Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Prodamp Der er 19 produkter.

PRODAMP E-CIGARETTER OG E-VÆSKE

Prodamp specialiserer sig i alt hvad der omhandler e-cigaretter og e-væske, heriblandt opladere, batterier og e-cigaretter i det hele taget. Ud over at sælge produkter fra de største og bedst kendte producenter i verden, laver Prodamp også deres egne højkvalitetsprodukter. Du kan være helt sikker på at et produkt fra Prodamp er af den bedste kvalitet, og at du får hvad du betaler for. Med et hvilket som helst produkt fra Prodamp kan du selvfølgelig også være sikker på at produktet er gennemtestet, så du får et produkt der er 100% sikkert at anvende. Prodamp har stor viden og erfaring inden for alt hvad der har med e-cigaretter at gøre. Dette vil sige at du med sikkerhed kun får produkter der virker perfekt, da Prodamp ikke går på kompromis med kvalitet. Desuden leverer Prodamp hurtigt og lige til døren og har tilmed en exceptionel kundeservide. Dette betyder også, at skulle du mod forventning ikke være tilfreds med det produkt du får, har du altid mulighed for at ringe til Prodamps kundeservice og spørge om råd eller hjælp. Priserne varierer selvfølgelig efter hvilken kvalitet du ønsker. Dog har vi hos Prodamp nogle af de laveste priser på e-cigaret produkter, da vores kontakt til producenterne gør at vi får mange af varerne til favorable priser. På denne måde er det også muligt at sælge produkterne billigere end hvad mange andre leverandører på markedet gør.

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Opladere og batterier fra Prodamp

Som nævnt er opladere til din e-cigaret en ting du med god vilje kan købe fra Prodamp. Prodamp sælger for eksempel et lader kabel til din e-cigaret, som passer ind i en USB-port. Dette betyder at du har mulighed for at oplade din e-cigaret selv når du ikke har adgang til en stikkontakt. Bare stik kablet i din computer, tablet eller powerbank, og det er muligt at lade på toget, i bilen eller et hvilket som helst andet sted. Dette kan være en stor fordel for dig hvis du rejser meget, og derfor sjældent har adgang til en stikkontakt. Dette USB-kabel fås også i et komplet lader sæt, hvor du får en adapter med i købet. På denne måde er det muligt at bruge kablet til også at oplade e-cigaretten ved hjælp af en stikkontakt.

Opladerkabler fra Prodamp passer selvfølgelig til alle e-cigaretter, hvilket betyder du ikke behøver at have en e-cigaret fra Prodamp for at bruge opladeren. En lader går naturligvis hånd i hånd med et batteri, da der uden et batteri ikke ville være noget at oplade. Med et batteri fra Prodamp kan du være sikker på et flot design samt en lang batterilevetid, så du kan bruge mindre tid på at oplade din e-cigaret, og mere tid på at nyde den. Selvom man ofte ikke overvejer det, har valget af batteri i samspil med valget af coils til ens e-cigaret stor betydning for smagen. Derfor er det vigtigt at man vælger det helt rette batteri. Prodamp tilbyder batterier af forskellig slags med forskellige batteristyker (mAh), og for hver af disse er det muligt at vælge mellem forskellige farver, så du kan være sikker på at du får netop det batteri der passer perfekt til dig. Som nævnt er det vigtigt at vælge et batteri der passer til dit valg af coils. Hvis du er i tvivl om hvordan du foretager det valg der giver dig den bedste smag kan du kontakte Prodamp, der står klar med et hold af eksperter der meget gerne vil hjælpe og rådgive dig. Grundet Prodamps store ekspertise og erfaring med hensyn til alt inden for e-cigaretter og tilbehør, kan du være sikker på at kvaliteten på din oplader eller dit batteri altid vil være i top, og at du vil blive tilfreds med dit køb.

 

Andre tilbud fra Prodamp

Ud over batterier, opladere, e-cigaretter, coils og mange andre produkter, er det også muligt at købe en starterpakke fra Prodamp. En starterpakke er til dig der gerne vil i gang med at dampe, men som endnu ikke har hverken e-cigaret, oplader eller noget andet af det nødvendige udstyr. Med i denne starterpakke får du to batterier, to tanke, et lader kabel med tilhørende vægadapter, to ekstra coils samt en opbevaringstaske og en brugsmanual. Med dette startsæt er du helt sikker på at du let og hurtigt kan komme i gang med at dampe, og at de produkter du har er af allerhøjeste kvalitet. Startsættet fra Prodamp er et af de mest solgte på markedet og dette er bestemt ikke uden grund. Manualen hjælper dig både med at samle dit udstyr, forklarer dig hvordan du bruger det og viser dig hvordan du rengør og vedligeholder det, så det holder så længe som muligt. Desuden er cigaretsættet af mærket EVOD, et meget anerkendt mærke inden for e-cigaretindustrien. Dette betyder at du med startsættet får tanke og coils med et meget flot og moderne design og en god dampproduktion. Ud over dette startersæt sælger Prodamp også et væld af ekstraudstyr til din e-cigaret. Med en Clearomizer fra Prodamp er det for eksempel muligt at få en god produktion af damp, samtidig med at du får en stærk og koncentreret smag. Dette produkt passer især godt til dig der går meget op i en ren og behagelig smag, og ikke så meget i en stor dampproduktion. Derudover er det også muligt at købe coils fra Prodamp. Coils er den del af e-cigaretten der er med til at øge mængden af damp når du damper på din e-cigaret.