Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Damp væske til e-cigaretter

Er du på udkig efter gode tilbud på damp væske? Så er du kommet til det rette sted. I denne kategori finder du et stort udvalg af gode priser på damp væske. E-væske er en væske der gør det muligt for dig at bruge din e-cigaret. Uden damp væske, kan du nemlig ikke bruge din e-cigaret. Der findes et utal af forskellige typer af damp væske, så det er vigtigt du vælger den type der passer bedst til dig og din e-cigaret. Der er både fordele og ulemper ved alle typer af damp væske, så det er vigtigt at du finder den der passer bedst til dig.

Hvad skal du vide om damp væske

De vigtigste ting du skal være opmærksom på, er PG-indholdet og VG-indholdet. PG står for propylenglycol og VG står for vegetabilsk glycerin. Propylenglycol er en tyndere væske. Vegetabilsk glycerin er en tykkere væske. VG og PG forholdet i evæsker er typisk 50/50, 70/30 eller 80/20. Derudover skal du også være opmærksom på nikotinindholdet. Du kan vælge mellem forskellige nikotinindhold alt afhængig af hvor meget nikotin du ønsker i din vaper. De fleste butikker og shops tilbyder også forskellige smagsvarianter af deres damp væsker i menthol og tobak. Dette giver dig mulighed for at finde den helt rigtige smag til dig.

Hvad er fordelene ved at bruge damp væske

Der er flere fordele ved at bruge damp væske. Damp væske er billigere end cigaretter, og derfor er det en mere økonomisk måde at "ryge"/dampe/vape på. Damp væske er også mere skånsomt for din krop, da der ikke er nogle af de skadelige stoffer der er i cigaretter. Derudover er det også meget mere behageligt at bruge damp væske, da der ikke er nogen lugt eller røg der er forbundet med brugen af damp væske.
Hvad er ulemperne ved at bruge damp væske
Dog er der også nogle ulemper forbundet med brugen af damp væske. Damp væske kan være i store flasker, men typisk er det er 10 ml flasker, eller kan du bare fylde damp væsken over i en mindre flaske. 

Sådan opbevarer du dine damp væsker

Det er vigtigt at du opbevarer din damp væske på en sikker og forsvarlig måde. Damp væske skal opbevares væk fra børn og kæledyr. Det er også vigtigt at du opbevarer din damp væske væk fra direkte sollys, da det kan forringe kvaliteten af din damp væske og du må gerne opbevare den i køleskabet. Men når du påfylder kold væske i din tank, så vil det smage af lidt mindre indtil det er normal stue temperatur. Det bedste sted at opbevare din evæske ved stuetemperatur og gerne i et mørkt skab når du ikke bruger den.