Super mint - PUFFI 600 sug - 20mg - Køb hos Prodamp.dk - 1

Super Mint fra PUFFI 600 sug - 20mg

Super Mint fra PUFFI er med smagen af frisk Mint. PUFFI Super Mint er lavet i et lækkert design med 600 sug samt 20mg nikotin pr ml.

50,50 kr. Inkl. moms 40,40 kr. (ekskl. moms)
Inkl. moms

ad.jpg

Sikker betaling
Alle vores betalinger håndteres sikkert (SSL)
Hurtig levering
Vi leverer inden for 1-3 hverdage
28 dages returret
Vi vil kun have glade kunder

SUPER MINT FRA PUFFI

Oplev friskheden af PUFFI Super Mint, der tilbyder en revitaliserende og stærk smag af mynte, som giver dig den ultimative friske oplevelse - inklusive nikotin. Det er det perfekte valg for dig, der ønsker at nyde den intense mintsmag med nikotinindhold. 

Ligesom vores Puffi Original Menthol bevarer PUFFI Super Mint det elegante og slanke design med en mat sort finish. Hver enhed af PUFFI Super Mint indeholder 600 sug med ren og intens smag af mynte med nikotin 2%.

 Vi er glade for at introducere PUFFI Super Mint som en del af vores lovlige Puff Bars og engangs e-cigaretter i DK.

 En af de vigtige fordele ved PUFFI Super Mint er dens avancerede mesh coil-teknologi. Denne innovative funktion giver dig en førsteklasses dampoplevelse. Mesh coilens netlignende design forbedrer smagen og kvaliteten af dampen ved at sikre en jævn og ensartet opvarmning af e-væsken. Med PUFFI Super Mint og dens mesh coil er du garanteret en frisk og problemfri dampoplevelse hver gang.

PUFFI er til dig der ønsker en engangs-vape i et lækkert design og som er meget nem at bruge. PUFFI Super Mint leveres med 600 sug og 20mg nikotin pr ml.

PUFFI tændes ved at suge 3 hurtige gange i mundstykket og den blinker med blå lys i bunden som markere den er tændt. PUFFI slukker automatisk efter 10 minutter, hvor man ikke bruger den. 

Pakken indeholder:

1 stk PUFFI SUPER MINT 20mg 600 sug

PD-PUFFI_SUPER_MINT
6976012761113
Type
Puff Bar