Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Vision Der er 3 produkter.

Har du længe tænkt på at begynde at dampe eller mangler du en simpel brænder til din e-cigaret? Med brændere indenfor brandet Vision er du kommet på rette spor. Her får du et produkt til en god pris og så er det brændere der er meget simple i deres udtryk. CE4 brænderen fra Vision kan fås i farvene klar, sort, grøn, rød og gul, hvilket giver dig rig mulighed for at costumize din e-cigaret som du vil. Med Vivi Nova brænderen får du en brænder med lidt større kapacitet med 3 coils som du frit kan vælge mellem at indsætte i din e-cigaret. Dette giver en rigtig god smagsoplevelse uden at den damper for meget, den er derfor ideel for de fleste, der bare gerne vil dampe på diskret vis. Godt til dig der er nybegynder, eller dig som har dampet i noget tid. Den enkelte løsning, til den bedst mulige billige pris. Slå til allerede nu og her.

Vision er et brand indenfor e-cigaretter som fører brændere til e-cigaretter. En brænder kan fås i forskellige former og udtryk og det er der man påfylder væsken. Dette gøres ved at væsken kommer i en lille tube som har et mundstykke der er spidst som gør det nemt at fylde væsken ned i brænderen. De fås i forskellige farver og prisklasser, alt efter hvad man er til. Der findes to forskellige slags brænderen indenfor kategorien Vision som bliver præsenteret i de følgende afsnit hvor begge brændere bliver beskrevet. 

Vision CE4 brænderen – den billigste på markedet

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Vision CE4 brænderen er en brænder der er meget simpel og som er nem at betjene. Derudover  kan du selv bestemme i hvilken farve du ønsker brænderen. Den kan indeholde 1,6 ml væske, som ikke lyder af meget, men det er alligevel ret meget, da der ikke går meget væske til at dampe. Den er god til dig som er nybegynder, da den ikke udskiller en helt masse damp. Det er derfor godt med denne brænder, hvis man skal vende sig til følelsen af damp frem for røg. Den er derfor god som overgang fra almindelige cigaretter til at dampe, da det slet ikke er den samme følelse at ryge og at dampe. Væsken er nem at påfylde denne brænder, da man bare fjerne mundstykket og hælder væsken ned i siden. Så holder man øje med hvornår tanken er fyldt op. Det giver en bedre oplevelse hvis man venter et par minutter med at dampe, da væsken først skal absorberes i trådene i brænderen. Når du så begynder at dampe, giver denne brænder en rigtig god smag, som du kan have meget glæde af som damper. Smagen vælger du helt selv, og du kan være sikker på at smagen kommer til sin ret med denne brænder fra Vision. At dampe er blevet en ren og skær leg, hvor det ikke kræver særlig meget af dig som er bruger af e-cigaretten. Tryk bare på knappen. Brænderen er til dig som ikke er interesseret i at skabe en masse damp når du anvender din e-cigaret, men gerne vil være diskret når du damper. Denne brænder er den billigste på markedet, og du har derfor et godt produkt til en god pris hvis du køber dette produkt. Kom i gang med at dampe med denne billige og diskrete damper, om du er nybegynder eller den mere erfarende damper. Det er en rigtig god brænder som er meget populær på markedet. Den er især velegnet til den diskrete damper. Nogle e-cigaretter damper rigtig meget, dog er det ikke alle der er interesseret i at skabe opmærksomhed omkring deres e-cigaret. Nogle ønsker en mere diskret damp. Der er plads til forskellighed, men en e-cigaret er for alle, uanset køn eller alder.

Vision vivi nova brænderen – til dig der går op i den gode smag

Vision vivi nova er en brænder indenfor brandet Vision. Her får du en lidt mere avanceret brænder end CE4 brænderen også fra brandet Vision. Her er kapaciteten højere og du får en tank med en kapacitet på 2,0 ml. Til tanken medfølger der tre coils, sådan at du selv kan bestemme hvilken modstand du ønsker i din e-cigaret. Det giver dig friheden til at vælge og udskifte dine coils hvis du får lyst til det. At der medfølger tre coils til denne brænder, er en god start til dig der ikke er så erfaren på området så du ikke skal ud og købe dine coils separat. Brænderen er diskret og lille af sin størrelse. Den er til personen der ønsker at være diskret når der dampes. De forskellige coils giver heller ikke den helt store damp produktion. Du kan derfor dampe med ro og mag uden at vække opsigt– der kommer ikke en stor dampsky, som man ser det hos nogen e-cigaretter. Denne brænder er rigtig god til prisen, da du får meget for pengene. En helt enkelt brænder, som går godt med normale ECO serie batterier, men også ECO-C twist batterierne kan få din e-cigaret til at yde allerbedst og få den helt store smagsoplevelse med. Væskerne kan du købe separat hvor du kan vælge mellem et hav af smagsvarianter, hvilket giver dig frihed til at vælge hvad du ønsker som smag i din e-cigaret. Væsken hældes hurtigt og nemt i tanken, det tager kun få sekunder og du kan fortsætte med at dampe i flere timer herefter, ligesom du har lyst til. Med en kapacitet på 2.0ml på din tank er der plads til en del væske dvs. at den holder i flere timer, også hvis du damper en meget i løbet af denne tid. Det smarte er, at du selv kan holde øje med hvor meget væske der er tilbage og hvornår det er tid til at fylde på igen. Når tanken er helt tom, kan du vælge at fylde en anden smag på, hvis du ønsker at prøve en ny smag. Smagen fra til tidligere væske vil forsvinde så snart du begynder at dampe på din e-cigaret. Det er som sagt super nemt at fylde nyt væske i din tank. Dette er især fordi det lille mundstykke på tuben med væske er så smalt at der er lav risiko for, at man sprøjter eller drypper med sin e-væske. Hvis det alligevel skulle ske, kan dette tørres op med normalt køkkenrulle eller toiletpapir.