Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

SMOK Der er 13 produkter.

SMOK VISER VEJEN FREM

SMOK er et af de førende brands i verden med stort fokus på innovation og brugertilpasning. SMOK er en del ShenZhen IVPS Technology Co Limited og har deres hovedkontor i Nanshan distriktet i Shenzhen City, hvor firmaet blev etableret i 2010. Nanshan distriktet bliver ofte betegnet som mekkaet for e-cigeretter, eller i hvert fald produktionen af dem, og derfor har SMOK også styret deres virksomhed herfra siden begyndelsen, selvom langt størstedelen af deres salg foregår i Nordamerika og Norduropa.
Det er også her, på det amerikanske og europæiske marked, at SMOK har opbygget et rygte for at være drevent af konstant innovation med fokus på kvalitet og brugeroplevelsen. Det har de bandt andet gjort gennem deres meget roste kundeservice, hvor de ikke kun løser eventuelle problemer for deres kunder, men også indsamler vigtige informationer til forbedringen og nuværende produkter og udviklingen af nye produkter - Det de kalder et win-win samarbejde. Det har ført til en række patenterede produkter, som har haft stor betydning for e-cigaret branchen som helhed; Det var bla. SMOK´s Dual Coils Cartomizer som introducerede de nu udbredte dual coils. Derudover var det også SMOK der først lancerede det teleskopiske MOD, I form af deres Telecopic Mechanical MOD, og de var også blandt frontløberne i volt og watt introduktionen til branchen i form af deres Vmax/Zmax serier. Og innovationen fortsætter ufortrødent hos SMOK, som for nylig lancerede den første personlige bluetooth vaporizer, deres SMOK BEC Pro.
SMOK er i høj grad en virksomhed der er bygget på nyskabelse og deres vision er at fortsætte den forretningsmodel, til fordel for slutbrugeren af deres produkter. En af grundpillerne bag virksomhedens succes, er deres store tro på, at den er tæt forbundet med deres kunder. Det har inspireret deres motto som lyder: "Success starts where it ends: with the customers”.

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

SMOK hos Prodamp:
Her hos Prodamp bestræber vi os altid på at have en bred vifte af de bedste produkter og derfor fører vi selvfølgelig også mange produkter fra SMOK. Sortimentet inkluderer lige nu alt fra reservedele til færdige kits. Du kan bla. finde deres Coils, som er kendte for deres imponerende dampmængde og anvendelse ved en række forskellige temperaturer. Et par af de coils vi fører fra SMOK inkorporerer også det revolutionære ALF system (Adjustable Liquid Feed), som mange sikkert vil sætte pris på. Du finder også deres kendte KAPOOR serie her på siden, som med sit lækre design og smæk for skillingen er tiltænkt den økonomisk- og kvalitetsbevidste forbruger. Vi har selvfølgelig også deres kraftfulde SMOK X CUBE II, som leverer som kan leverer intet mindre end 160 Watt. Derudover kan du selvfølgelig også finde deres R40 Kit og deres Basic Kit her hos Prodamp.

Hvorfor SMOK?
Vi fører SMOK her hos Prodamp fordi virksomheden og deres produkter lever op til de strenge kvalitetskrav vi stiller til alt, hvad vi sælger. Som følge af deres principper om ærlighed, innovation og kvalitet er SMOK certificeret gennem både ISO9001, CE, RoHS og FCC, hvilket forsikrer både os, og dig, om kvaliteten og sikkerheden i deres produkter. SMOK har altid været banebrydende i deres produktudvikling og indtager i dag positionen, som et af de førende brands på verdensplan indenfor udviklingen og produktionen af intelligente e-cigaretter. Siden 2010 har SMOK være i konstant vækst og har i dag ca. 1000 ansatte og har en årlig indtægt på over 100 mio. dollars. Deres største markeder er som sagt Nordamerika, Nordeuropa og Østeuropa, hvor de især er store på det franske, tyske og engelske marked. SMOKS fokus på markeder, der ligner- og ligger geografisk tæt på Danmark gør dem utrolig nemme at handle med. Både for os hos Prodamp, men også for dig som slutbruger. Deres kundeservice er fremragende og deres tætte handelsrelation til Europa har givet dem en stor forståelse af europæiske standarder, skikke og ikke mindst sprog, som gør dem i stand til at yde en førsteklasses service.

Vi er hos Prodamp glade for at have SMOK i vores sortiment og vi er sikre på, at du vil få en god oplevelse, uanset hvilket produkt du køber fra dem. Med 6 år i industrien har de fra dag ét været med til at sætte standarderne for, hvordan man laver kvalitetsprodukter der passer til brugernes behov. Det har ført en række innovationer og patenter med sig og SMOK bestræber sig på konstant at ligge i førergruppen, når det kommer til at udvikle produkter, som kan give dig en endnu bedre dampoplevelse.
Så hvis du er på udkig efter innovative produkter af høj kvalitet, så tag et kig på vores sortiment fra SMOK, du vil ikke blive skuffet.