Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Product filter

Aktiverede filtre:

  Batterier/Mods Der er 30 produkter.

  Elektronisk Mod - Variabel Mod – Mekanisk Mod – RBA – RDA – Batterier

  Et mod er en forkortelse for modifikation, og er et ord som både bliver brugt om en e-cigaret, men også om de forskellige dele af e-cigaretten. Det kan være meget forvirrende at finde hoved og hale i ordet, men på vores hjemmeside betragter vi et mod som værende en del af en e-cigaret. Eksempelvis et batteri eller en brænder. Mods kan komme i alle mulige forskellige former, størrelser og varemærker, hvorfor du kan få elektroniske, variable og mekaniske mods, lige så vel som du kan få rebuildable drippere (RDA), batterier og rebuildable brændere. Her findes således en masse forskellige former for mods, hvilket kan være uoverskueligt. For at overskueliggøre begrebet for dig kan du i understående afsnit læse en forklaring af de førnævnte typer af mods..

   

  Et elektronisk mod er ganske enkelt en del af e-cigarette der indeholder teknologi.

  Et Variabel Mod er et elektronisk Mod der gør sådan at du kan skrue op og ned for strømmen. Du bestemmer helt selv hvor meget power der skal være på dampen, hvilket giver dig muligheden for at styre dampoplevelsen selv. Der findes to slags elektroniske Mods, et hvor du udelukkende kan styre den ønskede volt og et hvor du både kan indstille volt og watt. Et variabel Mod er enten med indbygget batteri eller et batteri der kan udskiftes efter behov.

  Mekanisk Mod er et Mod hvor du indsætter et genopladeligt batteri. Et mekanisk Mod er et batteri rør som ikke indeholder noget elektronik, og derfor bliver anset som værende mekanisk.

  RDA betyder Rebuildable dripper og er hovedsageligt for dem som ønsker smæk på dampen. Her kan du komme til at sende masser af dampskyer. Vi anbefaler at du sætter dig godt ind i hvordan du binder dine egne coils og hvilke ohm coilen skal være på så den passer til dit batteri. Der findes rigtig mange guides på youtube.com og det er en god ide at sætte sig godt ind i tingene. Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores dampbutikker, hvor vi gerne hjælper dig i gang og lærer dig hvordan du binder dine egne coils.

  Batterier til dit Mod er også meget vigtigt, hvis du ønsker at dampe med lave ohm er det vigtigt du har et batteri der kan tåle denne belastning. Når du oplader dit batteri er det vigtigt du gør det under opsyn.

  RBA betyder rebuildable atomizer som er den del af e-cigaretten der skaber dampen. På god gammel dansk hedder atomizeren en brænder.

  Fremvisning af produkter:

  Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

  Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

  Optimer din dampoplevelse med mods

  Mods er primært til den gruppe af dampere som efterhånden er blevet lidt erfarne inden for damp området og har godt styr på hvordan en e-cigaret fungerer. Med mods og rebuildables kan du nemlig løsrive dig fra de standardiserede startsæt og customize din e-cigaret. Du kan således skabe en e-cigaret model som har præcis de egenskaber som du føler giver dig den bedste dampoplevelse. Det kræver at man har et vis kendskab til hvordan e-cigaretten fungerer, da man skal ændre på den pågældende struktur og konstruktion. I visse tilfælde skal man grave ned i e-cigarettens opbygning og decideret skrue forskellige ting af og på, for at lave de ændringer som er ønskede. Påpasselighed er derfor et nøgleord når man skal ind og ændre på sin e-cigarets konstruktion, da man nemt kan komme til at træde forkert og forringe e-cigarettens ydeevne.

  Processen kan være besværlig når man benytter sig af mods og rebuildables, men belønningen er dog også fænomenal. Du kan kombinere egenskaber som ikke er muligt via nogle startsæt og dermed opnå en dampoplevelse som kun er mulig ved at adskille sig fra startsættet og individualisere din e-cigaret med mods og rebuildables. Du kan eksempelvis lave en e-cigaret som tilegner sig perfekt til sub ohm rygning og som kan producere massive dampskyer på samlebånd.

  Ud over smagen kan mods og rebuildables også gøre gavn hvad angår din e-cigarets udseende. Er du typen som går op i at din e-cigaret skal være stilet og et udtryk for din personlighed, er der ikke nogen bedre måde at sikre sig dette end at customize sin e-cigaret med mods og rebuildables. Her findes utallige forskellige produkter som alle har deres specifikke egenskaber og funktion, men som naturligvis også har et unikt look. Du kan således skabe en e-cigaret der er din helt egen og er sammensat af forskellige dele uafhængigt af startsættet. På denne måde gør du din e-cigaret til din egen individuelle model som har et personligt præg af dig som person. Hvis så også at e-cigaretten funktionelt får gavn af denne ændring, slår du to fluer i et smæk så du både får glæde af en bedre dampoplevelse og en flottere e-cigaret på samme tid. Det er en win-win situation.

  På vores hjemmeside og i vores fysiske butikker har vi et enormt stort udvalg af diverse mods, både elektroniske og mekaniske i alle mulige størrelser, former og varemærker. Du kan således være sikker på at du får et godt overblik af markedets forskellige muligheder når du skal ud og finde mods og/eller rebuildables.

  Du skal desuden være velkommen til at kontakte os hvis der er et produkt du ikke umiddelbart kan finde i vores fysiske butikker eller på vores webshop og så kan vi se hvad vi kan gøre for dig.

  Batterier til e-cigaretter

  Ligesom på ethvert elektronisk apparat uden strømstik, kræver e-cigaretter et batteri. Batteriet er enhedens generator, og er derfor altafgørende for om e-cigaretten har en strømtilførsel og dermed om e-cigaretten kan overhovedet kan tændes. Der findes en masse forskellige batterier inden for e-cigaret verdenen, da her er stor forskel på hvilke batterier der kan tilknyttes til de forskellige e-cigaretter, du kan derfor ikke bare købe et tilfældigt batteri og regne med at det fungerer til din e-cigaret. Der skal nemlig være et samspil mellem e-cigaretten og batteriet før du kan få et match.

  Batteri-modellernes størrelse varierer fra model til model og passer ganske enkelt ikke ind i alle e-cigaretter på grund af mismatch i størrelsen. Derudover findes her også flere batterityper som har nogle egenskaber der ikke nødvendigvis kan fungere i samspil med den pågældende e-cigaret. Et batteri med variabel watt eller variabel volt kan naturligvis ikke komme i brug hvis ikke e-cigaretten er udstyret til at kunne regulere denne variable strømenhed.

  De forskellige batterityper

  Når man taler om batterier inden for dampverdenen, er der 4 batterityper man typisk opererer med. Disse batterityper er henholdsvis konstant volt batterier, variable volt batterier, variable watt batterier og pass-through batterier. Det er dog ikke sådan at et batteri der tilhører pass-through kategorien ikke kan være et variabel volt batteri. Det kan det nemlig sagtens.

  Et pass-through batteri er nemlig et batteri der tillader at man damper på sin e-cigaret, mens at batteriet er ved at blive ladet op, hvilket ikke normalt er muligt. Dette fungerer ved at pass-through batteriet typisk har et usb oplader stik i bunden, som gør det muligt for dig at tilslutte batteriet til en usb ladeenhed imens det sidder i e-cigaretten. På denne måde kan du dampe samtidig med at du oplader. Har du et batteri som ikke har denne pass-through egenskab vil det være påkrævet at du skiller e-cigaretten ad for at kunne få lov at oplade batteriet. Som før nævnt udelukker pass-through kategorien af batterier, ikke at batteriet tilhører en af de andre batterigrupper, såsom konstant volt batteriet.

  Konstant volt batteriet er et batteri som har den samme volt og watt indstilling uanset hvad. Det kan således ikke ændres på, og tillader derfor ikke brugeren at brugerdefinere volt- eller watt styrken efter sine behov. Konstant volt batteriet er stadigvæk en udbredt batteritype., men mange af de nye e-cigaretter har funktioner der tillader at ændre på volt- og watt styrken, hvorfor færre og færre konstant volt batterier bliver lavet.

   

  Det er derimod blevet mere moderne med variabel volt og variabel watt batterier. Disse batterier tillader at man kan justere styrken på henholdsvis watt eller volt. Dette kommer især den gruppe af dampere til gode, som har stor udskiftning modstandsniveauet i deres coils. Dette er tilfældet da en ændring i modstanden medfører ændring i enhedens power, såfremt at volt og watt niveauet er uændret. Kan man derimod ændre på watt- eller voltniveauet kan man kompensere for den større modstand og dermed få den ønskede kraft på e-cigaretten. Hvis modstanden i de nye coils er højere, vil det naturligvis kræve en højere watt eller volt kraft før at du opnår samme power som du havde med de forhenværende coils med mindre modstand. Omvendt kan du også skrue ned for poweren hvis du er skiftet til lav-modstands coils som eksempelvis er sub ohm coils med et modstandsniveau under 1 ohm. Synes du at der er for meget skrald på kan du således skrue ned for volt- eller watt-niveauet og dermed få neutraliseret den øgede styrke som lav-modstands coilsne medfører.

  Du er i stand til at få samme resultat med hensyn til regulering af kraften på din e-cigaret hvad end du benytter variabelt volt- eller variabel watt batterier, det eneste der er til forskel mellem de to batterityper er blot måden man når resultatet på. Altså om det er ved at regulere i watt- eller voltstyrken.

   

  Mah står for milliampere hour

  Når du kigger på batteriets oplysninger vil du se at forkortelsen mah er angivet. Mah står for milliampere hour og er i bund og grund en angivelse af batteriets kapacitet. Sammenligner man således et batteri på 2200 mah med et batteri på 4400 mah, kan det konkluderes at batteriet med 4400 mah har en dobbelt så stor kapacitet.

  Det er meget forskelligt hvor meget strøm forskellige dampere bruger om dagen, men som udgangspunkt burde 2000 mah være rigeligt med kapacitet til at holde en hel dag uden opladning.

   

  Skift batteri en gang imellem

  Selvom du har et stærkt batteri med en stor kapacitet og en god ydeevne, tager et batteri slidskade ligesom alle andre elektroniske apparater. Et flerårigt og gammelt batteri som har været taget meget i brug har næppe samme magi som da det var nyligt anskaffet, både hvad angår ydeevne, men også i forhold til levetid pr. opladning. Det kan derfor være en rigtig god idé at skifte sit batteri en gang imellem hvis man ønsker at få den mest optimale dampoplevelse. Batteriet er trods alt e-cigarettens strømtilførsel og har derfor meget at skulle have sagt når hele oplevelsen skal bedømmes.

   

  Her er ikke nogen fast grænse for hvornår du bør skifte dit batteri, men en god tommelfingerregel er at et batteri cirka holder 300 genopladninger fra 0 % strøm. På vores hjemmeside og i vores fysiske butikker får du et bredt udvalg af batterier, i forskellige farver, typer og størrelser, hvorfor du kan være sikker på at finde dig et rigtigt godt batteri hos os.