Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

UWELL Der er 1 produkt.

Hvem er UWELL?

UWELL er et af de helt nye brands på markedet og kommer med en masse energi og nytænkning. Inden virksomheden med det fulde navn SHENZHEN UWELL TECHNOLOGY CO.,LTD. Blev stiftet, har de længe observeret markedet, produkterne og kunderne og har på den måde været i stand til at angribe de muligheder der har ligget her. Det har på meget kort tid gjort dem til et stort og anerkendt brand på markedet for E-cigaretter og gennem løbende innovation og høje kvalitetsstandarder gør de alt hvad de kan for at fortsætte udviklingen.
UWELL blev grundlagt i 2015 og hører til i hovedtaden for e-cigaretter, industri zonen Shenzhen i Guangdong provinsen i Kina. Her har de både deres produktion og hovedkvarter, hvor de til dagligt beskæftiger små 500 medarbejdere. De blev for alvor kendte da de lancerede deres meget anerkendte Uwell Crown Tank. Den blev især rost for sit fokus på kvalitetsmaterialer og den innovation der var gået ind i produktionen af en tank hvor stort set alt var nyt: Nyt airflow system, nye coils og ny konstruktion. Det gjorde den blandt andet i stand til at frembringe rigtig store dampskyer og det gjorde den hurtigt til en favorit blandt dampere verden over. I dag producerer UWELL en række forskellige produkttyper som dækker stort set hele spektret indenfor E-cigaret produkter. De har alt lige fra subtanks til RDA´er, RTA´er, coils og forskellige reservedele. 

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produkt billeder (18+ år)

Siden gennembruddet med Crown Tanken har UWELL gjort meget ud af, at deres produkter skal være synonyme med kvalitet på den høje ende af skalaen for eksklusivitet. De sætter en ære i originalitet, også når det kommer til produkter, og er en af de virksomheder der aktivt gør en indsats for at få forbrugere til at vælge originale produkter frem for kopier. Det gør de først og fremmest på grund af sikkerhedsmæssige årsager. Med originale varer har du sikkerheden på plads ved, at producenten lægger sit gode navn til produktet. Den sikkerhed har man ikke ved kopivarer. Derudover er UWELL, som følge af deres store popularitet, et af de brands der er allermest kopieret og det vil de selvfølgelig gerne til livs. Derfor har de på deres hjemmeside en særlig funktion, hvor man kan indtaste serienummeret på sit produkt og få verificeret, at der er tale om et originalt UWELL produkt, som de tager det fulde ansvar for. De forsøger at være i løbende kontakt med deres kunder, både gennem deres dedikerede kundeservice og på sociale medier, hvor de er aktive på både Google+, Facebook, Twitter, Instagram og Youtube. På den måde kan de hele tiden tage pulsen på, hvilke behov forbrugerne gerne vil have opfyldt og samtidig modtage løbende respons på de produkter de sender ud.

Hvorfor har vi UWELL hos Prodamp?

Selvom UWELL er et forholdsvist ungt brand føles det som om de altid har været her. De er en fuldt professionel virksomhed med høje standarder og store ambitioner. De tog markedet med storm med det Crown Tank og siden har de fortsat den progressive udvikling med fokus på produkter af høj kvalitet med funktionalitet tænkt i alle dele. De tager ingen genveje når det kommer til at sikre brugervenligheden og ikke mindst sikkerheden i deres produkter, både når det kommer til de anvendte materialer , produktionen og brugervejledningen. Derfor er vi meget trygge ved at have UWELL i vores sortiment her hos Prodamp. Vi har selvfølgelig den meget roste UWELL Crown Tank og dens efterfølger Rafale SubTank med det smarte ”anti spit back” system. Derudover fører vi også en række af de forskellige coils fra UWELL. Leder du efter nogle af markedets mest moderne og ikke mindst mest sikre produkter, så skal du helt sikkert tage et kig på, hvad UWELL har at byde på.