Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Damp cigaretter - et godt alternativ til rygning

Damp cigaretter også kaldt vape er et godt alternativ til rygning, da de ikke indeholder tjærefyldt tobak og du bestemmer selv om du vil have med eller uden nikotin. Dette betyder, at de ikke indeholder mange af de skadelige stoffer, som man ellers finder i almindelige cigaretter.

Damp cigaretter indeholder i stedet e-væske, som indeholder naturlig aroma. Damp cigaretter er blevet populære i Danmark, og er nu blevet et godt alternativ til rygning, da du stadig kan få den samme fornøjelse ved at ryge, blot med et andet produkt, hvor du selv bestemmer om det skal være med eller uden nikotin.

Hvad er damp cigaretter?

Damp cigaretter er en elektrisk cigaret, som består af forskellige dele, som blandt andet er batteri, forstøver, evæske, og et mundstykke. Her er en beskrivelse af de forskellige dele:

  • Batteri: Dette er det styrende element i en damp cigaret, og sørger for at forstøveren og væsken bliver varmet op, så den kan blive fordampet.
  • Forstøver ( Tank – Pod – Coil ): Dette er det element, som sørger for at fordampe væsken, og gøre den klar til at blive indåndet.
  • eVæske: eVæsken er det, som fordamperen omdanner til dampe, og det er denne væske, som indeholder forskellige smagsstoffer lavet af naturlig aroma.
  • Mundstykke: Dette er det stykke, som man sætter mellem læberne, når man skal indånde dampe.

Damp cigaretter er generelt set meget enkle at bruge, og de fleste kan gå i gang med at bruge dem med det samme. Det er dog vigtigt, at man læser den medfølgende vejledning, så man er sikker på, at man bruger dem på den rigtige måde.

En verden af muligheder

Der findes et utal af forskellige damp cigaretter på markedet i dag, og det kan derfor være svært at vælge den rigtige model. Der er dog nogle ting, som man skal have i tankerne, når man skal vælge sin damp cigaret. Det første og mest vigtige er, at man skal have en forståelse for, hvad man ønsker at bruge sin damp cigaret til.

Er det blot for at undgå at ryge almindelige cigaretter, eller er det fordi man ønsker at bruge den som et alternativ til cigaretter? Derudover er det også vigtigt, at man overvejer, hvilken type væske man ønsker at bruge til sin damp cigaret.

Der findes et utal af forskellige væsker på markedet, og de fleste af dem indeholder forskellige smagsstoffer. Det er derfor vigtigt, at man tager stilling til, hvilken smag man ønsker, inden man køber sin væske.

Det er dog ikke kun selve forstøveren, som er vigtig, men også selve batteriet. Der findes også to hovedtyper af batterier, nemlig integrerede batterier og udskiftelige batterier som typisk hedder 18650 batteri. Integrerede batterier er ofte den type, som man vælger, da de er nemme at bruge, og er ofte billigere end udskiftelige batterier i længden.