Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Innokin Der er 4 produkter.

Hvem er Innokin Technologies?

Innokin er et af de nyere brands. Det betyder dog ikke at de er grønne bag ørene, tværtimod. Ved at ansætte nogle af mest eftertragtede tekniske eksperter har Innokin hurtigt udviklet sig til at være et af de mest respekterede brands i branchen. Hos Innokin forbinder man teknologisk innovation og de førende design tendenser for at skabe nogle af de bedste e-cigaretter på markedet.
Innokin technology co. Ltd blev stiftet i 2011 og har hovedsæde i Guangdong i Kina, hvorfra de sælger deres fire ankendte underbrands: iTaste, iClear, CoolFire, iSub, Gladius, Lily og deres nyeste skud på stammen Innokincell. De producerer alle deres produkter selv på deres 10.000 m2 store fabrik i Shenzhen som også ligger i Kina og alt i alt beskæftiger de dagligt ca. 1000 medarbejdere. Her producerer man intet mindre en 2 mio. enheder om måneden. Fra deres hovedsæde og fabrik i Kina sælger de til stort set hele verden. Deres største marked er Nordamerika og herudover ligger en stor del af deres salg i Vesteuropa og og sydøst asien. Det gør, at man hos Innokin er godt bekendt med de europæiske forbrugere. De er nemme at tale med og yder en helt udmærket kundeservice.
Innokin er en topprofessionel virksomhed med stor fokus på den teknologiske udvikling. De har samlet hele deres værdikæde in-house og har bla. en meget aktiv udviklingsafdeling, som konstant overvåger markedet, forbrugerne og produkterne og holder dem op imod den teknologiske udvikling. Det resulterer i, at de hver måned udvikler et nyt produkt og årligt mere end 15 nye modeller. De har også en gennemgående kvalitetskontrol med 5 stationer pr. produktionslinje, hvor et produkt ved hver station bliver grundigt gennemtjekket af deres lige så grundigt trænede personale. 

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produkt billeder (18+ år)

Deres store fokus på teknologi og udvikling af nye produkter og modeller matches ikke mange steder i branchen og deres innovative tilgang til e-cigaretter har gjort, at de i dag har 71 design patenter, 40 modelpatenter og 61 proces- og fremstillingspatenter. Kvaliteten af deres produkter er også svær at sætte en finger på og de har da også både ISO9001, ISO14000, GMP, CE, ROHS og FCC certificeringer på deres produkter, for bare at nævne nogle.
Innokin er helt generelt en stærk, international producent af e-cigaretter og må betegnes som en af de førende på markedet når det kommer til, at udnytte og eksperimentere med den teknologiske udvikling. De har nået utrolig meget på de blot 5 år virksomheden har eksisteret og selvom de måske er lidt efter nogle af deres konkurrenter rent erfaringsmæssigt, så gør de op for det med deres moderne virksomhedsstruktur og deres vilje til at gå deres egne veje. 

Hvorfor har vi Innokin hos Prodamp?

Vi fører pt. Ikke så mage forskellige produkter fra Innokin technologies. Vi holder dog hele tiden øje med deres sortiment, så vi løbende kan opdatere vores eget med de produkter, vi føler kan være relevante for vores kunder. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder produkter fra Innokin Technologies. Siden 2011 har de vist sig at være garante for især to ting, som vi vægter meget tungt her hos Prodamp; Innovation og kvalitet. De var nogle af de første til at lancere modeller med On/Off switch til batteriet og LED display til samme, ting som i dag er standard i hele branchen. Med deres velfungerende og yderst produktive udviklingsafdeling er der intet der tyder på, at de stopper med deres innovative tilgang lige foreløbigt. Derudover er deres store fokus på kvalitet også et parameter der gør, at vi er trygge ved at forhandle produkter fra Innokin. Deres produkter er altid gennemtjekkede og produceret i tilsvarende og flotte materialer med en lang holdbarhed. Det er nemlig også en af Innokins målsætninger, at bidrage til en mere miljørigtig og mindre affaldsproducerende branche indenfor e-cigaretter. Det er noget vi sætter pris på her hos Prodamp.
Først og fremmest fører vi dog produkter fra Innokin Technologies fordi de holder. Så hvis du leder efter kvalitetsprodukter som er helt på forkant med den teknologiske udvikling, så bør du tjekke vores sortiment af Innokin produkter ud.