Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Brands Der er ingen produkter.

Brands

Når det kommer til køb af e-cigaretter og tilbehør til e-cigaretter er her en masse brands. Interessen for e-cigaretter er stigende og markedet er i hastigt vækst. Det er til gavn for kunden, da her nu findes adskillige producenter der hver har deres unikke præg på deres produkter, hvilket øger chancen for at du finder de produkter som passer allerbedst til dig. Oven i købet presser de forskellige producenter endda hinanden ned i pris.

Hos Prodamp mener vi at du får mest mulig værdi ved at have størst udvalg som overhovedet muligt. Derfor forhandler vi adskillige brands, alt fra garvede og etablerede udbydere, til splinternye nichespecialiserede virksomheder. Vi er nemlig af den opfattelse af at du først kan tage et velovervejet og optimalt valg når du er blevet præsenteret grundigt for alle alternativerne. Vi sætter således en ære i at have alle brands, nye som gamle til rådighed for vores kunder. Kun det bedste og bredeste udvalg er godt nok!

 

Hos Prodamp får du både de bedste på globale brands, men også vores eget brand

Som du nok har læst og set på denne side, har vi alle de betydelige brands. Både i webshoppen, men også i vores fysiske butikker. Som noget unikt har vi dog også vores eget brand som tilbyder lækre e-væsker der går under vores varemærke. I disse e-væsker får du vores egen blanding som vi med vores ekspertise inden for området har skabt til stor tilfredshed hos vores kunder. Som erfarne inden for området har vi nemlig tilladt os at udvikle egne produkter som tager udgangspunkt i de ‘huller’ som her altid vil være inden for et forretningsområde. Vores brand er derfor til stor gavn hos vores kunder der således har mulighed for at få nogle produkter som ikke umiddelbart bare er til at finde, og som tager udgangspunkt i hvad vi godt kan synes at der mangler på markedet. Hos os har du eksempelvis mulighed for at få en e-væske som er specialdesignet til sub ohm rygning, da den har en helt speciel sammensætning af indhold som gør den enormt velegnet til at producere store mængder damp. Derudover har vi blandt andet også vores egen e-væske med menthol smag og som er en af de reneste menthol smage overhovedet på markedet, da den er lavet af menthol krystaller og derfor får en enormt autentisk smag som ikke er til at finde mange andre steder.

For os handler det nemlig om at tilbyde noget unikt til e-cigaret området og skabe produkter som vi ved at man ikke kan finde hvor som helst.

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Hvilket brand er bedst til dig?

Spørgsmålet på enhver interesseret e-cigaret købers læber er naturligvis “Hvilket brand skal jeg vælge?”. Spørgsmålet er ikke nemt at besvare og afhænger naturligvis af hvilken type damper man er. Fordi selvom vi gerne vil give hver eneste besøgende svaret på hvilket brand de skal vælge, kan det ikke lade sig gøre så nemt. Det gælder nemlig om at finde ud af hvad man søger ved en e-cigaret og hvilken dampoplevelse man stiler efter. Først når du ved dette, kan du finde svaret på dit spørgsmål.

Det som vi tilbyder er en grundig beskrivelse af vores produkter, hvilket giver de besøgende bedst mulighed for at kunne vurdere om beskrivelsen passer til dem. Søger man for eksempel en fed, anderledes og stilfuld e-cigaret hvis design betyder mindst lige så meget som funktionaliteten kan det være at man skal kigge på Innokins produkter som i mange tilfælde er perfekt samlere eller folk der leder efter noget unikt designmæssigt. Har man derimod et behov som udelukkende tager udgangspunkt i e-cigarettens funktionalitet og som ikke tager højde for udseendet af enheden er det muligvis et andet mærke man skal lede efter.

Vi har ikke mulighed for på forhånd at vide hvad dit behov er, dog sætter vi en ære i at give dig bedst mulig forudsætning for at kunne finde svaret i dig selv. Vi kan i garantere at du vil nå frem til et mere tilfredsstillende valg ved at tage dig tid til at kigge på vores webshop eller tale med en af vores medarbejdere i en af vores fysiske butikker så vi kan finde frem til hvilket brand som passer bedst til dig.

Den ekstra tid som det kræver at du ligger i købsprocessen vil du med garanti blive glad for når du har er færdig. En e-cigaret er nemlig noget der holder i lang tid, hvorfor det ville være meget ærgerligt ikke at vælge det bedste valg i første omgang.

 

Kom til en uforpligtende snak i vores butik

Bor du i nærheden af en af vores fysiske butikker, enten i Aars, Thisted eller Brovst kan du kvit og frit komme til en uforpligtende samtale om vores brands hvis du føler at det er det som der skal til før du føler dig tilpas informeret. Det kan være at du vil dobbelttjekke med os om kvalitetsniveauet, men det kan også være noget så simpelt som en smule baggrundsviden omkring det pågældende brand. Vi har et bredt udvalg af brands, men vi har til gengæld også et meget stort kendskab til brandsne og markedet generelt, hvorfor vi med glæde deler af vores viden hvis du er usikker på det mindste. Det er en service vi nyder at give og som selvfølgelig er gratis.

Alternativt kan du kontakte os skriftligt via vores hjemmeside hvis du ikke har mulighed for at møde os i vores fysiske butikker.