Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Efest Der er 7 produkter.

Oplad dine 18650 batterier med Efest

Efest er brand du udelukkende beskæftiger sig med opladere og batterier, nærmere bestemt genopladelige Li-on batterier. De beskæftiger sig især med LiMn (IMR), Nickel Metal Hydride (Ni-MH) og LiFePO4 for de teknisk interesserede. Efest blev grundlagt i 2009 under det fulde navn Shenzhen Fest Technology Co, LTD og siden da har de udviklet nogle af de bedste batterier og opladere i branchen. Derfor bruges deres produkter ikke kun til damp og vaping men er nogle af de mest populære til at bringe liv til forskellige lys, lygter, værktøj, sol energi, telefoner, walkie talkier og en række andre enheder. 
Efest har deres egen udvikling og produktion i Shenzhen i Guangdong provinsen, hvor de hele tiden forsøger at forbedre på deres allerede anerkendte produkter. Alle Efest produkter er godkendt af CE i overensstemmelse med RoHS. Deres produktion har også en række certificeringer blandt andet ISO9001/2000. Efest er en international virksomhed og deres produkter sælges overalt i verden, hvor der er behov for kvalitets batterier og opladere med lang levetid. Så selvom Efest også er meget populære i Kina og resten af Asien, så eksporterer de 90% af deres produktion til vestlige markeder som Nordamerika og Europa. Det mest bemærkelsesværdige ved Efest er deres dedikation til deres produktkategori.

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

De har ikke forsøgt at tilføje flere produkter til deres portefølje, men har fokuseret 100% på deres kernekompetencer. Derfor er de i dag nogle af de fremmeste eksperter, når det kommer til batterier og opladere. Batterier og opladere fra Efest brandet er derfor din sikkerhed for høj kvalitet og lang holdbarhed.

Hvorfor har vi Efest hos Prodamp?

Her hos Prodamp bestræber vi os på at give dig et stort udvalg af de bedste brands med de bedste produkter. Vi lægger vægt på kvalitet og sikkerhed, når vi overvejer om et brand kan optræde i vores sortiment. Især når det kommer til sikkerhed går vi ikke på kompromis og når det kommer til batterier efterlader vi ikke noget til tilfældighederne. Det er også grunden til at vi har Efest hos Prodamp. Med deres mange år i branchen ved de, hvad der kræves af forbrugerne og de har en lang og flot track record med deres produkter. Ved udelukkende af fokusere på batterier og oplader har Efest opbygget en enorm knowhow indenfor denne kategori af produkter og kan derfor tilbyde produkter af højeste kvalitet, som lever op til alle de krav vi har til sikkerhed. Især deres opladere er noget for sig og vi har derfor både deres Efest Soda og Efest LUC V2 i vores sortiment, som ud over at være nogle rigtig gode og stabile opladere også er utrolig billige. Så hvis du leder efter førsteklasses opladere eller batterier, så kan vi varmt anbefale de forskellige produkter vi fører fra Efest.