Power med Nitecore

Nitecore er bundsolid kvalitet. Det er det brand din far ville vælge. Det er det brand der ikke laver så meget hokus pokus og blikfangende gadgets men fokuserer 100% på at skabe holdbare kvalitets produkter uden overflødige features. Nitecore startede i 2004 med en mission der lå et stykke væk fra dampbranchen og vaping som vi kender det.

Nitecore startede som en oplysnings fabrikant – Ikke oplysning som i information, men oplysning som i lommelygter. Deres lommelygter blev hurtigt populære og i dag anses Nitecore som det førende brand indenfor lygtebranchen. De leverer blandt andet til både det amerikanske politi og militær. Det taler i høj grad for sig selv om den kvalitet Nitecore er i stand til at producere.

De har tre overordnede principper som skaber fundamentet for den succes virksomheden har oplevet gennem hele sin eksistens: Ingeniør perfektion, kreativitet og praktikalitet. Det har gjort dem i stand til at sætte nye standarder indenfor kvalitet, æstetik og, måske vigtigst, funktionalitet.

Men hvad har lommelygter med E-cigartter at gøre? Ikke meget, men Nitecore laver heller ikke kun lommelygter. For hvad skal til for at få en lommelygte til at virke? Batterier – og gerne rigtig gode batterier. Derfor så Nitecore hurtigt en mulighed for at bruge deres store erfaring og ekspertise til også at producere indmaden til deres lommelygter. De blev hurtigt en af de førende fabrikanter og er det stadig i dag, hvor de har udvidet deres sortiment yderligere med opladere og adaptorer af forskellig art. 

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter