Hvorfor Wismec?

Wismec er måske ikke det brand du har hørt mest om indtil for nylig. De har ligger en smule på lur og brugt meget tid på at researche og udvikle mens de samtidig har hjulpet andre virksomheder med deres ekspertise gennem diverse co-branding samarbejder. Wismec er imidlertid på vej ud af skyggen og ind i rampelyset efterhånden som de lancerer flere og flere produkter i deres eget navn. De er nemlig rigtig gode til det de laver.

Wismec blev grundlagt i 2014 i Kina, hvor virksomheden stadig har deres produktion. Den foregår i hovedstaden for e-cigaretter, Shenzhen i Guangdong provinsen, hvor cirka 50 medarbejdere hver dag omsætter deres store know how til førsteklasses produkter. Udviklings- og designfasen forgår dog på den anden side af jorden, nemlig i USA, hvor de fremmeste eksperter indenfor design og elektronik arbejder benhårdt på at skabe produkter, der opfylder de krav den moderne forbruger har til sin e cigaret.

Ved at forbinde de to verdenshjørner, det østlige og det vestlige, får Wismec både det vestlige design og forståelsen af forbrugernes behov plus den østlige produktionsekspertise ind i deres produkter. Det har skaffet dem stor succes og selvom Wismec stadig er et af de mindre brands, undergår de lige nu et vokseværk der snart gør dem i stand til at konkurrere med de helt store. Som de selv siger, så er de unge og derfor også fyldt med vitalitet der skal drive deres langsigtede udvikling. Efter at have brugt mange år under radaren på at hjælpe andre virksomheder har de opbygget en viden og kunnen der gør, at deres produkter er fuldt på højde med de bedste på markedet, selvom deres brand måske ikke er lige så kendt som det fortjener at være. 

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter