USB Ladekabel (510 gevind)

EGO USB Ladekabel (510 gevind)

Med dette USB ladekabel vil du altid have mulighed for at oplade dit batteri på farten, idet du får mulighed for at tilslutte det din laptop. Sidder du i toget, eller på den lokale cafe, kan man nemt begynde en opladning. Fungerer til både Mac og PC.

Passer til de 'ældre' EGo batterier, og de nyere Vision batterier.

20,00 kr. Inkl. moms 16,00 kr. (ekskl. moms)
Inkl. moms
block Ikke på lager

ad.jpg

Sikker betaling
Alle vores betalinger håndteres sikkert (SSL)
Hurtig levering
Vi leverer inden for 1-3 hverdage
28 dages returret
Vi vil kun have glade kunder

Dette USB ladekabel er beregnet til at skulle oplade dit batteri på den elektroniske cigaret. Den passer til normale batterier og er ganske nem at bruge. Du tilslutter blot USB-stikket i en USB port og derefter den anden ende i din elektroniske cigaret, hvorefter den vil begynde at oplade.

 

Bemærk at dette USB ladekabel sælges separat fra en USB wall adapter charger, som gør, at du kan oplade dit batteri ved en stikkontakt i hjemmet. Med ladekablet alene kan du tilslutte dit batteri til enhver USB port og dernæst til det oplade. At finde en USB port er slet ikke noget problem i dag, da det typisk er at finde i enhver form for computer. Om du er en bruger af enten Mac eller PC i dagligdagen er derfor underordnet, da de begge typisk vil have USB indgange tilgængelige.

 

Mange brugere af elektroniske cigaretter føler, at et ladekabel er ganske bekvemt, idet den kan tilsluttes en laptop, hvorefter batteriet vil ligge og lade op imens man arbejder. Sidder man derfor på en cafe, eller lignende, hvor man sidder og arbejder med sin laptop uden at der er nogen offentligt tilgængelig stikkontakt i nærheden, kan man blot bruge sin computer som opladningsapparat. Dette giver en stor grad af bekvem fleksibilitet, hvis man lige står på farten og mangler noget energi til sit batteri.

 

Sættet vil være helt komplet, hvis man også anskaffer sig en USB wall adapter charger, således at man også har mulighed for at tilslutte batteriet til en stikkontakt (for eksempel i tilfælde af at man skal slukke sin computer, eller at den også er løbet tør for strøm).

 

For lang opladningstiden vil være, er der ingen generelle regler for, men en del batterier vil bruge mellem to og tre timer før de er fuldt opladt. Dette afhænger dog i allerhøjeste grad af batteriet model og type, samt hvor lavt det er på energi på det tidspunkt hvor opladningen begynder. 

PD-00076
5712144000543
Type
Batteri & Lader
Tilbehør til dette produkt