Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Hvilken e-cigaret skal jeg vælge, hvis jeg er nybegynder?

Der er mange overvejelser, der er gode at gøre sig, inden man køber sin første e-cigaret. Det handler om at finde den rigtige type e-cigaret, der passer til dine behov og ønsker. Hvis du er helt nybegynder, kan det være en udfordring at finde ud af, hvilken e-cigaret der er den rigtige for dig. Derfor giver vi her nogle tips til, hvad du skal overveje, når du vælger din første e-cigaret

Hvilket nikotinindhold har jeg brug for?

Det første du skal overveje, når du vælger e-cigaret, er nikotinindholdet. Hvis du er helt nybegynder, kan det være en god idé at vælge en e-væske med et lavt nikotinindhold. På den måde kan du nemmere finde ud af, hvor meget nikotin du har brug for, og hvis du ønsker at øge nikotinindholdet i din e-cigaret, kan du altid købe noget nikotinvæske til. Men du skal heller ikke vælge nikotin indholdet for lavt da det gerne skulle kunne erstatte dine almindelige tobak cigaretter.

Hvilket mærke skal jeg vælge?

Der findes et hav af forskellige mærker af e-cigaretter på markedet, og det kan være svært at finde ud af, hvilket mærke der er det rigtige for dig. Hvis du er helt nybegynder, kan det være en god idé at vælge en simpel e-cigaret, der er nem at bruge. Alle mærker af e-cigaretter laves både til begyndere og til de erfarende dampere.

Hvilken type e-cigaret skal jeg vælge?

Der findes forskellige typer af e-cigaretter på markedet, og det er en god idé at overveje, hvilken type der passer bedst til dine behov. Hvis du for eksempel gerne vil have en e-cigaret, der er nem at have med på farten, kan det være en god idé at vælge en e-cigaret til begyndere. Hvis du vil have en vaper / e-cigaret der giver masser af damp og store skyer skal du vælge et DL kit da det er til direkte lungesug, hvorimod et MTL kit er ligesom en almindelig cigaret hvor mange suger stille og roligt og indhalere.

Hvilken smag skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige smage til din ecigaret på markedet, og det kan være svært at finde ud af, hvilken smag der er den rigtige for dig. Hvis du er helt nybegynder, kan det være en god idé at vælge en tobak smag eller en menthol smag, som ikke er for overvældende. Hvis du ryger almindelige cigaretter kan du vælge imellem de forskellige tobak smage, prøv et par forskellige og på den måde finder du ud af hvilken der passer dig, det samme med menthol e-væske, der kan være stor forskel på smagene i evæskerne.

Konklusion

Hvis du er helt nybegynder med e-cigaretter, kan det være en stor udfordring at finde ud af, hvilken e-cigaret der er den rigtige for dig. Derfor er det en god idé at overveje, hvilken nikotinindhold, mærke, type og smag der passer bedst til dine behov og ønsker