Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Chubby Gorilla Der er 1 produkt.

CHUBBY GORILLA

Chubby Gorilla er et verdenskendt brand indenfor flasker til e-væske, aroma og nikotin baser. De er lavet i et lækkert design og her får du virkelig en flaske i den højeste kvalitet på markedet. Alle Chubby Gorilla pet flasker kommer med et børnesikret låg og hos ProDamp lagerføre vi Gorilla flaskerne i følgende størelser 60ml., 120ml. og 200ml.

Design og kvalitet når det er bedst

Chubby Gorilla blev grundlagt med en ret simpel ide: Lav produkter, som folk elsker at bruge. Alle flasker fra Chubby Gorilla er designet og lavet i Californien (USA). Hver eneste flaske der bliver sendt ud fra fabrikken er kvalitets sikret, sådan du som forbruger får et fejlfri produkt hver eneste gang.

Når du modtager dine Chubby Gorilla flasker vil de altid være mærket i bunden med en gorilla, det logoet fra Chubby Gorilla, som sikre at flasken er original.

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produkt billeder (18+ år)