Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Aspire Nautilus BVC coil

Aspire Nautilus BVC coil

Denne BVC coil er specielt designet til både Aspire Nautilus, Aspire Nautilus 2s og Aspire Nautilus Mini, og giver en fyldig, imponerende dampmængde samtidig med en god levetid.

Coilen/brænderen er på enten 0,4 ohm, 0,7 ohm eller 1,8 ohm

Prisen er pr. stk

Læs mere...

0,4
0,7
1,8

Online pris!

DKK 30.00

Lagerstatus: På lager

Aspire Nautilus BVC coill er en coil som kun er kompatibel med Aspire Nautilus II, Aspire Nautilus og Aspire Nautilus Mini. Coilen er en bottom vertical coil, hvilket vil sige at den sidder i bunden af Aspire Nautilus, Aspire Nautilus 2 eller Aspire Nautilus Mini tanken, hvilket giver modellen en langt højere ydeevne og en bedre udnyttelse af e-væsken.

Det er en 1,8 ohm coil, hvilket vil sige at det er en ordinær coil og ikke en sub ohm coil (fåes også i en 0,7 ohm og 0,4 ohm coil som giver mere smæk på dampen). Coilen er dog specialdesignet til Aspire Nautilus 2, Aspire Nautilus og Aspire Nautilus Mini modellen, hvilket gør at den ikke er helt ordinær, men derimod designet til at give en bedst mulig dampoplevelse gennem de tre modeller som den er kompatibel med. Coilen og en forholdsvis stor og stærk coil som giver dig en kraftfuld og intens smagsoplevelse til stor behag for enhver damper. Derudover gør dens stærke og kraftfulde opbygning også at modellen har en god og lang holdbarhed.

Disse coils har i modsætning til en lang række andre coils, et udvidet wicking hole, hvilket medfører en forbedret absorbering af e-væsken og giver dig derved den før nævnte kraftige og intense smag. Dette nye design giver i ledtog med organisk bomuld en yderligere forbedret og nærmest magisk smag som du sjældent vil glemme.

 

Alt i alt er disse coils meget stabile coils med en lang levetid og en fremragende ydeevne. Coilens er med sit nye og opgraderede design som giver forbedret smagsoplevelse, kombineret med dens robuste bygning og lange holdbarhed en fantastisk coil som med garanti vil give dig en vidunderlig dampoplevelse.

30 Andre produkter i samme kategori