E-cigaret startsæt

Køber du et e cigaret startsæt fra Prodamp, har du alt hvad du behøver for at komme godt i gang med at dampe – Når du har besluttet dig for hvilken model e cigaret du ønsker, skal du finde dig et par gode smage under e væsker i menuen.

Hvilken E-Cigaret skal jeg vælge?

Om du er nybegynder eller mere garvet damper, er der forskellige ting at tage højde for. Der er nemlig flere måder at vape på. Så du skal gøre op med dig selv om din e-cigaret skal have et almindeligt cigaret sug eller om du ønsker et direkte lunge sug, ligesom når man suger på en vandpibe og der kommer en kæmpe sky? Der er forskellige forkortelser for disse muligheder, og for at gøre det nemt for dig har ProDamp.dk delt dem op i  3 kategorier som du ser nedenfor.

MTL Kits = Mund Til Lunge. MTL er til dig der ønsker at dampe på samme måde som en almindelig cigaret. Du suger dampen ind og derefter inhalere det.

DL Kits = Direkte Lunge. DL er til dig der ønsker at suge dampen direkte ned i lungerne, præcis som på en vandpibe og dermed får du en større dampmængde.

POD Kits = En lille e-cigaret der er nem at have med på farten. Som regel er et POD system beregnet til MTL på grund af den størelse, men nogle kan dampe DL.

  

Der er 74 varer.

eGo AIO fra Joyetech
Ego AIO fra Joyetech er til dig der ønsker en ecigaret der er nem at bruge. Joyetech Ego AIO giver fint med damp og en god smag. 
164,00 kr.
PockeX Kit fra Aspire
PockeX fra Aspire er i et lækkert design og meget brugervenlig. Her får en en ecigaret der giver godt med damp og god smag.
179,00 kr.
Tigon kit (1800mAh) fra Aspire
Aspire Tigon Kit er et super lækker startsæt som er meget nemt at bruge. Batteriet er på hele 1800 mAh så her får du også masser af strøm. Med Aspire Tigon Kit kan du både dampe MTL og DL.
349,00 kr.
Go By Vapeson Startkit 1500mAh
Go By Vapeson Startsæt er til dig der ønsker en meget nem og brugervenlig ecigaret som tilligemed ikke fylder meget når du er på farten. Du påfylder din evæske meget nemt i toppen af tanken og skubber låget tilbage og den er klar til at dampe.
Når din brænder i tanken ikke kan mere smider du tanken ud og sætter en ny på, nemmere bliver det ikke.
Du oplader batteriet med medfølgende usb kabel i siden af batteriet.
Bemærk der medfølger 2 stk go by vapeson tanke til startsættet, ønsker du flere ligger de som tilbehør her på siden.
Vi anbefaler ikke at lade tanken sidde på batteriet, når den er til opladning, da den godt kan finde på at lække lidt væske når den lader.
 
165,00 kr.
Favostix fra Aspire 2ml Pod Kit
Aspire Fovostix Kit - Da vi oplever utrolig mange fejl på dette kit både med batteriet og autosuget som ikke bliver dækket af garantien anbefaler vi at du køber et Pod Kit af mærket VooPoo.
BEMÆRK - ASPIRE FOVOSTIX ER NEDSAT TIL FAST LAV PRIS OG DER YDES IKKE GARANTI HVIS BATTERIET OG ANDET GÅR ISTYKKER PGA. E-VÆSKE. LÆS LÆNGERE NEDE. 
198,00 kr.
IPX 80 Kit fra SMOK
IPX 80 fra SMOK. Her har vi en fix lille robust damper fra en af de største i branchen, nemlig Smok som har været med siden 2010.
319,00 kr.
Vapeson E - Engangs e-cigaret med 600 sug
Vapeson E engangs e-cigaretter er det helt store hit på det Danske marked. Vapeson E er udviklet på samme smarte måde som de populære Elf bar og Puff Bars. Her får man en engangs ecigaret med op til 600 sug som er nem og ligetil at bruge. Vælg mellem de gode 4 smagsvarianter.51,00 kr.
Doric 20 SE kit – 1200mAh fra VooPoo
Voopoo Doric 20 SE Pod Kit er udført i aluminium og kommer med automatisk sug. Doric 20 SE ecigaretten ligger utrolig godt i hånden og den vejer næsten igenting, en virkelig nem og god ecigaret. 
156,00 kr.
Doric 60 kit – 2500mAh fra VooPoo
VooPoo Doric 60 - Lækkerhed i lommeformat!
En lille kompakt, gennemført All-In-One e-cigaret på kun 11,3 cm og med 3 watt-instillinger og justerbart airflow - dækker de flestes behov, uanset om du er NY damper eller ganske erfaren! 
Tanken er en pod som hæfter magnetisk OG ligger beskyttet i den øverste kappe på batteriet. Pod'en fyldes fra bunden, så du skal lige hive den op fra batteriet, åbne silikoneproppen i bunden og fylde på her.
Du har frit valg mellem alle VooPoo Plug'N Play coils (PNP), som er meget brugervenlige: Tag pod'en af, hiv den gamle coil ud, tryk en ny coil i, fyld e-juice på. Tadaa! Selvfølgelig sørger du for først at give din NYE coil en ordentlig omgang e-juice, så den er sovset godt ind, og du ikke starter med at brænde den af! 
227,00 kr.
Argus Pro Kit fra VooPoo
ARGUS Pro & ARGUS X fra Voopoo opdaterer igen definitionen af æstetik. Super batterilevetid på hele 3000mAh, GENE.TT-chippen og 80 watt ydelse. Her får du et Pod kit der virkelig kan det hele. Et rigtigt håndværker Pod kit.
335,00 kr.
VMATE PRO KIT fra VooPoo
VMATE Pro Pod Kit er den nye model V-THRU fra VooPoo, til dig der ønsker en diskret og lille ecigaret, der både giver god smag, perfekt dampmængde og den har et fornuftigt batteri på hele 900mAh. En perfekt smart ecigaret med autosug.
238,00 kr.
V.Suit Kit fra VooPoo
VooPoo Vsuit kittet er til dig der ønsker en ecigaret med et pod-system der er nem at bruge. V-suit er med et indbygget batteri på hele 1200mAh, så her har du godt med strøm.
229,00 kr.
Argus Pod Kit fra VooPoo
Argus Pod fra VooPoo er til dig der ønsker en fix og smart ecigaret med autosug. Den er super fin og giver masser af damp, meget lig en almindelig cigaret.
238,00 kr.
DRAG X Pod Kit fra VooPoo
DRAG X Kittet fra VooPoo er det perfekte valg for dig der ønsker en super fed ecigaret der har det hele. Drag X ligger godt i hånden og er betrukket med læder.
333,00 kr.
Caliburn G2 Kit fra Uwell
Caliburn G2 pod kit fra Uwell er til dig der ønsker en lille og fix e-cigaret. Caliburn G2 egner sig både til nybegynderen men også til den hardcore vaper som ønsker en smart e-cigaret til at tage med på farten. Caliburn fra Uwell lagerføres i 8 unikke farver.
229,00 kr.
BP80 Pod Kit (2500 mAh) fra Aspire
BP 80 Pod Kit fra Aspire er til dig der ønsker et meget brugervenligt podkit. BP80 kittet er med opgraderet chip-sæt som gør kikket endnu mere brugervenligt samt beskyttelse til dine coils for længere levetid. 
299,00 kr.
eGo pod kit 1700 mAh fra Joyetech
Ego Pod Kit fra Joyetech er til dig der ønsker en nem ecigaret og trods den lille størrelse er batteriet på hele 1700 mAh strøm. Ego Pod Kit giver dig god damp samt en god smag. 
140,00 kr.
Mighty Menthol - FLAE 600 sug - 20mg
Mighty Menthol fra FLAE er med smagen af frisk menthol. FLAE er lavet i et lækkert hvidt design med 600 sug samt 20mg nikotin pr ml.
50,50 kr.
Virginia Tobacco - FLAE 600 sug - 20mg
Virginia Tobacco fra FLAE er til dig der ønsker smagen af tobak. FLAE er lavet i et lækkert hvidt design der ligger godt i hånden og med 600 sug samt 20mg nikotin pr ml.
50,50 kr.
Original Menthol - PUFFI 600 sug - 20mg
Original Menthol fra PUFFI er med smagen af frisk Menthol. PUFFI Menthol er lavet i et lækkert design med 600 sug samt 20mg nikotin pr ml.
50,50 kr.
Cuban Tobacco - PUFFI 600 sug - 20mg
Cuban Tobacco fra PUFFI er med smagen af den prisvindende Cuban tobak med et strejf af køling. PUFFI Cuban tobacco er lavet i et slim design med 600 sug samt 20mg nikotin pr ml.
50,50 kr.
Vincibar 20mg - ZoVoo
Vincibar fra ZoVoo er den helt perfekte engangs ecigaret. Vincibar er med hele 600 sug og den levere en perfekt mængde damp og virkelig god smag.
51,25 kr.
Nfix Pro Pod Kit 700 mAh - SMOK
SMOK Nfix Pro Kit - supergodt alternativ til almindelige cigaretter!
En meget lille og slank All-In-One e-cigaret med klik-pod (tank) og på kun 11 cm med autosug og justerbar watt. 
Poden klikkes fast i batteriet, og ligger beskyttet i den øverste kappe på batteriet. Poden fyldes i siden, så du skal lige hive den op fra batteriet, åbne silikoneproppen og fylde på her.
Selve poden sidder rigtigt godt fast de første par gange, du hiver den op og klikker den i igen. Hiv til, ikke buk/knæk, bare hiv lige op og klik lige ned. Til gengæld falder poden altså ikke bare lige pludselig af i lommen eller i tasken!
Coilen trækkes ud af bunden af poden, når du skal sætte en ny i. Det kan godt være lidt svært at få fat i den, men prøv fra siden. Bemærk de lige kanter i bunden på coilen. De skal flugte med de lige kanter over hullet i poden. 
Sørg altid for først at give en NY coil et par dråber e-juice direkte ned i toppen af den, så du ikke starter med at brænde den af! 
På alle coils står Ohm-tallet (modstanden) samt anbefalet Watt-indstilling. Start fx i midten af det anbefalede og prøv dig frem, hvad du bedst kan lide. Jo højere Watt, jo mere power giver batteriet, men lad være at gå over det anbefalede, da du risikerer at brænde din coil af og så får du en uhyggelig grim smag ud af det.
206,95 kr.
RPM 100 POD Kit - SMOK
RPM 100 POD KIT FRA SMOK - et af de BEDSTE pod-mods på markedet i 2023 og nr. 1 på en amerikansk top10 liste!
Bemærk at dette er et SUB OHM kit... altså IKKE til MTL (cigaretlignende sug) - det er 100% DL med power.
348,00 kr.
Vinci 3 Pod Kit - Voopoo
Juhuuu... tjek lige denne Vinci 3 fra VooPoo... med auto suuug og topfyld... Lækkerhed i lommeformat! En lille kompakt og virkelig alsidig dampmaskine med variabel watt og ditto airflow - dækker de flestes behov, uanset om du er NY damper eller ganske erfaren! Arh, tænker du... er det ikke at oversælge sådan en bette sag på 10 cm.? Men nej! Det er det ikke. 
265,00 kr.
Argus G Pod Kit - VooPoo
VooPoo Argus G - endnu en lækker lommemodel!
En lille og flad All-In-One e-cigaret med klik-pod (tank) og på kun lidt over 11 cm med autosug og justerbar watt. Dejlig at holde på og ikke mindst... virkelig god i brug!
238,00 kr.
Flexus Blok Kit (1200 mAh) - Aspire
Aspire Flexus Blok - en kompakt og lille men godt ydende e-cigaret! Her får du et rigtigt lille lækkert setup, et lille boksmod all-in-one med tank/pod, autosug og justerbart airflow.
244,00 kr.
Endura Apex Kit - Innokin
Apex Endura Kit fra Innokin i et lækkert design. Endura Apex er det perfekte MTL kit og er både til nybegynderen der vil til at starte med at dampe og også den mere erfarne damper der ønsker sig en ecigaret i en god kvalitet. 
219,00 kr.
Puff bar UDEN nikotin fra PUFFI - Original Menthol
Puffi Puff Bar uden nikotin
Nu kan du få den populære Puffi Original Menthol Puff Bar med 0mg nikotin.Altså en engangs e-cigaret der ikke indeholder nikotin overhovedet.
Puffi 0mg er en lille diskret Puff Bar uden nikotin som er nem at have med, uanset hvor turen går hen.
49,00 kr.
Whirl S2 Pod Kit - Uwell
Whirl S2 Pod Kit er den perfekte damper til nybegynderen, da den med det smarte filter mundstykke giver dig fornemmelsen af en rigtigt cigaret, du kan også vælge at bruge det medfølgende mundstykke i plastik.
195,00 kr.
Endura T18-x Kit - Innokin
T18X kit fra Innokin er et populært vape kit, der kombinerer stilfuldt design, brugervenlighed og fremragende damp. 
Dette kit er specielt designet til mund til lunge (MTL) dampning, hvilket gør det ideelt til nybegyndere, der leder efter en realistisk og tilfredsstillende rygeoplevelse men også til den mere erfarne damper. 

228,95 kr.
Super Mint fra PUFFI 600 sug - 20mg
Super Mint fra PUFFI er med smagen af frisk Mint. PUFFI Super Mint er lavet i et lækkert design med 600 sug samt 20mg nikotin pr ml.
50,50 kr.
Drag H40 Kit - VooPoo
Drag H40 Kit fra VooPoo er et kit som henvender sig til nybegynderen og den mere øvede. Det kommer i 4 virkelig flotte metalliske farver og har et batteri på hele 1500mAh.
265,00 kr.
Ice Blast - AK 700 - 20mg
Ice Blast AK700 er med smagen af menthol og mint som giver en sødme. AK 700 er lavet i et lækkert sort design med 700 sug samt 20mg nikotin pr ml.
53,95 kr.
Menthol - AK 700 - 20mg
Menthol AK700 er med smagen af frisk klassisk Menthol . AK 700 med menthol smag er lavet i et rundt sort design med 700 sug samt 20mg nikotin pr ml.
53,95 kr.
Double Mint - AK 700 - 20mg
Double Mint AK700 er med smagen af mint x 2. AK 700 double mint er lavet i et lækkert sort design med 700 sug samt 20mg nikotin pr ml.
53,95 kr.
Mint - AK 700 - 20mg
Mint AK700 er med smagen af mint også kaldet miami mint. AK 700 med mint smagen er lavet i et lækkert sort design med 700 sug samt 20mg nikotin pr ml.
53,95 kr.
Tobacco Menthol - AK 700 - 20mg
Tobacco Menthol fra AK700 er med smagen af klassisk tobak med menthol. AK 700 Tobacco Menthol er lavet i et lækkert rundt design med 700 sug samt 20mg nikotin pr ml.
53,95 kr.
Tobacco Mint - AK 700 - 20mg
Tobacco Mint fra AK 700 er med smagen af en velkendt skandinavisk tobakssmag som er blevet forbedret med en forfriskende smag af mint. AK 700 Tobacco Mint er lavet i et rundt design med 700 sug samt 20mg nikotin pr ml.
53,95 kr.
Kentucky Tobacco - AK 700 - 20mg
Kentucky Tobacco fra AK700 er med smagen af klassisk let krydret tobak. AK 700 Kentucky Tobacco er lavet i et lækkert rundt sort design med 700 sug samt 20mg nikotin pr ml.
53,95 kr.
Tobacco 1 - AK 700 - 20mg
Tobacco #1 fra AK700 er med smagen af klassisk Virginia tobak. AK 700 Tobacco #1 med Virginia smagen er lavet i et lækkert sort design med 700 sug samt 20mg nikotin pr ml.
53,95 kr.
Tobacco 2 - AK 700 - 20mg
Tobacco #2 fra AK700 er med smagen af klassisk Virginia tobak med et strejf af sødme. AK 700 Tobacco #2 med Virginia smagen der er afrundet. AK 700 puff bar er lavet i et lækkert sort design med 700 sug samt 20mg nikotin pr ml.
Argus P1s Pod Kit - VooPoo
Arugs P1S Pod Kit fra VooPoo henvender sig til nybegynderen, da coilen er indbygget i selve tanken. Det er bare fylde e-juice i poden (tanken) og så er den klar til at dampe på.
189,00 kr.
Vmate E Kit - VooPoo
Hvis du elsker følelsen af høj kvalitet, så er Vmate E fra VooPoo lige e-cigaretten for dig. Vmate E er med autosug og i en perfekt størrelse som passer i lommen.
259,00 kr.
Minican 4 Pod Kit - Aspire
Justérbare 3 Konstante Spændingsniveauer
Minican 4 introducerer et nyskabende justerbart system med 3 konstante spændingsniveauer. Juster spændingsniveauet ved at trykke på tænd/sluk-knappen 3 gange. Den indikative LED vil blinke to gange med en farve, der viser det nuværende spændingsniveau:

Konstant 3.2V output: Blink rødt to gange
Konstant 3.3V output: Blink blåt to gange

Konstant 3.4V output: Blink grønt to gange
188,95 kr.
Caliburn G3 Pod Kit (900mAh) - Uwell
Caliburn G3 Pod Kit fra UWELL med indbygget batteri med en kapacitet på 900mAh. Caliburn G3 er den nyeste fra UWELL og med dens praktiske størrelse giver den god smag og perfekt damp.
295,00 kr.