Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

eGo Der er ingen produkter.

eGo e-cigaretter og batterier

Ego har været på markedet et godt stykke tid nu og de udvikler en masse produkter hele tiden. Dette gør at e-cigaretterne bliver bedre og bedre for hver dag der går, for udviklingen fortsætter og erfaringerne med e-cigaretter gør at Ego e-cigaretter er de bedste af de bedste. Mange af Ego produkterne er billigere i forhold til mange af konkurrenterne på markedet, og dette er noget som Ego har sat pris på lige fra start af. Ego laver start pakker, e-cigaretter og andre produkter til billige penge, hvor kvaliteten stadig er helt i top. Dette har de opnået med alt den erfaring de har på markedet, og med udviklingen af mange af deres nye produkter. Når man køber et af Ego’s produkter, så får man et godt produkt, og et produkt hvor kvaliteten er i top. Ego står selv for at producerer deres produkter, så har de styr på hele processen og derfor sikrer at forbrugerne får et fantastisk produkt på markedet. Man skal ikke være i tvivl om at deres produkter er fremragende. Ego har helt fra starten af sagt at de gerne vil ramme en helt bestemt målgruppe på markedet, og det må man sige at de har gjort. Med deres Ego e-cigaret start pakker, har de nemlig ramt nybegynder målgruppen. Der er stadig mange mennesker som ikke bruger e-cigaretter endnu og her er det vigtigt at lave et produkt som har en god kvalitet og gør at man som forbruger får en fantastisk oplevelse første gang man damper på en e-cigaret. Første gang man prøver at dampe på en e-cigaret er alt afgørende for at man damper videre. De forskellige væsker der til købes til e-cigaretterne kan købes med eller uden nikotin, og det handler om hvad man er til og hvad man ikke er til. Hvis du er nybegynder så start med en Ego e-cigaret. 

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Ego C4 startpakke og mini

Ego C4 er en af deres hovedprodukter og denne startpakke henvender sig til nybegyndere på markedet. Dette skyldes at første gang man prøver den, finder man ud af hvor let det er at dampe. Ego C4 indeholder to e-cigaretter, hvilket gør at man kan have en enkelt stående derhjemme og have den anden med sig rundt. Det kan også være at man vil have gang i dem begge to og have forskellige smage i hver af de to e-cigaretter. Vælger man denne Ego C4 startpakke så får man to fremragende e-cigaretter til billige penge. Hver e-cigaret har en tank på 1,6 ml, hvilket gør at den kan holde hele dagen ud og i flere dage alt afhængig af hvor meget man damper på den. Jo mere man damper jo mere væske skal man bruge. Når man skal fylde væske på den, så skal man først skrue mundstykket af og dermed får man adgang til tanken hvor væsken skal fyldes ned i. Her kan man se hvor meget der kan være i den så man ikke overfylder den. Man skal huske at holde e-cigaretten en smule på skrå og så fylde væsken ned langs siden af tanken, på den måde får man den optimale opfyldning af e-væsken. Begge Ego C4 e-cigaretter har en on/off knap, der gør at man kan tænde og slukke den. På den måde ligger den ikke og bruger batteri når man ikke bruger den. Måden man tænder og slukker e-cigaretten på, er at man trykker 5 gange hurtigt på on/off knappen, og så kan man dampe på den. Når man er færdig med at dampe gør man det samme igen, og den slukker. Ego C4 E-cigaretten har en størrelse på 1100 mAh, og opladnings tiden er på 3-5 timer. Ego C4 mini er præcist ens med den store af dem, denne er bare mindre.

 

Ego har fremragende produkter med god kvalitet

Kvaliteten af Ego produkterne er gode, og de har mange fremragende produkter på markedet. Dette kan alle forbrugere der har købt deres produkter skrive under på. Det er især Ego e-cigaretter til nybegyndere som får stor ros hos forbrugerne og eksperterne. Har man ikke en e-cigaret i dag men gerne vil prøve det, så går man ikke galt i byen hvis man vælger at købe en Ego C4 startpakke. Det gode ved denne pakke er at man får hele to e-cigaretter. Ego tilbyder mange produkter, og mange af dem kommer man til at stifte bekendtskab med når man en af deres e-cigaretter. Det man udskifter mest på en e-cigaret er batterier som kan gå døde efter et stykke tid. Et genopladelig batteri kan oplades igen og igen, men på et tidspunkt vil det være ødelagt og derfor skal man udskifte dette batteri. Ego produkterne er fremragende og man skal ikke være bange for at købe produkterne, de er billige og i en fantastisk kvalitet.