Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Nitecore Der er ingen produkter.

Power med Nitecore

Nitecore er bundsolid kvalitet. Det er det brand din far ville vælge. Det er det brand der ikke laver så meget hokus pokus og blikfangende gadgets men fokuserer 100% på at skabe holdbare kvalitets produkter uden overflødige features. Nitecore startede i 2004 med en mission der lå et stykke væk fra dampbranchen og vaping som vi kender det. Nitecore startede som en oplysnings fabrikant – Ikke oplysning som i information, men oplysning som i lommelygter. Deres lommelygter blev hurtigt populære og i dag anses Nitecore som det førende brand indenfor lygtebranchen. De leverer blandt andet til både det amerikanske politi og militær. Det taler i høj grad for sig selv om den kvalitet Nitecore er i stand til at producere. De har tre overordnede principper som skaber fundamentet for den succes virksomheden har oplevet gennem hele sin eksistens: Ingeniør perfektion, kreativitet og praktikalitet. Det har gjort dem i stand til at sætte nye standarder indenfor kvalitet, æstetik og, måske vigtigst, funktionalitet.
Men hvad har lommelygter med E-cigartter at gøre? Ikke meget, men Nitecore laver heller ikke kun lommelygter. For hvad skal til for at få en lommelygte til at virke? Batterier – og gerne rigtig gode batterier. Derfor så Nitecore hurtigt en mulighed for at bruge deres store erfaring og ekspertise til også at producere indmaden til deres lommelygter. De blev hurtigt en af de førende fabrikanter og er det stadig i dag, hvor de har udvidet deres sortiment yderligere med opladere og adaptorer af forskellig art. 

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Nitecore er i konstant udvikling og leder hele tiden efter nye anvendelsesmuligheder for deres store vidn indenfor ingeniørkunst og kvalitet. Derfor har de for nylig lanceret deres første vape produkt, den såkaldte PRO BOX Q50 der indtil videre betegnes som et konceptprodukt. Det er en E-cigaret lige efter Nicores DNA: Den funktionel, sikker og holdbar og skåret ud af et enkelt stykke metal. Det bliver spændende af følge den videres udvikling på vape fronten hos Nitecore.

Hvorfor har vi Nitecore hos Prodamp?

Nitecore står for mange af de samme værdier, som vi gør her hos Prodamp. Deres fokus på kvalitet, sikkerhed og funktionalitet ræsonnerer perfekt med det vi gerne vil kunne tilbyde på vores site. Nitecore er ikke et E-cigaret brand som så mange andre, da deres primære produkt altid har været, og stadig er, lommelygter og tilbehør hertil. Noget af det tilbehør er batterier og opladere og Nitecore laver nogle af de bedste på markedet. Derfor har vi også Nitecore produkter i vores sortiment. Du kan blandt andet finde deres batteriladere Nitecore UM20 og Nitecore UM10 til Li-on batterier, der kan lade din batterier op på nul komma fem og rigtig mange gange. Så leder du efter ægte ingeniør kvalitet og tænker du mere på peformance end smart design, så skulle du tage at tjekker vores produkter fra Nitecore ud.