Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Mods/RDA Der er 11 produkter.

Elektronisk Mod - Variabel Mod – Mekanisk Mod – RBA – RDA – Batterier

Et mod er en forkortelse for modifikation, og er et ord som både bliver brugt om en e-cigaret, men også om de forskellige dele af e-cigaretten. Det kan være meget forvirrende at finde hoved og hale i ordet, men på vores hjemmeside betragter vi et mod som værende en del af en e-cigaret. Eksempelvis et batteri eller en brænder. Mods kan komme i alle mulige forskellige former, størrelser og varemærker, hvorfor du kan få elektroniske, variable og mekaniske mods, lige så vel som du kan få rebuildable drippere (RDA), batterier og rebuildable brændere. Her findes således en masse forskellige former for mods, hvilket kan være uoverskueligt. For at overskueliggøre begrebet for dig kan du i understående afsnit læse en forklaring af de førnævnte typer af mods..

 

Et elektronisk mod er ganske enkelt en del af e-cigarette der indeholder teknologi.

Et Variabel Mod er et elektronisk Mod der gør sådan at du kan skrue op og ned for strømmen. Du bestemmer helt selv hvor meget power der skal være på dampen, hvilket giver dig muligheden for at styre dampoplevelsen selv. Der findes to slags elektroniske Mods, et hvor du udelukkende kan styre den ønskede volt og et hvor du både kan indstille volt og watt. Et variabel Mod er enten med indbygget batteri eller et batteri der kan udskiftes efter behov.

Mekanisk Mod er et Mod hvor du indsætter et genopladeligt batteri. Et mekanisk Mod er et batteri rør som ikke indeholder noget elektronik, og derfor bliver anset som værende mekanisk.

RDA betyder Rebuildable dripper og er hovedsageligt for dem som ønsker smæk på dampen. Her kan du komme til at sende masser af dampskyer. Vi anbefaler at du sætter dig godt ind i hvordan du binder dine egne coils og hvilke ohm coilen skal være på så den passer til dit batteri. Der findes rigtig mange guides på youtube.com og det er en god ide at sætte sig godt ind i tingene. Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores dampbutikker, hvor vi gerne hjælper dig i gang og lærer dig hvordan du binder dine egne coils.

Batterier til dit Mod er også meget vigtigt, hvis du ønsker at dampe med lave ohm er det vigtigt du har et batteri der kan tåle denne belastning. Når du oplader dit batteri er det vigtigt du gør det under opsyn.

RBA betyder rebuildable atomizer som er den del af e-cigaretten der skaber dampen. På god gammel dansk hedder atomizeren en brænder.

Optimer din dampoplevelse med mods

Mods er primært til den gruppe af dampere som efterhånden er blevet lidt erfarne inden for damp området og har godt styr på hvordan en e-cigaret fungerer. Med mods og rebuildables kan du nemlig løsrive dig fra de standardiserede startsæt og customize din e-cigaret. Du kan således skabe en e-cigaret model som har præcis de egenskaber som du føler giver dig den bedste dampoplevelse. Det kræver at man har et vis kendskab til hvordan e-cigaretten fungerer, da man skal ændre på den pågældende struktur og konstruktion. I visse tilfælde skal man grave ned i e-cigarettens opbygning og decideret skrue forskellige ting af og på, for at lave de ændringer som er ønskede. Påpasselighed er derfor et nøgleord når man skal ind og ændre på sin e-cigarets konstruktion, da man nemt kan komme til at træde forkert og forringe e-cigarettens ydeevne.

Processen kan være besværlig når man benytter sig af mods og rebuildables, men belønningen er dog også fænomenal. Du kan kombinere egenskaber som ikke er muligt via nogle startsæt og dermed opnå en dampoplevelse som kun er mulig ved at adskille sig fra startsættet og individualisere din e-cigaret med mods og rebuildables. Du kan eksempelvis lave en e-cigaret som tilegner sig perfekt til sub ohm rygning og som kan producere massive dampskyer på samlebånd.

Ud over smagen kan mods og rebuildables også gøre gavn hvad angår din e-cigarets udseende. Er du typen som går op i at din e-cigaret skal være stilet og et udtryk for din personlighed, er der ikke nogen bedre måde at sikre sig dette end at customize sin e-cigaret med mods og rebuildables. Her findes utallige forskellige produkter som alle har deres specifikke egenskaber og funktion, men som naturligvis også har et unikt look. Du kan således skabe en e-cigaret der er din helt egen og er sammensat af forskellige dele uafhængigt af startsættet. På denne måde gør du din e-cigaret til din egen individuelle model som har et personligt præg af dig som person. Hvis så også at e-cigaretten funktionelt får gavn af denne ændring, slår du to fluer i et smæk så du både får glæde af en bedre dampoplevelse og en flottere e-cigaret på samme tid. Det er en win-win situation.

På vores hjemmeside og i vores fysiske butikker har vi et enormt stort udvalg af diverse mods, både elektroniske og mekaniske i alle mulige størrelser, former og varemærker. Du kan således være sikker på at du får et godt overblik af markedets forskellige muligheder når du skal ud og finde mods og/eller rebuildables.

Du skal desuden være velkommen til at kontakte os hvis der er et produkt du ikke umiddelbart kan finde i vores fysiske butikker eller på vores webshop og så kan vi se hvad vi kan gøre for dig.