Hvem er Innokin Technologies?

Innokin er et af de nyere brands. Det betyder dog ikke at de er grønne bag ørene, tværtimod. Ved at ansætte nogle af mest eftertragtede tekniske eksperter har Innokin hurtigt udviklet sig til at være et af de mest respekterede brands i branchen. Hos Innokin forbinder man teknologisk innovation og de førende design tendenser for at skabe nogle af de bedste e-cigaretter på markedet.

Innokin technology co. Ltd blev stiftet i 2011 og har hovedsæde i Guangdong i Kina, hvorfra de sælger deres fire ankendte underbrands: iTaste, iClear, CoolFire, iSub, Gladius, Lily og deres nyeste skud på stammen Innokincell. De producerer alle deres produkter selv på deres 10.000 m2 store fabrik i Shenzhen som også ligger i Kina og alt i alt beskæftiger de dagligt ca. 1000 medarbejdere.

Her producerer man intet mindre en 2 mio. enheder om måneden. Fra deres hovedsæde og fabrik i Kina sælger de til stort set hele verden. Deres største marked er Nordamerika og herudover ligger en stor del af deres salg i Vesteuropa og og sydøst asien. Det gør, at man hos Innokin er godt bekendt med de europæiske forbrugere. De er nemme at tale med og yder en helt udmærket kundeservice.

Innokin er en topprofessionel virksomhed med stor fokus på den teknologiske udvikling. De har samlet hele deres værdikæde in-house og har bla. en meget aktiv udviklingsafdeling, som konstant overvåger markedet, forbrugerne og produkterne og holder dem op imod den teknologiske udvikling. Det resulterer i, at de hver måned udvikler et nyt produkt og årligt mere end 15 nye modeller. De har også en gennemgående kvalitetskontrol med 5 stationer pr. produktionslinje, hvor et produkt ved hver station bliver grundigt gennemtjekket af deres lige så grundigt trænede personale. 

Prism S T20s coil Innokin
Her får du altså en coil som virkeligt holder, den holder i lang tid, og holder rigtigt godt på smagen! Denne coil er udført i rustfrit stål.
95,00 kr.
Endura T20S Batteri - 2000mAh
Ikke på lager
Ønsker du mere strøm til din Endura t20s e-cigaret, har du her muligheden. Innokin har nemlig lavet et nyt super lækkert batteri på hele 2000mAh - Her får du strøm til en hel dag og du kan enda dampe mens batteriet oplader, da det har indbygget USB-passthrough.
Go By Vapeson Startkit 1500mAh
Go By Vapeson Startsæt er til dig der ønsker en meget nem og brugervenlig ecigaret som tilligemed ikke fylder meget når du er på farten. Du påfylder din evæske meget nemt i toppen af tanken og skubber låget tilbage og den er klar til at dampe.
Når din brænder i tanken ikke kan mere smider du tanken ud og sætter en ny på, nemmere bliver det ikke.
Du oplader batteriet med medfølgende usb kabel i siden af batteriet.
Bemærk der medfølger 2 stk go by vapeson tanke til startsættet, ønsker du flere ligger de som tilbehør her på siden.
Vi anbefaler ikke at lade tanken sidde på batteriet, når den er til opladning, da den godt kan finde på at lække lidt væske når den lader.
 
165,00 kr.
Prism Apex Tank - Innokin
Apex tank fra Innokin. Prism Apex tanken er med topfyld, trinløs airflow og du udskifter nemt din coil fra bunden af Apex tanken.  Apex tank er med den nye 0,9 ohm mesh coil som giver en forbedret smag.
95,00 kr.
Endura Apex Kit - Innokin
Apex Endura Kit fra Innokin i et lækkert design. Endura Apex er det perfekte MTL kit og er både til nybegynderen der vil til at starte med at dampe og også den mere erfarne damper der ønsker sig en ecigaret i en god kvalitet. 
219,00 kr.
Endura T18-x Kit - Innokin
T18X kit fra Innokin er et populært vape kit, der kombinerer stilfuldt design, brugervenlighed og fremragende damp. 
Dette kit er specielt designet til mund til lunge (MTL) dampning, hvilket gør det ideelt til nybegyndere, der leder efter en realistisk og tilfredsstillende rygeoplevelse men også til den mere erfarne damper. 

229,95 kr.