Vision e-Cigaretter

Har du længe tænkt på at begynde at dampe eller mangler du en simpel brænder til din e-cigaret? Med brændere indenfor brandet Vision er du kommet på rette spor. Her får du et produkt til en god pris og så er det brændere der er meget simple i deres udtryk. CE4 brænderen fra Vision kan fås i farvene klar, sort, grøn, rød og gul, hvilket giver dig rig mulighed for at costumize din e-cigaret som du vil.

Med Vivi Nova brænderen får du en brænder med lidt større kapacitet med 3 coils som du frit kan vælge mellem at indsætte i din e-cigaret. Dette giver en rigtig god smagsoplevelse uden at den damper for meget, den er derfor ideel for de fleste, der bare gerne vil dampe på diskret vis. Godt til dig der er nybegynder, eller dig som har dampet i noget tid. Den enkelte løsning, til den bedst mulige billige pris. Slå til allerede nu og her.

Vision er et brand indenfor e-cigaretter som fører brændere til e-cigaretter. En brænder kan fås i forskellige former og udtryk og det er der man påfylder væsken. Dette gøres ved at væsken kommer i en lille tube som har et mundstykke der er spidst som gør det nemt at fylde væsken ned i brænderen. De fås i forskellige farver og prisklasser, alt efter hvad man er til. Der findes to forskellige slags brænderen indenfor kategorien Vision som bliver præsenteret i de følgende afsnit hvor begge brændere bliver beskrevet. 

Vision CE4 brænderen – den billigste på markedet

Der er 1 produkt.

Vapeson Spinner 1300 mAh
Vapeson Spinner 1300mAh
 
Spinner er nok noget nær det mest pålidelige batteri indenfor EGO-batteri typen. Med sine 1300mAh og den variable volt funktion er du dækket utroligt godt ind mht. både ”kraft og saft”.
105,00 kr.