Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Istick 30W fra Eleaf - 2200 mah

placeholder-img
Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Eleaf iStick 30W

Læs mere...

Online pris!

DKK 339.00

Lagerstatus: På lager

iStick 30W er storebroren til iStick 20W og er et af det mest velsolgte batterier/mods nogensinde. Med et batteri på 2200mAh er du sikret strøm til hele dagen, medmindre du benytter sub-ohm – og med den medfølgende 1A oplader, kan du lade dit batteri op fra helt tom til fuldt opladet på bare 2.5 time! iStick 30W er et rigtig slidfast og pålideligt batteri, der bare holder til næsten alt du kaster efter det. Passer du på din iStick 30W har du dit batteri/mod i lang tid.

Ydermere er der et smart lille display på iStick 30W. Så kan du hele tiden holde styr på hvor meget eller hvor lidt batteri du har tilbage, hvor mange watt/volt du bruger og hvad ohm din coil/brænder har.

Batteriet har 3 knapper – 1 til at ”skyde” med og to pile-knapper. Pile-knapperne bruger du til at regulere op og ned i dine watt/voltindstillinger. Hvis du holder begge pile-knapper inde samtidigt, vil du låse for dem – forstås på den måde, at når du har låst pile-knapperne, kan du ikke længere regulere op og ned i dine watt/voltindstillinger også er du sikret, at du ikke får skruet helt i op for watt/volt når du har dit batteri/mod i lommen. Hold blot begge pile-knapper inde samtidigt igen for at låse op for dem.

At tænde eller slukke for dit batteri sker ved at trykke på ”skyd”-knappen 5 gange hurtigt efter hinanden.

Du kan skifte mellem watt/volt indstillingerne nemt ved at trykke 3 gange hurtigt efter hinanden – så er det op til din personlige præference om du er til at regulere op og ned i watt eller i volt.

 

Æsken indeholder:

1 x iStick 30 Watts MOD 1 x USB ladekabel 1 x 510 til eGo converter 1 x Væg adapter

EC-ID: 01238-17-01296

18 Andre produkter i samme kategori