Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Vape Der er ingen produkter.

Med et bredt udvalg af Vape i topkvalitet, kompakte pod-vapesæt og kraftige vape-mod-sæt kombinerer vi de allerbedste Vape elementer i vores sæt, herunder tanke, coils, mods og oplader.

Vores skræddersyede vape-kitpakker er nøje udvalgt og matchet med den e-væske, der fungerer bedst med hver enhed. Drivkraften bag vores udvælgelse af hvert enkelt vaping kit er som altid kvalitet. Hver komponent er nøje udvalgt med ekspertise i tankerne og fremragende kundeservice i centrum.

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Typer af Vape Kit hos ProDamp

Vape Starter Kits

Vape-startsæt er ideelle til både begyndere og til vapers, der leder efter en brugervenlig e-cigaret. Startsæt omfatter en række forskellige enhedstyper, herunder pod-, pen- og cigarlignende enheder, men har fælles brugervenlige funktioner, der er perfekte til førstegangs-vapere.

Pod Vape Kits

Pod vapesæt består af en pod  og en enhed/batteri, som er klipset sammen. Pod vapes findes nu i en række forskellige formater og størrelser, lige fra grundlæggende pod-enheder, der er velegnede til begyndere, til podmods til vapers, der ønsker mere kraft og batterilevetid.

Vape Pens

Vape penne har et slankt, ofte rundt design, der ligner de penne, som har givet dem deres navn. Vape penne er nemme at bruge, diskrete og kompakte og passer nemt i en lille lomme.

Mod- og tank-sæt

Mod- og tank-kits består af en enhed (mod'en) og en tank, der indeholder e-væske. De er normalt mere omfangsrige end vape penne og pods og har ofte en større batterikapacitet. Nogle mods har avancerede funktioner, mens andre er designet med henblik på brugervenlighed.

Vapes til engangsbrug

Engangsdampere er præ-fyldte enheder med faste spoler, der ikke kræver nogen opsætning, genopfyldning eller opladning og bortskaffes efter brug. De er klar til brug ud af æsken og er perfekte til nye vapers, der ønsker en introduktion til dampning uden besvær.

Billige Vape Kits

Vi pristjekker alle vores produkter ugentligt for at sikre, at du altid har adgang til gode kits til konkurrencedygtige priser. Alle vores kits leveres med et valg af gratis e-væske, og de fleste kits leveres med gratis forsendelse.