Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

LIQUA Der er 3 produkter.

LIQUA EVÆSKE

Liqua e-væsker er kendt for god smag og kvalitet. Liqua e-liquid er fremstillet i Italien af Ritchy og er et meget stort brand verden over. Liqua har været på e-væske markedet i mange år og sælges i over 86 lande. Hos ProDamp har vi valgt af have hele serien af smagene fra Liqua, da det er meget klassiske smage som vi kender i e-væsken. Liqua e-væske fåes i følgende nikotin styrker: 6 mg - 12 mg

TOBAK SMAGE FRA LIQUA

Her finder du American blend, Bright Tobacco og Traditional Tobacco. De er super gode til dig der ønsker din ecigaret skal ligne en rigtig cigaret i smagen. Så et godt valg ville være af fx. At vælge Traditional Tobacco hvis du er vandt til at ryge almindelige cigaretter og ønsker en nem overgang til e-cigaretten. Men hold dig ikke tilbage, Liqua har et bred udvalg af andre lækre smage som coffee, watermelon eller berry mix som virkelig sætter gang i dine sanser.

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)