du har tilbage.

Hvidt lys i knappen betyder du har mellem 60-100% batteritid tilbage.

Blåt lys i knappen betyder du har mellem 30-60% batteritid tilbage.

Orange lys i knappen betyder du har mellem 0-30% batteritid tilbage.

Hvis knappen blinker 15 gange i de forskellige farver, betyder det at der for lidt strøm tilbage og du nu skal oplade. Det er altid en god idé at oplade dit batteri inden du når så langt ned i batteritid.

 

Husk altid at vedligehold og rengøre dit Vision Spinner II batteri hver gang du fylder din tank op – hvis du husker at vedligeholde og rengøre dit batteri i forbindelsen, vil dit batteris levetid blive forlænget betragteligt.

EC-ID: 00219-17-00033

2 Andre produkter i samme kategori