Aspire PockeX

PockeX Kit fra Aspire

PockeX fra Aspire er i et lækkert design og meget brugervenlig. Her får en en ecigaret der giver godt med damp og god smag.

179,00 kr. Inkl. moms 143,20 kr. (ekskl. moms)
Inkl. moms

ad.jpg

Sikker betaling
Alle vores betalinger håndteres sikkert (SSL)
Hurtig levering
Vi leverer inden for 1-3 hverdage
28 dages returret
Vi vil kun have glade kunder

Aspire PockeX AIO - Æstetisk All-In-One e-cigaret

Aspire smed i 2017 en lækker lille og utrolig nem e-cigaret på markedet. Den blev hurtigt meget populær og det er absolut til at forstå. 

Selve e-cigaretten er kun 11,77 cm. høj og ikke tykkere end en wienerpølse.

Batteriet er på 1500 mAh, og der kan være 2 ml. e-juice i tanken. 

Der er ingen indstillingsmuligheder overhovedet på en PockeX, men det gør den bare nemmere at bruge.

Betegnelsen AIO - All In One betyder, at denne e-cigaret ikke kan bruges med andre tanke, batterier osv.

Når du åbner æsken finder du

1 stk. PockeX e-cigaret fra Aspire med den ene af 2 coils (brændere) sat i + en æske med tilbehør. Hele sættet består af:

 • Batteri med en O-ring i toppen. 
 • Glas, som er tank-delen, metal udenpå, pyrexglas indeni og vindue til at holde øje med væskestand
 • Top med O-ring i bunden (bemærk rillen udenpå og de små huller rundt i kanten indeni, det er airflowet, og her der trækkes luft ind, når du damper)
 • Mundstykke 
 • 2 Coils i hhv. 0,6 ohm (er allerede sat i) og 1,2 ohm. 
 • USB ladekabel (der følger ikke stik med, men du kan bruge et almindeligt ladestik)
 • Brugsanvisning

Som regel er dit batteri næsten helt opladet, når du køber en ny PockeX.

Tænd/sluk, batteristatus og opladning

TÆND IKKE DIN POCKEX FØR DER ER KOMMET E-JUICE I !

Selve batteridelen har en sort firkantet knap, hvor du tænder og slukker e-cigaretten. Det gør du ved at trykke 5 gange hurtigt efter hinanden. Du kan se, at den tænder eller slukker, ved at lyset omkring knappen blinker 3 gange. Du trykker også på knappen og holder den inde, hver gang du suger.

Når du damper, vil lyset omkring knappen være enten være blåt, orange eller rødt. Det indikerer, hvor meget strøm, der er tilbage på batteriet. 

Blåt lys = 60% eller mere strøm / Orange lys = mellem 30% og 60% / Rødt lys = mindre end 30%.

Du kan sagtens sætte batteriet til at oplade, før knappen lyser rød, det tager det ikke skade af. Ladestikket sidder nederst på siden og har et lille indikatorlys lige ved siden af. Mens batteriet lader, vil indikatorlyset være rødt, og når batteriet er fuldt opladet, skifter det til grønt. Fra helt afladet til fuldt opladt går der mellem 60 til 90 minutter. Du kan godt dampe på den, mens den lader (man kan jo være trængende).

Lær din PockeX at kende

Start gerne med at skille din nye e-cigaret helt ad, men hvis du bare vil dampe NU, så kan du nøjes med at læse dette afsnit, inden du fortsætter til Tag din PockeX i brug.

Mundstykket, som er den lille sorte plasticdel, kan trækkes af, da den kun sidder fast med en O-ring. Det kan kun sidde én vej, når du sætter det på igen.

Først skruer du topdelen af ved at holde på batteri og glasdelen med den ene hånd og med den anden hånd skrue toppen af mod uret. Der er gevind til at fastholde topdelen, så den skal skrues af. Når du tager toppen af, sidder den præ-installerede coil fast i toppen. Den har også gevind og skal derfor også skrues af. Hold på coilen og skru toppen mod uret.

Derefter trækker du glasset af, det sidder kun fast med O-ringen på batteridelen. Glasset kan godt sidde lidt fast første gang, du tager det af, men vrid forsigtigt rundt mens du trækker glasset op og af batteridelen.

Nu kan du se alle O-ringe som beskrevet og alle de dele, som din e-cigaret består af. Alle O-ringe kan tages af, hvis du ønsker en grundig rengøring.

Saml din e-cigaret igen. 

Når den er i brug, skruer du kun toppen af for at fylde mere væske på eller for at skifte coil.

 

Tag din PockeX i brug

Start med at skrue toppen af og derefter skrue din coil ud. Dryp herefter noget e-juice i og på din coil. 5-6 dråber direkte ned i det øverste hul på coilen og bagefter 5-6 dråber på vattet i hvert hul på siden af coilen. Dette fugter vattet, nok til at coilen ikke at blive brændt af. Det her gør du kun, når du tager en ny coil i brug, ikke når du blot fylder mere væske på. Det er forskelligt, hvor længe en coil holder, men når smagen ikke er så god længere, er det tid at skifte.

Skru coilen fast i topstykket igen, sørg for at den er skruet fast på, til du mærker modstand. Læg det til side. 

På glasset er en markering med max og en streg. Stregen skal være øverst, når du sætter glasset på batteriet. Du kan nu fylde e-juice i glasset, så væsken flugter med stregen over max. Det ser ikke ud af meget, men når du skruer topdelen med coilen på, bliver e-juicen presset op. Det løber ikke over, så længe du holder dig til stregen. Skru topdelen fast på uden at overspænde den.

NU kan du tænde for din PockeX, 5 hurtige tryk, og begynde at dampe.

Tillykke med din PockeX og rigtig god fornøjelse!

Coils og e-juice og et par tip

Man kan købe 2 slags coils og forskellen på de 2 er stramheden i suget, hvor tyk e-juicen kan være og mængden af damp.

1,2 = høj ohm = Mund-til-Lunge sug = ligesom en cigaret = stramt sug og mindre mængde damp.

Den anbefalede e-juice til 1,2 ohm er den blanding der hedder 50/50 VPG.

0,6 = lav ohm = Direkte-til-Lunge = som på en vandpibe = løst sug og større mængde damp. Man kan selvfølgelig også suge Mund-til-Lunge med denne coil, det giver dog ikke en "cigaret-fornemmelse". 

E-juice til 0,6 ohm kan være alt fra 50/50 til 80/20 VPG. Dog skal man være opmærksom på, at jo tykkere væsken er, jo sværere kan PockeX have ved, at nå at suge ny væske ind, hvis du tager lange eller hurtige sug. Du vil få en brændt smag, hvis coilen ikke kan følge med. Sug langsommere eller tag kortere sug.

Tip 1: Hvis du bruger 50/50 væske, kan du opleve at din PockeX afgiver et lille knald, når du trykker på knappen for at suge. Det er ophobet væske i coilen der sprutter. Det er ikke farligt. Det kan undgås, ved at du lægger din PockeX ned, når den ikke er i brug.

Tip 2: Du behøver ikke slukke din PockeX hele tiden. Sørg dog for at den ER slukket, inden du lægger den i lommen eller i en taske. Hvis den ligger og fyrer i din lomme (fordi noget trykker på knappen), vil coilen brænde af.

Aspire PockeX fordele 

PLUS:  Lille. Æstetisk. Flere farver at vælge mellem. Meget brugervenlig. Gennemført med gode materialer. Nyt glas kan købes separat.

Sættet indeholder:

 • 1 stk. PockeX AIO ecigaret (0.6Ω Atomizer Pre-installed)
 • 1 stk. Ekstra coil (Brænder.)
 • 1 stk. USB opladerkabel
 • 1 stk. Bruger manual
PD-01355-BLUE
6958947170277
Type
Mund Til Lunge
Tilbehør til dette produkt