Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Imren Der er ingen produkter.

 

Hvem er Imren?

Imren, eller Shenzhen IMREN Technology Co., Ltd. Et af de mindre brands vi har her hos Prodamp. Imren har, som så mange andre virksomheder der beskæftiger sig med E-cigaretter, hjemme i Kina nærmere bestemt Longhua Distriktet i Shenzhen, Guangdong i Kina. Her blev virksomheden grundlagt i 2012, som en teknologi virksomhed der skulle specialisere i research, produktion og salg af E-cigaret produkter. Imren producerer selv alle deres produkter, som befinder sig i den mere simple og prisvenlige ende af spektret, når det kommer til E-cigaret branchen. Imren er især kendte for deres en gangs e-cigaretter, genopladelige e-cigaretter og derudover alverdens tilbehør som USB kabler, opladere, adaptorer og mange forskellige slags batterier. Som en mindre virksomhed med færre ansatte og færre ressourcer end mange af de store brands på markedet har det været nødvendigt for Imren at finde deres niche og det har de gjort med de mere lavpraktiske produkter. Det har været utrolig succesfuld for dem og de er kun vokset siden opstarten i 2012. Imren er et godt bevis på, at man sagtens kan drive en succesfuld og produktiv virksomhed med begrænsede midler. Virksomheden har fx ikke hele fabrikshaller til rådighed, som mange af de stpre brands har. Hele virksomheden findes på en enkel etage på Long View Road og har blot en enkelt person ansat til al kontakt på deres hjemmeside. Det betyder dog ikke at de er svære at få fat i. De har både en Facebook side, Youtubekanal og twitter konto, hvor de er gode til at interagere med deres publikum.
Imren er en meget effektiv virksomhed der har skåret helt ind til benet for at koncentrere sig om deres kernekompetencer, nemlig fremstillinger af især tilbehør til E-cigaretter. De bruger ikke krudt på smart design, heller ikke når det kommer til virksomhedens egen indretning eller hjemmeside. De vil hellere bruge energien på at lave bedre om mere simple produkter og ikke mindst billigere produkter.

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Hvorfor har vi Imren hos Prodamp?

Imren er et brand der er meget bevidst om sine egne styrker og begrænsninger og ikke forsøger at være noget det ikke er. Det kan vi rigtig godt lide her hos Prodamp. Imren lokker hverken med den seneste nye teknologi eller det smarteste design. Til gengæld tilbyder de bundsolide produkter til priser der er helt i bunden af spektret. Det er derfor også deres kerneprodukter, batterier, som vi især er glade for at tage ind i vores sortiment. Her er blandt andet det kraftfulde 800 mAh batteri IMREN 18350, de genopladelige 18650 batterier og de semi-genopladelige IMREN 18500 u/knop. Med Batterier fra Imren er du garanteret holdbare batterier der holde strøm rigtig længe og deres genopladelige batterier er kendt for deres lange levetid og stabile præstation selv efter mange genopladninger. Sådan er det egentlig med de fleste produkter fra Imren, der bedst kan betegnes som simple, stabile og rigtig gode til prisen.
Så er du på udkig efter nye batterier eller andet tilbehør til din e-cigaret, og er ydeevne, kvalitet og holdbarhed vigtige for dig en det seneste design og de nyeste features, så er produkter fra Imren nok lige noget for dig.