Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Product filter

Aktiverede filtre:
  Vælg farve v

  Startsæt Der er 34 produkter.

  E-cigaret startsæt

  Køber du et e cigaret startsæt fra Prodamp, har du alt hvad du behøver for at komme godt i gang med at dampe – Når du har besluttet dig for hvilken model ecigaret du ønsker, skal du finde dig et par gode smage under e væsker i menuen.

  Hvilken E-Cigaret skal jeg vælge?

  Om du er nybegynder eller mere garvet damper, er der forskellige ting at tage højde for. Der er nemlig flere måder at dampe på. Så du skal gøre op med dig selv om din e-cigaret skal have et almindeligt cigaret sug eller om du ønsker et direkte lunge sug, ligesom når man suger på en vandpibe og der kommer en kæmpe sky? Der er forskellige forkortelser for disse muligher, og for at gøre det nemt for dig har ProDamp.dk delt dem op i  3 kategorier som du ser nedenfor.

  MTL Kits = Mund Til Lunge. MTL er til dig der ønsker at dampe på samme måde som en almindelig cigaret. Du suger dampen ind og derefter inhalere det.

  DL Kits = Direkte Lunge. DL er til dig der ønsker at suge dampen direkte ned i lungerne, præcis som på en vandpibe og dermed får du en større dampmængde.

  POD Kits = En lille e-cigaret der er nem at have med på farten. Som regel er et POD system beregnet til MTL på grund af den størelse, men nogle kan dampe DL.

    

  Fremvisning af produkter:

  Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

  Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

  Hjælp til din e-cigaret?

  Køber du et startsæt i en af vores dampbutikker får du det vi kalder et "dampkursus", hvor du bliver sat grundigt ind i tingene omkring hvordan din nye e-cigaret virker. Vi er eksperter på området. Vores e cigaret butikker tilbyder Danmarks største udvalg af e cigaretter, e-væske, mods og tilbehør. Har du købt din e-cigaret på vores webshop prodamp.dk er du også altid velkommen til at komme i en af butikkerne og få hjælp eller kontakte ProDamp kundeservice

  Bemærk: Et batteri til en e-cigaret har som regel en børnesikring og batteriet låses op med 5 hurtige tryk på knappen, på samme måde låser du dit batteri igen.