Tanke til din e-cigaret

Mangler du en ny tank til din e-cigaret, har vi et kæmpe udvalg. Atomizer, cleaomizer, cartomizer, er en og har samme betydning, det er tanken til din e-væske. Inden i tanken til din e-cigaret sidder der en coil som opvarmer e væsken så den danner vape. I daglig tale kalder vi en coil for en brænder. ProDamp forhandler de fleste modeller tanke og coils, skulle du ikke kunne finde dem på prodamp.dk er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice

Argus Air replacement POD fra VooPoo
ARGUS AIR PODS FRA VOOPOO
Denne pod passer til Voopoo's Argus Air. Kapaciteten på Pod'en er på henholdsvis 2ml og 3,8ml, væske påfyldes fra siden af Pod'en. Alle coils fra Voopoo's PNP-serie er kompatible med Vinci Air Pod'en og disse klikkes i nedefra i plug-n-play stil (heraf navnet PnP). Der medfølger ikke coils til Pod'en og disse skal derfor købes seperat. 
Pakken indeholder:
2 stk. replacement pod
89,00 kr.
Vinci Air replacement pod fra VooPoo
Vinci Air replacement pod
Denne pod passer til Voopoo's Vinci Air. Kapaciteten på Pod'en er henholdsvis 2ml og 4ml, væske påfyldes fra siden af Pod'en. Alle coils fra Voopoo's PNP-serie er kompatible med Vinci Air Pod'en og disse klikkes i nedefra i plug-n-play stil (heraf navnet PnP). Ydermere er Pod'en udstyret med dual airflow. Der medfølger ikke coils til Pod'en og disse skal derfor købes seperat. 
Pakken indeholder:
2 stk. replacement pod
69,00 kr.
ITO Pods (2 Pak) Fra VooPoo
Pakken indeholder:
2 stk. replacement pod
BEMÆRK: Der medfølger ikke coils med.
59,00 kr.
Vinci replacement pod fra VooPoo
Vinci replacement pod
Denne pod passer til Voopoo's Vinci . Kapaciteten på Pod'en er 2ml og væske påfyldes fra siden af Pod'en. Alle coils fra Voopoo's PNP-serie er kompatible med Vinci Pod'en og disse klikkes i nedefra i plug-n-play stil (heraf navnet PnP).
69,00 kr.
Vinci II replacement pod fra VooPoo
På lager i nogle varianter
Vinci II replacement pod
Denne pod passer til Voopoo's Vinci II . Kapaciteten på Pod'en er henholdvis 2ml og 6,5 ml, væske påfyldes fra siden af Pod'en. Alle coils fra Voopoo's PNP-serie er kompatible med Vinci Pod'en og disse klikkes i nedefra i plug-n-play stil (heraf navnet PnP).
PnP Pod 2 fra Voopoo
Voopoo PnP pod II passer til Drag E60 kittet. Kapaciteten på Pod'en er 4,5ml. 
79,00 kr.
TPP PoD 2 (2 stk) - VooPoo
Her får du en pakke med 2 stk 5,5, eller 2ml pods.
Sættet er Kompatibel med alle TPP-Dm coils, og super nemme at montere på din e-cigaret
89,00 kr.
Vinci series v2 cartridge (3-pak)
Pakken indeholder 3x pods (2ml)
De kan fåes i enten 0,8 Ohm eller 1,2 Ohm.
1,2 Ohm er den mest almindelige, men vil du gerne have den giver en lidt større sky, så er det 0,8 Ohm du skal vælge.
Disse pods passer i Drag nano 2 og Vinci Q sættet.
Når du fylder den op er det fra toppen, den sorte top skal lige vippes af, og så er det bare at fylde væske på.
BEMÆRK: når du fylder den første gang, skal du ikke sætte den på og dampe med det samme, da der så vil komme brændt smag, lad den stå og trække i lidt tid.
89,00 kr.
T-Air Subtank - 2ml Fra SMOK
T-air subtank fra Smok er til dig der ønsker masser af damp og god smag. T-air subtank er med lækkert topfyld til din ejuice og med et innovativ justerbar air-flow fra Smok der er kendt for kvalitet når det kommer til vape. 
219,00 kr.
Prism Apex Tank - Innokin
Apex tank fra Innokin. Prism Apex tanken er med topfyld, trinløs airflow og du udskifter nemt din coil fra bunden af Apex tanken.  Apex tank er med den nye 0,9 ohm mesh coil som giver en forbedret smag.
95,00 kr.