Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Wismec Der er 2 produkter.

Hvorfor Wismec?

Wismec er måske ikke det brand du har hørt mest om indtil for nylig. De har ligger en smule på lur og brugt meget tid på at researche og udvikle mens de samtidig har hjulpet andre virksomheder med deres ekspertise gennem diverse co-branding samarbejder. Wismec er imidlertid på vej ud af skyggen og ind i rampelyset efterhånden som de lancerer flere og flere produkter i deres eget navn. De er nemlig rigtig gode til det de laver. Wismec blev grundlagt i 2014 i Kina, hvor virksomheden stadig har deres produktion. Den foregår i hovedstaden for e-cigaretter, Shenzhen i Guangdong provinsen, hvor cirka 50 medarbejdere hver dag omsætter deres store know how til førsteklasses produkter. Udviklings- og designfasen forgår dog på den anden side af jorden, nemlig i USA, hvor de fremmeste eksperter indenfor design og elektronik arbejder benhårdt på at skabe produkter, der opfylder de krav den moderne forbruger har til sin damper. Ved at forbinde de to verdenshjørner, det østlige og det vestlige, får Wismec både det vestlige design og forståelsen af forbrugernes behov plus den østlige produktionsekspertise ind i deres produkter. Det har skaffet dem stor succes og selvom Wismec stadig er et af de mindre brands, undergår de lige nu et vokseværk der snart gør dem i stand til at konkurrere med de helt store. Som de selv siger, så er de unge og derfor også fyldt med vitalitet der skal drive deres langsigtede udvikling. Efter at have brugt mange år under radaren på at hjælpe andre virksomheder har de opbygget en viden og kunnen der gør, at deres produkter er fuldt på højde med de bedste på markedet, selvom deres brand måske ikke er lige så kendt som det fortjener at være. 

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produkt billeder (18+ år)

Wismec afsætter kun en lille del af deres produkter i Asien og har over 80 procent af deres afsætning på vestlige markeder, hvor det amerikanske design er et stort hit. 20 procent af deres produkter bliver da også solgt til Nordamerika, mens 20 procent ryger til Mellemamerika og 20 procent til Vesteuropa. Wismec er derfor et meget internationalt brand, hvilket både kan ses på deres produkter, i deres markedsføring og i deres service. Uanset om du besøger deres hjemmeside eller en af deres profiler på sociale medier, som for eksempel Facebook, twitter eller Instagram, finder du al information på Engelsk og du vil opleve en moderne og passioneret virksomhed, som rigtig gerne vil i kontakt med sine kunder og vise sine nyeste ideer frem.
Wismec er kort og godt et forholdsvist nyt brand der i virkeligheden ikke er så nyt. Det har arbejdet under overfladen i mange år, hvor deres højt udannede personale har hjulpet andre brands med at få luft under vingerne. Nu er det imidlertid blevet deres egen tur og de er allerede godt på vej til at blive et af de foretrukne brands på markedet.

Hvorfor har vi Wismec hos Prodamp?

Vi har kendt til Wixmecs kvaliteter længe her hos prodamp og vi er rigtig glade for at se, at de nu lancerer produkter i eget navn. Deres know how og kunnen på den tekniske side er blevet udviklet og skærpet gennem mange år som del af forskellige co-branding foretagender og med deres kobling mellem amerikansk udvikling og design og kinesisk præcision og produktion, har de fat i noget der ligner en stærk kombination. Wismec er især kendte for at leverer masser af røg i deres produkter, der ofte har masser af power og masser af fede features. Vi har udvalgt en række af dem, som du kan finde her i shoppen. Vi har blandt andet deres længe ventede Reuleaux RX200 WISMEC, som leverer hele 200 watt, temperaturstyring og fedt design til en rigtig overkommelig pris. Derudover har vi selvfølgelig også deres lækre Wismec Theorem RDA og den roste Wismec RX 2/3, hvor du selv kan bestemme om du vil bruge to batterier og dampe med 150 watt eller bruge tre batterier og dampe med 200 watt. Vi har også for nylig tilføjet Wismec RX200S til sortimentet og vi vil blive ved med at tage Wismec produkter ind, så længe de fortsætter med at lave nogle af de bedste på markedet.
Så leder du efter et brand med masser af ekspertise og erfaring og som er rigtig ivrig efter at bevise sig på den store scene, så bør du kigge nærmere på Wismec.