Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Kangertech Der er 1 produkt.

KANGERTECH E-CIGARETTER

Kangertech er en af de første kinesiske firmaer som har specialiseret sig i E-cigaretter. Siden firmaet blev stiftet i 2007 har de altid stået for innovation og få at gå ny veje i produktionen og udviklingen af e-cigaretter og udstyr til vapors. Nu til dags er de blandt de mest populærere producenter i Nordamerika og Europa grundet deres grundighed og gode kvalitet. Før deres produkter forlader fabrikken skal de blandt andet bestå CE og RoHS test, samt bestå nogle de nyeste internationale miljø test som ISO 1400 testen der er et praktiske værktøjer som bruges af alle slags virksomheder og organisationer, der ønsker at styrke deres miljømæssige ansvar. Kangertech giver os nogle af de mest populære vapor der er til rådighed i dag. Produktlinjen omfatter blandt andet Aerotank, Protank, og Genitank.

Mange interessante produkter at vælge i mellem fra Kangertech

Kangertech har mange spændende produkter på markedet. Her på siden har vi udvalgt en lille buket af kvalitetsprodukter som vi selv syntes at du skal prøve. Deres Kangertech EVOD Mega starter kit, kommer blandt andet med en 1900mAh genopladeligt batteri med et indbygget opladnings kredsløb (micro USB medfølger) og en stor 2,5 ml dual coil tank. Ideelle valg for den der ønsker et starter kit med alle fordelene fra de dyrere kit, men til en fordelsagtig pris. Den skinmene overflade efterlader brugen med flot produkt som imponerer designmæssigt. Derudover kan du dampe imens den lader. Et andet godt produkt fra Kangertech serien er Kanger SUBOX Mini Starter Kit som er den perfekte startpakke for dampere som er på udkig efter en sub-ohm damper som ikke ødelægger dit månedlige budget. 

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

SUBOX Mini Starter kit er udstyret med den meget populære KBOX Mini subtank, som kan køre op til 50 watt! Den findes også i en nano version som giver den samme gode damp oplevelse, men i et mindre og smartere design. Lige til at stikke ned i lommen og tage med sig ud i verden. Udover at levere vapors og e-cigaretter i verdensklasse kan Kangertech også byde på mange andre spændende produkter til din e-cigarret. Som for eksempel en lang række coils og andet tilbehør hvis du for eksempel har ødelagt dit glas til din beholder, eller nye tanke og andet fedt grej. Af andet lækkert grej kan for eksempel nævnes deres Kanger Mini Genitank som har den nye Airflow Kontrol teknik som er et nyt revolutionerende system der er lavet til at maksimere din dampoplevelse.  Kangertech Genitank tilbyder de samme fantastiske funktioner og ydelse som Kangertech Aerotank, men med en hel nydesignet luftstrøm ventil som giver et dejligt flow med dampen. Derudover har de også arbejdet på deres subtank hybrider som er den første af sin art. Den giver dig mulighed for at skifte i mellem kangertechs nye førende økologiske bomuld coils samt den helt nye væge som også vil giver dig mange muligheder med smag og dampstyrker samt en utrolig lang levetid. Blandt coils kan vi for eksempel anbefale Kangertech OCC coil som har et opdateret design og giver en meget større oplevelse ved dampning. Coilen er super let at skifte og det økologiske bomuld i coilen giver også en meget større og fulendt dampoplevelse ved brug - derudover også en rigtig god indvirkning på smagen af din e-cigaret.

 

Hvis du vil have god kvalitet til billige penge er du kommet til det rigtige mærke: Kangertech

Kangertech er virkelig vaporen til den der ønsker et kvalitetsprodukt som ikke vil flå din pengepung. Produkterne er alle af højeste kvalitet produceret på deres fabrikker i Kina i specielt miljø og af deres dygtige fabrikanter. Gang på gang kommer de med nye innovative produkter som er revolutionerende på e markedet med deres funktionalitet og gode design som  har imponeret i mange år. Der er en grund til at Kangertech virkeligt har slået sit navn i Asien så vel som i Europa og i USA, hvor det er et af markedets mest solgte produkter. De mange forskellige produkter som de tilbyder giver virkelig forbrugeren en bred vifte af muligheder, og det er næsten umuligt ikke at finde et produkt som vil falde i din smag. Den store smag til de små priser er kommet for at blive og det er med den største fornøjelse at vi kan præsenterer så mange udvalgte produkter i vores webshop. Kangertech er kommet for at blive, dette er blandt andet fordi de mange forskellige produkter virker med hinanden. Dette giver dig meget større spektrum til at udfolde din kreativitet og udvikle og sammensætte lige præcis det dampkit som du er interesseret i. Kangertech er virkelig en af de bedste til at producere e-cigaretter og andet tilbehør og har den nyeste technologi som hele tiden holder dem et skridt eller to foran de andre producenter. Kangertech er din sikkerhed for at kvalitet og innovative løsninger. Deres produkter bliver hele tiden udviklet og du kan customize din vapor ligesom du vil. På den måde undgår du at skulle købe et helt nyt set up, da du bare udskifter de forskellige dele når de enten bliver brugt op eller der kommer en ny og bedre version som du gerne vil have. En serie som har vores klare anbefaling.