Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Geekvape Der er 5 produkter.

Damp med Geekvape

Geekvape er et af de nye brands på markedet og blev etableret i 2015 af designeren Stefen Z. Han havde en vision om at bidrage til det voksende marked for E-cigaretter med sine evner indenfor design og samtidig skabe et førsteklasses produkt, der kunne være med til at hæve standarden blandt producenter. Det i stor udstrækning lykkedes og Geekvape er allerede i dag et anerkendt brand, der foretrækkes af mange dampere, både nybegyndere og erfarne. Geekvape Technology Co., Ltd. Blev grundlagt i Kina, hvor de stadig har deres hovedkvarter og produktion. De holder til i hovedstaden for E-cigaretter, Shenzhen i Guangdong provinsen, hvorfra de eksporterer til det meste af verden. En af Geekvapes store styrker er deres dedikation til at være nørder. De er ikke bange for at vedkende sig, at de elsker alt hvad der har med udviklingen af e-cigaretter at gøre og ved at nørde alt i processen, lige fra den indledende research til den endelige produktion, formår Geekvape at skabe gennemførte produkter, hvor der er tænkt på den mindste detalje. De har stor tiltro til egne evner og fuld tillid til, at de gennem deres store engagement i selv de små processer, kan opnå en viden der i sidste ende kan hjælpe dem med at skabe de bedste produkter på markedet. Derfor er deres motto også: ”Geeks knows better”.
Geekvape har, selvom det stadig er et forholdsvist nyt brand, allerede etableret sig i store dele af verden. De eksporterer mange af deres produkter til det meste af Asien men er også meget fokuserede på det amerikanske og europæiske marked. Derfor er Geekvape også en meget internationalt minded virksomhed, hvor du finder al information på engelsk, uanset om du besøger deres hjemmeside eller en af deres mange profiler på sociale medier som Instagram, Twitter, Facebook eller Pinterest. Geekvape er også en meget moderne virksomhed, der gør hvad de kan for at holde deres produkter og deres features så gennemsigtige som muligt for deres kunder.  Det gør de blandt andet ved at have uafhængige produktanmelder på deres hjemmeside, hvor erfarne anmeldere fra hovedsagelig Youtube tester og bedømmer deres produkter.

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produkt billeder (18+ år)

Det giver ikke kun forbrugeren en saglig og ærlig anmeldelse af produkterne, men viser også, hvor meget Geekvape tror på deres egne kvaliteter. Og kvalitet er netop hvad du finder hos Geekvape. Derfor finder man også hyppigt kopier af deres produkter i noget ringere kvalitet. Derfor kan du på geekvape.com indtaste serienummeret på dit Geekvape produkt og sikre dig, at der er tale om en original. Derudover giver de også en stribe råd, til ting du kan kigge efter, så du undgår at blive snydt til at købe kopivarer.
Geekvape er kort og godt et nyt og innovativt brand, der ikke er bange for at nørde de mindste detaljer for at kunne skabe de bedste produkter og bidrage til at højne standarden på markedet for e-cigaretter.

Hvorfor har vi Geekvape hos Prodamp?

Her hos Prodamp er vi også nørder, når det kommer til alt hvad der kan dampe. Vi bruger meget af vores tid på at afsøge markedet for de nyeste tendenser og udviklinger, så vi kan have de bedste produkter og brands i vores sortiment. Derfor er vi også glade for at kunne tilbyde Geekvape produkter til vores kunder, da de, på samme måde som os, hele tiden prøver at gå det ekstra skridt for at skabe den perfekte dampoplevelse. Med deres innovative produkter af høj kvalitet og med lækkert design, formår Geekvape at lave både tilbehør, reservedele og byg selv sæt af højeste kaliber. Her i shoppen finder du blandt andet deres anmelderroste GeekVape - Griffin RTA og GeekVape Avocado RTA/RDA, samt en række andre tanke og glas. Vi har også deres fede Tsunami RDA dripper i sortimentet. Vi kan også tilbyde en række af Geekvapes bedst sælgende produkter indenfor byg selv kategorien. Her har vi både 521 Tab Geekvape, som er et must i den sammenhæng, plus en masse forskellige wires, coils og lignende, så du nemt kan bygge din egen damper fra bunden.
Vi er her hos Prodamp rigtig glade for at kunne tilbyde Geekvape til alle vores kunder. Det er brandet til alle der enten selv nørder med damp eller sætter pris på, at dem der har udviklet det produkt du damper med, har nørdet det for dig. Så hvis du er på udkig efter byg  selv muligheder, eller bare nogle rigtig fede produkter, så tag et kig på vores udvalg af produkter fra Geekvape.