Find vores butikker & åbningstider her

Velkommen i ProDamp

Vi har lukket vores ProDamp butikker i Thisted, Aars og Aalborg, men vores ProDamp butik i Brovst og vores webshop Prodamp.dk har åbent som altid for at sikre du som kunde vil kunne få din ynglings evæske fra ProDamp.

Vi har dag til dag levering på alle ordre på vores webshop og har du brug for hjælp er du altid velkommen til at ringe eller sende en mail. 

Hvem er vi?

Når du bestiller e-cigaretter eller tilbehør hos os, kan du være sikker på at du er i gode hænder.
Shoppens daglige drift, bliver nemlig varetaget af Jesper, Martin og Max, som alle selv er garvede dampere. Den samlede erfaring inden for damp med e-cigaretter er oppe på mere end 30 år. Så har du spørgsmål eller brug får råd og vejledning, vil du aldrig gå forgæves.

Hvornår startede vi?

Prodamp.dk så dagens lys for første gang i 2012, så vi kan prale af at være en af de første online butikker med e-cigaretter og e-væske i Danmark. Der er sket meget inden for både produktudvikling og lovgivning, siden vi begyndte, men vores holdning til kvalitet og service har ikke ændret sig. Den skal være i TOP. Vi vil ikke sælge noget, som vi ikke selv ville bruge i dagligdagen.

Vores adresse.


Prodamp.dk
Kirkegade 1A
9460 Brovst

TLF: 22444562
Mail: prodamp@prodamp.dk

Og så lidt af alt de kedelige :-)

Sikker Betaling!

Når du handler hos os, kan du være sikker på at sikkerheden omkring dine betalingsoplysninger er i top. Vi er godkendt af NETS til at modtage betaling med alle typer betalingskort samt mobilepay, og er også godkendt af ViaBill til at håndtere betaling gennem dem. Alle oplysninger omkring betalig, foretages via en sikker forbindelse (SSL)
Så når du handler hos os, ved du at dine oplysninger er i sikre hænder.

Forsendelse

Vi tilbyder i øjeblikket forsendelse, som håndteres af GLS.
Levering til nærmeste pakkeshop - Kr. 29,-
Levering til din hjemme adresse - Kr. 59,-

Den normale leveringstid er 1-2 hverdage, og vi bestræber os altid på at kunne få pakket og sendt din ordre, samme dag som du bestiller for at sikre dag til dag levering.

Se vores fysiske butikker her:

Prodamp BrovstProdamp ThistedProdamp Aars

Vapr2Go AalborgProdamp Hobro