E-væske til din e-cigaret

E-væske er den væske som du damper og som giver smag til din e-cigarret. Den er således ekstremt afgørende for din nydelse af e-cigaretten og altafgørende for selve smagsoplevelsen, hvorfor mange vil sige at det er den vigtigste del af e-cigarretten.

Hvad indeholder e-væske?

E-væske indeholder typisk en cocktail af stofferne E422 vegetabilsk glycerin, E1520 propylenglycol, samt en mængde demineraliseret vand og aroma som giver dampen smag.

Det kan også forekomme at e-væske indeholde nikotin, dog varierer dette fra væske til væske. Vegetabilsk glycerin er den ingrediens i væsken som producerer dampen, det demineraliserede vand fortynder den vegetabilske glycerin så styrken er passende, mens propylenglycol står for at forstærke smagen som er bestemt af aromastoffet.

Aromastoffet er smagsbestemmende og derfor hvad e-væsken typisk er markeret med på emballagen. Det er muligt at få e-væsker med utallige af forskellige aromaer, og det er ofte samme type aroma som bliver brugt i forbindelse med fremstilling af mad- og drikkevarer som bliver brugt i forbindelse med e-cigaretter.

Disse aromastoffer kan være naturlige eller skabt i et laboratorium hvor man skaber smagen kunstigt. Du kan eksempelvis være lakrids, jordbær, vanilje og endda dragefrugt. Kun fantasien sætter grænser.

Om her er nikotin i e-væsken afhænger som førnævnt af hvilken væske man køber. Mange køber bevidst e-væske med nikotin for at overgå fra analoge cigaretter til e-cigaretten som er et sundere alternativ. Andre køber e-væske med nikotin for at nedtrappe deres nikotinoptagelse. Vil man helt være helt nikotinfri kan man eventuelt vælge at købe e-væske med mindre og mindre nikotin per gang for til sidst helt at kunne klare sig uden nikotin i sin hverdag.

For hjælp til nedtrapning har vi vores egen guide som viser hvilken nikotinmængde der passer til hvilken kategori af ryger man er, og som ser således ud:

E-væske styrkeguide:

0mg – Indeholder ingen nikotin

3mg - Til dig, der ryger et par cigaretter om dagen

6mg – Til dig, der ryger mindre end 6 cigaretter om dagen

9mg - Til dig, der ryger 7-9 cigaretter om dagen

12mg – Til dig, der ryger ca. 12-20 cigaretter om dagen

15mg – Til dig, der ryger ca. 15-20 cigaretter om dagen

18mg – Til dig, der ryger ca. 18+ cigaretter om dagen

E-væsker angives typisk i aromastofsmag og nikotinmængde

Det giver således sig selv at de to ting man typisk skelner mellem når man kigger på e-væsker er nikotinindholdet og smagen af aromastofferne, da det for alvor er her at e-væskerne adskiller sig fra hinanden. Hvad angår nikotinindholdet er det klart at især cigaretrygere har specielle præferencer når de leder efter e-væske, om det så er for at overgå til e-cigaretter eller for at nedtrappe deres nikotinforbrug.

Fælles for alle e-cigaret forbrugere er dog at de alle har præferencer for smagen, ligegyldigt om man er cigaretryger eller ej. Smagen er nemlig det der definerer rygeoplevelsen og er med til at gøre det til en nydelse. Derfor angives aromasmagen og nikotinmængden typisk tydeligst i produktbeskrivelsen.

Hvilken smag skal man vælge?

Det kan være meget forskelligt hvad folk foretrækker af smag og det afhænger såmænd også fra person til person. Nogle er til frugtfulde smage, hvorimod andre foretrækker smagen af røg og mentol. Visse erfarne e-cigaretrygere foretrækker at gå på opdagelse med nye smage, for at udvide deres horisont. Dog har mange damprygere en favoritsmag de kan ty til hvis et eksperiment med en smag går galt.

Det kan være vigtigt at finde sin egen favoritsmag, da den altid vil være garant for en behagelig rygeoplevelse hvis du er i en situation hvor du har brug for det. Det kan være at du har brug for at få slappet af og stresset af, og du derfor har brug for at dampe lidt, og på den måde geare ned. I så fald kan det være rart at have en foretrukken e-væske med en bestemt aromasmag som man altid kan skifte over til og som giver garanti for en god rygeoplevelse. Man må dog heller ikke glemme at eksperimentere lidt med smagene i ny og næ, da det er med til at give en alsidig oplevelse af e-cigaretten, samt det eventuelt kan være at man finder sin nye yndlingssmag i eksperiment processen. En af vores mest populære smage er PR tobacco

Hos Prodamp er du sikker på at få kvalitetsvæske

Hos os i Prodamp kan du altid være sikker på at få e-væske af høj kvalitet. Vi stiller nemlig både smagsgaranti og kvalitetsgaranti for e-væskens indhold af stoffer. Oplever du således at din væske smager af for lidt eller for meget, tilbyder vi at justere smagen lige efter dit ønske. Derudover er vores væsker kvalitetstestede i mod ikke at indeholde skadelige stoffer såsom DEG, diacetyl og acetyl propionyl.

Hos os er du således sikret mod ikke at inhalere giftige stoffer, hvilket vi er af overbevisning om at du fortjener når du handler hos os. Vi garanterer således at du har mulighed for at få e-væsker med smag præcis som du vil have den og som er kvalitetstestet i renlighed og indhold af skadelige stoffer.

Valget er nemt, og vi har endda et bredt udvalg af e-væsker som du frit kan se vores hjemmeside.

Der er 154 varer.

250 ml. Sub-Base Kit 6mg.
Her køber du et `sæt´ sådan når du har hældt det sammen har du ialt 250ml. Nikotin Sub-Base klar til at opblande med din aroma.
HUSK AT SE VORES UDVALG AF AROMA - ProDamp Aroma
460,00 kr.
250 ml. Sub-Base Kit 3mg.
Her køber du et `sæt´ sådan når du har hældt det sammen har du ialt 250ml. Nikotin Sub-Base klar til at opblande med din aroma.
230,00 kr.
Traditional Tobacco fra LIQUA
Traditional Tobacco fra LIQUA. 10 ml dampklar e-væske med smagen af en god afrundet tobak
39,00 kr.
Menthol Shake 'N' Vape e-væske
50/50 - Til den helt almindelige E-cigaret.
70/30 - Til dig der laver store skyer (SubOhm)
250,00 kr.
Menthol fra LIQUA
Menthol fra LIQUA. 10 ml dampklar e-væske med smagen af frisk menthol til din ecigaret.
39,00 kr.
HS Menthol e-væske fra Hangsen
Her får du muligheden for at få smagen af HS Menthol til din e-cigaret. En god stærk menthol e-væske som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. 
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
Bemærk, nogle gange står der HS Menthol eller HS Menthol Sensation på produktet, men bare rolig indholdet er det samme.
16,85 kr.
USA Mix Tobak - Hangsen
Her får du muligheden for at få smagen af en god tobaks mix (USA) til din e-cigaret. En god tobaks e-væske som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. Hangsen USA Mix Tobak er til dig der ønsker en tobaks smag der skiller sig ud fra andre.
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
16,85 kr.
RY4 Hangsen Tobak e-væske - Hangsen RY4
Hangsen RY4 dampklar e-væske med tobak smag
Her får du muligheden for at få smagen af den velkendte RY4 tobaks smag til din e-cigaret. En god e-væske med lækre undertoner af tobaks blade. Hangsen RY4 Tobak er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. 
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
16,85 kr.
PR Tobacco e-væske fra Hangsen
Her får du muligheden for at få smagen af en klassisk rød skandinavisk cigaret til din e-cigaret. PR Tobacco er en god e-væske som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. 
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
16,85 kr.
Virginia Tobacco e-væske fra Hangsen
Her får du muligheden for at få smagen af virginia tobak til din e-cigaret. En god e-væske som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme og som du kan dampe hele dagen lang. 
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
16,85 kr.
Tobacco - Klassisk e-væske fra Hangsen
Her får du muligheden for at få smagen af tobak i light udgaven til din e-cigaret. En god e-væske som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. Tobacco fra hangsen giver dig den klassiske lette tobaks smag.
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
16,85 kr.
Super Mint e-væske fra Hangsen
Super Mint e-væske fra Hangsen. Her får du muligheden for at få smagen af mint til din e-cigaret. En god frisk e-væske som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. 
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
16,85 kr.
Menthol e-væske fra Hangsen
Her får du muligheden for at få smagen af menthol til din e-cigaret. En god e-væske som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. 
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
16,85 kr.
Red USA Mix Tobak - Hangsen
Her får du muligheden for at få smagen af red usa mix tobak til din e-cigaret. En god e-væske som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. 
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
16,85 kr.
Basekit til 50ml fra ProDamp
Vælg dit 50 ml. ProDamp basekit i den nikotinstyrke du ønsker og tilføj/tilsæt blot 10ml aroma og din evæske er klar til at dampe.  

50/50 - Til den helt almindelige E-cigaret.
70/30 - Til dig der laver store skyer (SubOhm).
200,00 kr.
Basekit til 100ml fra ProDamp
Vælg dit 100 ml. ProDamp basekit i den nikotinstyrke du ønsker og tilføj/tilsæt blot 2 stk. 10ml aroma og din evæske er klar til at dampe.  

50/50 - Til den helt almindelige E-cigaret.
70/30 - Til dig der laver store skyer (SubOhm).
350,00 kr.
Two Mints fra LIQUA
Two mints fra LIQUA. Her får du 10 ml dampklar e-væske med smagen af frisk mint  med et twist til din e-cigaret.
39,00 kr.
RY6 tobak væske fra Hangsen
RY6 er en evæske med smagen af tobak. Den er meget oprigtig og tæt på en klassisk cigaret. RY6 Tobak er en af de gode tobak smage fra Hangsen.
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
16,85 kr.
Spearmint - Hangsen
Spearmint e-væske fra Hangsen giver muligheden for at få smagen af frisk spearmint til din e-cigaret. En god e-væske som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. 
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
16,85 kr.
Cool Menthol - Hangsen 10ML 50/50
Med Cool Menthol fra Hangsen får du en evæske med smagen af frisk menthol med et lille svagt hint af eucalyptus. En god e-væske som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. 
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
35,85 kr.
Frozen Menthol - Hangsen 10ML 50/50
Med Frozen Menthol får du en is kold menthol evæske med smagen af is kold menthol. En god e-væske som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. 
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
35,85 kr.
Ultra Menthol - Hangsen 10ML 50/50
Ultra Menthol er en god evæske med smagen af menthol og med et meget mild stref af peppermint. En Ultra menthol e-væske som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. 
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
35,85 kr.
Strong Menthol - Hangsen 10ML 50/50
Med Strong Menthol får du en stærk Menthol evæske med smagen af stærk menthol. En meget frisk Menthol e-væske som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. 
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
35,85 kr.
Spear Menthol - Hangsen 10ML 50/50
Spear Menthol også kaldet HS Spear Menthol er en god smag af mild spearmint og menthol. En god og frisk menthol e-væske som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. 
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
35,85 kr.
Sweet Menthol - Hangsen 10ML 50/50
Med Sweet Menthol e-væske fra Hangsen får du en e-juice med smagen af sød menthol. En god sød menthol e-væske som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. 
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
35,85 kr.
Silver Tobacco - Hangsen 10ML 50/50
Med Silver Tobacco e-væske fra Hangsen får du en evæske med smagen mild tobak med et hint custard. En god e-væske som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. 
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
35,85 kr.
Bright Tobacco - Hangsen 10ML 50/50
Med Brihgt Tobacco fra Hangsen får du en evæske med smagen af en mild og lys tobak. En god klassisk rød tobak smag som du kander. En god e-væske som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. 
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
35,85 kr.
Cuban Tobacco - Hangsen 10ML 50/50
Cuban Tobacco fra Hangsen er med smagen af en fyldig tobak. En god og fyldig tobak smag som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. 
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
35,85 kr.
Dark Tobacco - Hangsen 10ML 50/50
Med Dark Tobacco får du en evæske med smagen af tobak. En god og fyldig tobak e-væske som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. 
Hangsen, Insano, Holmegaard er samme evæske leveret af Hangsen.
35,85 kr.
Cigaret e-væske fra Sundbygaard
Her får du smagen af en klassisk tobak cigaret til din e-cigaret. Cigaret e-væske fra Sundbygaard er en god tobaks e-væske som er klar til at dampe med det samme. Sundbygaard cigaret væske er en kendt klassiker blandt vapere.
17,85 kr.
Tobak e-væske fra Sundbygaard
Tobak fra Sundbygaard er til dig der ønsker smagen af tobak i den e-cigaret. Tobak e-væsken fra Danske Sundbygaard er ikke for tør eller for kraftig, den er meget afbalanceret i smagen. 
17,85 kr.
Menthol e-væske fra Sundbygaard
Menthol er en frisk menthol e-juice. Menthol e-væske fra Danske Sundbygaard er perfekt sammensat og smager af ren menthol og klar til din e-cigaret med det samme. 
17,85 kr.
Madagascar Tobacco Longfill fra Sundbygaard
Madagascar Tobacco fra Sundbygaard er med smagen af en god afrundet tobak. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Rounded Menthol Longfill fra Sundbygaard
Rounded Menthol fra Sundbygaard er med smagen af en afrundet blød menthol. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Rounded Menthol aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Black Menthol Longfill fra Sundbygaard
Black Menthol fra Sundbygaard er en god blanding med smagen af dyb frisk menthol. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Black Menthol aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Toby Menthol Longfill fra Sundbygaard
Toby Menthol fra Sundbygaard er en super lækker Menthol med et twist af sødme/mint. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Toby Menthol aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Rounded Tobacco Longfill fra Sundbygaard
Rounded Tobacco Longfill fra Danske Sundbygaard er en perfekt sammensat sød tobak smag. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Rounded Tobacco aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Chap Menthol Longfill fra Sundbygaard
Chap Menthol fra Sundbygaard er en frisk aromatisk Menthol med et twist. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Chap Menthol aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Crushed Menthol Longfill fra Sundbygaard
Crushed Menthol fra Sundbygaard er en frisk menthol som er perfekt sammensat med spearmint. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Crushed Menthol aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Kura Menthol Longfill fra Sundbygaard
Kura Menthol fra Sundbygaard er en frisk menthol smag med en afkølende dybde. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Kura Menthol aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
RY4 Tobacco Longfill fra Sundbygaard
RY4 Tobacco Longfill fra Sundbygaard er en perfekt sammensat tobak der falder i enhver smag. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml RY4 Tobacco aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Burley Tobacco Longfill fra Sundbygaard
Burley Tobacco Longfill fra Sundbygaard er en god autentisk tobak smag. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Burley Tobacco aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Crushed Tobacco Longfill fra Sundbygaard
Crushed Tobacco Longfill fra Danske Sundbygaard er en perfekt sammensat klassisk tobak smag. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Crushed Tobacco aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Iced Tobacco Longfill fra Sundbygaard
Iced Tobacco fra Sundbygaard er en super lækker tobak med et twist af menthol. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Iced Tobacco aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
PR Tobacco Longfill fra Sundbygaard
PR Tobacco Longfill fra Danske Sundbygaard er en perfekt sammensat tobak smag. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml PR Tobacco aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Original Menthol Longfill fra Sundbygaard
Original Menthol fra Sundbygaard er en god blanding med smagen af frisk menthol. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Original Menthol aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Tobacco Blend Longfill fra Sundbygaard
Tobacco Blend Longfill fra Sundbygaard er en klassisk tobak der falder i god smag. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Tobacco Blend aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Traditional Tobacco Longfill fra Sundbygaard
Traditional Tobacco Longfill fra Sundbygaard er en autentisk tobak med syrlige toner. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Traditional Tobacco aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Standard Tobacco Longfill fra Sundbygaard
Standard Tobacco Longfill fra Sundbygaard er en god sammensat standard tobak smag. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Standard Tobacco aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Oriental Tobacco Longfill fra Sundbygaard
Oriental Tobacco Longfill fra Sundbygaard er en autentisk tobak med toner af honning. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Oriental Tobacco aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
American Blend Longfill fra Sundbygaard
American Blend Longfill fra Danske Sundbygaard er en perfekt tobak smag med sødlige noter. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml American Blend aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Mighty Menthol - FLAE 600 sug - 20mg
Mighty Menthol fra FLAE er med smagen af frisk menthol. FLAE er lavet i et lækkert hvidt design med 600 sug samt 20mg nikotin pr ml.
50,50 kr.
Virginia Tobacco - FLAE 600 sug - 20mg
Virginia Tobacco fra FLAE er til dig der ønsker smagen af tobak. FLAE er lavet i et lækkert hvidt design der ligger godt i hånden og med 600 sug samt 20mg nikotin pr ml.
50,50 kr.
Southern Tobacco Longfill fra Sundbygaard
Southern Tobacco Longfill fra Sundbygaard er en tobak smag der er meget autentisk og klassik. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Southern Tobacco aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Alabama Tobacco Longfill fra Sundbygaard
Alabama Tobacco Longfill fra Sundbygaard er en tør men god og autentisk tobak smag. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Alabama Tobacco aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Menthol Tobacco Longfill fra Sundbygaard
Menthol Tobacco fra Sundbygaard er en perfekt afrundet tobak med menthol. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Menthol Tobacco aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Freeze Menthol Longfill fra Sundbygaard
Freeze Menthol fra Sundbygaard er en lækker Menthol med et sweet freeze effekt. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Freeze Menthol aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Nordik Tobacco Longfill fra Sundbygaard
Nordik Tobacco Longfill fra Danske Sundbygaard er en god sammensat tobak der falder i enhver smag. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Nordik Tobacco aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Original Tobacco Longfill fra Sundbygaard
Original Tobacco Longfill fra Sundbygaard er en rigtig god tobak smag til din e-cigaret. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Original Tobacco aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Virginia Tobacco Longfill fra Sundbygaard
Virginia Tobacco Longfill fra Sundbygaard er en autentisk god virginia tobak smag til din e-cigaret. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Virginia Tobacco aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Candid Menthol Longfill fra Sundbygaard
Candid Menthol fra Danske Sundbygaard er den perfekte menthol der har et twist af sødme. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Candid Menthol aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Iced Menthol Longfill fra Sundbygaard
Iced Menthol fra Sundbygaard er en super lækker og frisk Menthol med køling. Flasken er på 60 ml og indeholder 20 ml Iced Menthol aroma, som skal opblandes med base for at kunne dampes. Vælg din styrke og blanding PG50/VG50 eller VG70/PG30. Hvis du ikke ønsker base vælger du blot aroma.
44,95 kr.
Original Menthol - PUFFI 600 sug - 20mg
Original Menthol fra PUFFI er med smagen af frisk Menthol. PUFFI Menthol er lavet i et lækkert design med 600 sug samt 20mg nikotin pr ml.
50,50 kr.
Cuban Tobacco - PUFFI 600 sug - 20mg
Cuban Tobacco fra PUFFI er med smagen af den prisvindende Cuban tobak med et strejf af køling. PUFFI Cuban tobacco er lavet i et slim design med 600 sug samt 20mg nikotin pr ml.
50,50 kr.
Sweet Tobacco fra LIQUA
Sweet Tobacco fra LIQUA leveres som 10 ml dampklar e-væske med smagen af en god tobak.
39,00 kr.
Bright Tobacco fra LIQUA
Bright Tobacco fra LIQUA. 10 ml dampklar e-væske med smagen af en god afrundet virginia tobak.
39,00 kr.
American Blend fra LIQUA
American Blend fra LIQUA leveres som 10 ml dampklar e-væske med smagen af en klassisk tobak.
39,00 kr.
Super Mint fra PUFFI 600 sug - 20mg
Super Mint fra PUFFI er med smagen af frisk Mint. PUFFI Super Mint er lavet i et lækkert design med 600 sug samt 20mg nikotin pr ml.
50,50 kr.
Original Tobacco e-væske fra Vapeson
Original Tobacco fra Vapeson har den karakteristiske smag af klassisk amerikansk tobak. En god e-væske som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. 
Hvis du ønsker hele kartoner er der 10 stk. i en kasse.
39,95 kr.
Pr Tobacco e-væske fra Vapeson
Vapeson PR Tobacco giver dig en autentisk smagsoplevelse af traditionelle, skandinaviske cigaretter. En god e-væske som er klar til at dampe i din e-cigaret med det samme. 
Hvis du ønsker hele kartoner er der 10 stk. i en kasse.
39,95 kr.
Iced Menthol e-væske fra Vapeson
Iced Menthol fra Vapeson tilbyder en forfriskende smagsoplevelse af traditionel, kølende menthol med undertoner af spearmint.
Hvis du ønsker hele kartoner er der 10 stk. i en kasse.
38,95 kr.
American Blend e-væske fra Vapeson
Vapeson American Blend tilbyder en autentisk smagsoplevelse af klassisk, amerikansk tobak med en behagelig krydret tone.
Hvis du ønsker hele kartoner er der 10 stk. i en kasse.
39,95 kr.
Menthol Tobacco e-væske fra Vapeson
Vapeson Menthol Tobacco byder på den velkendte smag af traditionel tobak, med en frisk og kølende fornemmelse af menthol.
Hvis du ønsker hele kartoner er der 10 stk. i en kasse.
39,95 kr.
Ice Blast - AK 700 - 20mg
Ice Blast AK700 er med smagen af menthol og mint som giver en sødme. AK 700 er lavet i et lækkert sort design med 700 sug samt 20mg nikotin pr ml.
53,95 kr.
Menthol - AK 700 - 20mg
Menthol AK700 er med smagen af frisk klassisk Menthol . AK 700 med menthol smag er lavet i et rundt sort design med 700 sug samt 20mg nikotin pr ml.
53,95 kr.
Double Mint - AK 700 - 20mg
Double Mint AK700 er med smagen af mint x 2. AK 700 double mint er lavet i et lækkert sort design med 700 sug samt 20mg nikotin pr ml.
53,95 kr.
Mint - AK 700 - 20mg
Mint AK700 er med smagen af mint også kaldet miami mint. AK 700 med mint smagen er lavet i et lækkert sort design med 700 sug samt 20mg nikotin pr ml.
53,95 kr.
Tobacco Menthol - AK 700 - 20mg
Tobacco Menthol fra AK700 er med smagen af klassisk tobak med menthol. AK 700 Tobacco Menthol er lavet i et lækkert rundt design med 700 sug samt 20mg nikotin pr ml.
53,95 kr.
Tobacco Mint - AK 700 - 20mg
Tobacco Mint fra AK 700 er med smagen af en velkendt skandinavisk tobakssmag som er blevet forbedret med en forfriskende smag af mint. AK 700 Tobacco Mint er lavet i et rundt design med 700 sug samt 20mg nikotin pr ml.
53,95 kr.
Kentucky Tobacco - AK 700 - 20mg
Kentucky Tobacco fra AK700 er med smagen af klassisk let krydret tobak. AK 700 Kentucky Tobacco er lavet i et lækkert rundt sort design med 700 sug samt 20mg nikotin pr ml.
53,95 kr.
Tobacco 1 - AK 700 - 20mg
Tobacco #1 fra AK700 er med smagen af klassisk Virginia tobak. AK 700 Tobacco #1 med Virginia smagen er lavet i et lækkert sort design med 700 sug samt 20mg nikotin pr ml.
53,95 kr.
Tobacco 2 - AK 700 - 20mg
Tobacco #2 fra AK700 er med smagen af klassisk Virginia tobak med et strejf af sødme. AK 700 Tobacco #2 med Virginia smagen der er afrundet. AK 700 puff bar er lavet i et lækkert sort design med 700 sug samt 20mg nikotin pr ml.