Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Aspire BVC Coil (K1 1,6 ohm)

Aspire BVC Coil (K1 1,6 ohm)

Med Apsire BVC Coil (K1 1,6 ohm) fra Prodamp.dk er af top kvalitet. Coilen sidder i bunden, hvilket giver en fantastisk og god damp. Prisen er pr. styk.

Læs mere...

Online pris!

DKK 30.00

Lagerstatus: På lager

Denne Aspire BVC Coil er en af Aspires fremragende udviklinger og passer til modellerne Aspire K1 og Aspire ET. Coilen har en modstand på 1,6 ohm og er indrettet specielt til at passe til de før nævnte modeller og give en perfekt damp. Coilen har forkortelsen BVC, hvilket står for bottom vertical coil og betyder at coilen skal monteres i bunden af den pågældende model. Ved at coilen er monteret i bunden er du som bruger næsten altid sikker på at coilsne kan opfange nok e-væske til at give dig god damp. Du undgår således dry hits. Derudover får din mod en langt bedre performance og er i stand til at give dig bedre og mere velsmagende damp end hvis coilen er monteret i toppen af tanken.

Coilen er desuden bygget til at have en længere holdbarhed, samtidig med at du får den dejlige og lækre smag som Aspire altid er garant for. I bund og grund er Aspire BVC Coil en videreudvikling af deres forhenværende BDC coils, som er en forkortelse for Bottom Dual Coils og som Aspire har benyttet i deres tidlige modeller. Her er en væsentlig forskel mellem disse to coil former, hvilket er at Aspires BVC coils er udstyret med én lodret bundspole, hvorimod BDC coilsne er udstyret med to.

 

Coilsne er af rigtig god kvalitet og giver dig med garanti en god dampoplevelse. Desuden skiftes de nemt ved at skrue metalbunden af din Aspire K1 eller Aspire ET, hvorefter du kan skrue bundspolen af og udskifte de gamle coils ganske enkelt. Når dette er gjort kan du blot skrue bunden af tanken tilbage på plads, hvorefter du kan nyde en formidabel damp med dine nye coils.

30 Andre produkter i samme kategori