Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

230 V USB Adapter

placeholder-img
Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Brug denne 230 V USB Adapter til at oplade sin elektroniske cigaret ved den nærmest stikkontakt, hvad enten det er i hjemmet eller på den nærliggende cafe. En nem og bekvem løsning så du ikke behøver at have eksempelvis en computer tændt når du oplader.

Læs mere...

Online pris!

DKK 35.00

Lagerstatus: På lager

Af og til skal den elektroniske cigaret jo oplades. Med denne usb adapter kan du tilslutte en usb port til en stikkontakt og dermed kunne oplade batteriet på din elektroniske cigaret.

 

En USB adapter er generelt set et konverteringsapparat som omdanner USB data signaler til en anden type signal således at to apparater kan kommunikere. Formålet med dette produkt er dog ikke at omdanne signaler, men derimod at kunne være en tilførsel af strøm til dit batteri. Denne 230 V USB Adapter er en essentiel måde at sikre sig på at batteriet altid er klar til brug.

 

Ved køb af dette produkt får du en wall adapter. Dette er til at indsætte usb stikket i (det, som er tilsluttet din elektroniske cigaret), og dernæst kan du oplade fra enhver stikkontakt i dit hjem. Selve USB Chargeren (ladekabel) sælges separat, og ville kunne give dig mulighed for f.eks. at indsætte din elektroniske cigaret direkte i din Mac eller PC, hvorefter den vil oplade. Det er slet ikke noget problem at finde en USB port, da den findes i alle typer af computeren i dag – derfor vil du kunne bruge den, uanset om du benytter dig af Mac eller PC i dagligdagen. Det vil dog kræve at maskinen hele tiden er tændt, hvilket hos de fleste mennesker ikke er tilfældet. Med denne wall adapter kan du dog bruge den lidt mere bekvemme løsning med en stikkontakt.

 

Opladningstiden afhænger af flere forskellige faktorer, hvilket for eksempel kunne være bestemt af det type batteri du benytter (hvor de forskellige modeller er aldeles forskellige) og ligeledes kan det også være bestemt af hvor lavt batteriet er på energi, så snart du begynder at oplade det. Man kan dog sige, som en generel målestok, at de fleste batterier bruger mellem to og tre timer på at oplade til sin fulde styrke.

Billedet viser begge sider af den herunder:

 

30 Andre produkter i samme kategori