Hvem er UWELL?

UWELL er et af de helt nye brands på markedet og kommer med en masse energi og nytænkning. Inden virksomheden med det fulde navn SHENZHEN UWELL TECHNOLOGY CO.,LTD. Blev stiftet, har de længe observeret markedet, produkterne og kunderne og har på den måde været i stand til at angribe de muligheder der har ligget her. Det har på meget kort tid gjort dem til et stort og anerkendt brand på markedet for E-cigaretter og gennem løbende innovation og høje kvalitetsstandarder gør de alt hvad de kan for at fortsætte udviklingen.
UWELL blev grundlagt i 2015 og hører til i hovedtaden for e-cigaretter, industri zonen Shenzhen i Guangdong provinsen i Kina. Her har de både deres produktion og hovedkvarter, hvor de til dagligt beskæftiger små 500 medarbejdere. De blev for alvor kendte da de lancerede deres meget anerkendte Uwell Crown Tank. Den blev især rost for sit fokus på kvalitetsmaterialer og den innovation der var gået ind i produktionen af en tank hvor stort set alt var nyt: Nyt airflow system, nye coils og ny konstruktion. Det gjorde den blandt andet i stand til at frembringe rigtig store dampskyer og det gjorde den hurtigt til en favorit blandt dampere verden over. I dag producerer UWELL en række forskellige produkttyper som dækker stort set hele spektret indenfor E-cigaret produkter. De har alt lige fra subtanks til RDA´er, RTA´er, coils og forskellige reservedele. 

Caliburn G2 Kit fra Uwell
Caliburn G2 pod kit fra Uwell er til dig der ønsker en lille og fix e-cigaret. Caliburn G2 egner sig både til nybegynderen men også til den hardcore vaper som ønsker en smart e-cigaret til at tage med på farten. Caliburn fra Uwell lagerføres i 8 unikke farver.
229,00 kr.
Whirl S2 Pod Kit - Uwell
Whirl S2 Pod Kit er den perfekte damper til nybegynderen, da den med det smarte filter mundstykke giver dig fornemmelsen af en rigtigt cigaret, du kan også vælge at bruge det medfølgende mundstykke i plastik.
239,00 kr.