Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

VooPoo e-cigaret Der er 23 produkter.

Der er mange forskellige mærker af e-cigaretter på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rigtige mærke. VooPoo er grundlagt i år 2016 og fra start satset stort og kun lavet ecigaretter i højeste kvalitet og nytænkning. Alt ved VooPoo spiller 100% og man kan mærke det er kvalitet.

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Hvorfor vælge VooPoo….?

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for din e-cigaret fra VooPoo. Er du på udkig efter en e-cigaret til at dampe på i ny og næ, eller er det mere vigtigt for dig at få en e-cigaret, der kan give dig en masse damp og store skyer, så tilbyder VooPoo alt.

VooPoo Drag – VooPoo Argus – VooPoo Vinci – VooPoo Doric…..

Kært barn har mange navne, men med VooPoo er du sikker på kvalitet og sikker damp. VooPoo vandt `Best Device Award´ samt `Best Equipment Innovation Award´ i år 2019 og de har væltet markedet siden. Alle e-cigaret kits fra VooPoo er sammensat perfekt og du er ikke i tvivl om at alt er gennemtænkt og afprøvet.