Damp med Geekvape

Geekvape er et af de nye brands på markedet og blev etableret i 2015 af designeren Stefen Z. Han havde en vision om at bidrage til det voksende marked for E-cigaretter med sine evner indenfor design og samtidig skabe et førsteklasses produkt, der kunne være med til at hæve standarden blandt producenter. Det i stor udstrækning lykkedes og Geekvape er allerede i dag et anerkendt brand, der foretrækkes af mange dampere, både nybegyndere og erfarne. Geekvape Technology Co., Ltd. Blev grundlagt i Kina, hvor de stadig har deres hovedkvarter og produktion. De holder til i hovedstaden for E-cigaretter, Shenzhen i Guangdong provinsen, hvorfra de eksporterer til det meste af verden. En af Geekvapes store styrker er deres dedikation til at være nørder. De er ikke bange for at vedkende sig, at de elsker alt hvad der har med udviklingen af e-cigaretter at gøre og ved at nørde alt i processen, lige fra den indledende research til den endelige produktion, formår Geekvape at skabe gennemførte produkter, hvor der er tænkt på den mindste detalje. De har stor tiltro til egne evner og fuld tillid til, at de gennem deres store engagement i selv de små processer, kan opnå en viden der i sidste ende kan hjælpe dem med at skabe de bedste produkter på markedet. Derfor er deres motto også: ”Geeks knows better”.
Geekvape har, selvom det stadig er et forholdsvist nyt brand, allerede etableret sig i store dele af verden. De eksporterer mange af deres produkter til det meste af Asien men er også meget fokuserede på det amerikanske og europæiske marked. Derfor er Geekvape også en meget internationalt minded virksomhed, hvor du finder al information på engelsk, uanset om du besøger deres hjemmeside eller en af deres mange profiler på sociale medier som Instagram, Twitter, Facebook eller Pinterest. Geekvape er også en meget moderne virksomhed, der gør hvad de kan for at holde deres produkter og deres features så gennemsigtige som muligt for deres kunder.  Det gør de blandt andet ved at have uafhængige produktanmelder på deres hjemmeside, hvor erfarne anmeldere fra hovedsagelig Youtube tester og bedømmer deres produkter.

Der er 12 varer.

S100 Mod fra GeekVape
GeekVape S100 MOD er en avanceret og kraftfuld vape-enhed. Den har et ergonomisk design og et robust chassis, der giver en solid og holdbar konstruktion. Med dens ergonomisk design ligger den perfekt i hånden.
398,00 kr.